Cardano Nieuws

Cardano Nieuws

Cardano-netwerk op recordcapaciteit dankzij lancering SundaeSwap

Door de lancering van DEX SundaeSwap kwam het Cardano-netwerk bijna aan zijn volledige blockchain belasting.


Recordcapaciteit bereikt op het Cardano netwerk

Volgens zowel ‘Cardano Blockchain Insight’ als ‘pool.pm’ heeft het Cardano (ADA)-netwerk een recordcapaciteit van bijna twee weken behouden dankzij de lancering van de gedecentraliseerde uitwisseling, of DEX, SundaeSwap.

Tegelijkertijd bereikte de totale waarde die is vergrendeld voor de ADA-blockchain een record van ongeveer $80 miljoen, ondanks de recente prijsdaling van het token door de aanhoudende neerwaartse markt.

De huidige gemiddelde blockchain-belasting van het netwerk schommelt rond 93,19%. Dit betekent dat 93,19% van de blokken wordt gevuld. De belasting bedroeg bijvoorbeeld slechts 32,49% op oudejaarsavond. Het aantal ADA-wallets staat ook op het punt de grens van 3 miljoen te doorbreken.


Wil jij Bitcoin verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Ontevreden gebruikers

Dat het netwerk zijn volledige capaciteit nadert vanwege de toevoeging van slechts één DEX deed echter veel vragen oproepen van boze gebruikers. Hoewel er binnenkort schaaloplossingen komen wees Reddit-gebruiker Additional_Till_838 op het volgende:

“Dit is niet leuk omdat het een beeld schetst van Cardano’s blockchain die overbelast is en worstelt om de belasting aan te kunnen. Dit zou investeerders van Cardano kunnen afschrikken en hen doen denken dat het geen betrouwbaar blockchain-netwerk is.”

Ook tijdens de lancering van SundaeSwap verliep niet alles soepel. Al snel begonnen gebruikersrapporten van mislukte transacties wijdverbreid te circuleren op sociale media. Op dit moment beweren gebruikers nog steeds dat hun DEX-bestellingen onverwerkt blijven.

“Dit is een enorme teleurstelling geweest. Ik heb minimaal 20 keer geprobeerd om ADA te ruilen voor Sundae en er is niets gebeurd”, zegt een ontevreden SundaeSwap-gebruiker.

Daarnaast zit het platform vast in een gepubliceerd commercieel geschil met betrekking tot beschuldigingen van mislukte investeerdersbeloften met Cardano-versnellerprogramma CardStarter. Zelfs Charles Hoskinson deed mee aan het debacle. Hij zei tegen de twee partijen dat ze “de boel op orde moesten krijgen!” en hun geschillen beslechten via arbitrage of rechtszaken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten