wood
Bitcoin

Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen

Cathie Wood, CEO van Ark Invest, is nog altijd enorm optimistisch over Bitcoin. Zodanig zelfs, dat de investeringsgoeroe ongeveer 25% van haar vermogen in Bitcoin stopte. Nu voorspelt Wood dat Bitcoin in een razend tempo op weg is naar de koers van $1,5 miljoen.

Tijdens een discussie over de significantie van deze digitale valuta in opkomende markten, omschreef Wood Bitcoin als een “financiële supersnelweg”, wat haar sterke geloof in Bitcoin benadrukt.

Cathie Wood blijft optimistisch over de toekomst van Bitcoin

Cathie Wood verwacht op korte termijn dus een miljoenenkoers voor Bitcoin. De CEO van ARK Invest constateert dat Bitcoin met name populair begint te worden in opkomende economieën. Ze noemde Nigeria als voorbeeld, waar de burgers vanwege de ongekende inflatie hun toevlucht zoeken tot munten zoals Bitcoin om zich daartegen te wapenen.

“Er zijn signalen dat het niet overal goed gaat in de wereld”, aldus Wood.

Interessant is dat Wood onthulde dat Ark Invest, haar investeringsmaatschappij, zich nu vooral richt op opkomende markten zoals Nigeria. Wat dat precies betekent voor de investeringen van ARK Invest is niet duidelijk. Mogelijk zien zij veel potentie in dit soort landen.

Hoe ver kan de Bitcoin koers stijgen?

Op het moment van schrijven handelt Bitcoin rond de $67.000, wat een stijging van 25% in de afgelopen 30 dagen oplevert. De prijsstijging van Bitcoin in de afgelopen maanden hebben we grotendeels te danken aan de lancering van Spot Bitcoin ETF’s in de VS.

Het Ark Invest van Wood was één van de door de SEC goedgekeurde uitgevers van Bitcoin ETF’s en heeft het sindsdien relatief goed gedaan. Samen hebben de ETFs al voor miljarden dollars aan kapitaal richting Bitcoin getrokken.

Op dit moment heeft Bitcoin wat moeite om het bullish momentum weer echt te herpakken. De cryptomunt staat nu 12% onder zijn all-time high van $73.780, die eerder deze maand werd bereikt. Wat denk jij? Kan Bitcoin zijn positieve momentum weer herpakken en aan nieuwe stijgingen beginnen?

Voor het vertrouwen zou het fantastisch zijn om richting de 100.000 dollar te bewegen met de digitale munt.

Nog 6 dagen geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Bitcoin of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog maar 6 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers doorbreekt na 38 dagen opnieuw de grens van $71.000
Analist: Parabolische fase Bitcoin staat op het punt van beginnen
Bitcoin ETFs halen voor 6e dag op rij honderden miljoenen binnen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten