Prijs stijgt
Persbericht

Celebrity Crypto Memes Zijn Trending: Iggy Azalea Lanceert Crypto – 5 Nieuwe Meme Coins Om Nu Te Kopen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De populariteit van crypto lijkt haast niet te stoppen. Vrijwel iedere dag verschijnen er nieuwe projecten en die zijn niet alleen afkomstig van de ontwikkelaars die veel van blockchain technologie afweten.

Momenteel is er namelijk een nieuwe hype, want ook beroemdheden laten steeds nadrukkelijker van zich horen als het gaat om de digitale valuta. Maar verloopt alles wel zoals het moet met al deze celebrity crypto projecten?

Tijd om dat eens wat verder te onderzoeken. Ook kijken we nog naar andere nieuwe meme coins, want er zijn momenteel veel veelbelovende projecten te vinden die investeerders behoorlijk wat winst op kunnen leveren.

Celebrity Crypto – Is Dit de Nieuwe Hype?

Het succes dat behaald kan worden met crypto lijkt inmiddels doorgedrongen te zijn tot alle sociale lagen in de maatschappij. Vrijwel iedereen is zo langzamerhand bekend met crypto en ook het aantal mensen dat in de digitale valuta investeert neemt toe.

Niet alleen dat aantal neemt toe, want dat kan ook gezegd worden over het aantal crypto projecten. Iedere dag verschijnen er nieuwe projecten, met nieuwe kansen op winst voor investeerders.

De nieuwste hype daarbij lijkt te zijn dat ook beroemdheden zich zijn gaan bemoeien met crypto. Dit blijkt uit het feit dat er steeds meer celebrity crypto op de markt verschijnen. Onlangs kwam de bekende muziekartiest Iggy Azalea nog met haar eigen crypto.

Maar niet alles rondom deze nieuwe projecten is zo koek en ei als het op voorhand lijkt. De token van Azalea leverde wel meteen miljoenen op, maar rondom de celebrity crypto heerst ook wel wat controverse. Zo is er namelijk het risico dat insiders de boel kunnen manipuleren en datzelfde kan gezegd worden over investeerders die veel tokens van de crypto in hun bezit houden.

Ook vanuit de beroemdheden zelf zijn er nog wel klachten rondom het hele crypto gebeuren. Zo zijn er hackers geweest die hun social media hebben gehackt om zo de lancering van nep-tokens aan te kondigen.

Naast Iggy Azalea zijn er nog veel meer beroemdheden met hun eigen celebrity crypto. Ook Davido, een andere muziekartiest, en Caitlyn Jenner, winnaar van een gouden Olympische medaille, hebben hun eigen crypto.

Tot slot is het nog belangrijk om te vermelden dat het hier gaat om meme crypto. Deze zijn over het algemeen erg volatiel, wat dus betekent dat het investeren in deze tokens gepaard gaat met de nodige risico’s.

Nieuwe Meme Coins – Deze Zijn de Moeite Absoluut Waard

Wie van mening is dat beroemdheden al genoeg geld hebben, kan opgelucht ademhalen. Er zijn namelijk meer dan genoeg andere opties om in te investeren. Je kan namelijk uit nog veel meer crypto projecten kiezen.

Zo zijn er ook enkele nieuwe meme coins. Die tokens laten nu al flink wat potentie zien en kunnen dus zomaar een goede investering blijken te zijn. Om je op weg te helpen, hebben wij ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

PlayDoge – Veelbelovende Token met Doge Thema

Als het over meme crypto gaat, dan moet meteen het doge thema naar boven komen drijven in je gedachten. Het is dan ook niet zo gek dat we deze lijst aftrappen met PlayDoge, een nieuwe crypto meme die ook weer gebruikmaakt van de populariteit rondom Doge.

Wat dit project bijzonder maakt, is dat het hier gaat om een play-to-earn project. Door het bijbehorende spel te spelen, kan je beloond worden met $PLAY tokens. Wil je niet op die manier aan de tokens komen? Dan kan je de token ook gewoon op een normale manier aanschaffen.

In totaal is er een aanbod van 9,4 miljard tokens. Daarvan wordt 50% al verspreid via de presale. De presale is opgebouwd uit maar liefst 40 verschillende fases.

Wil je de game al spelen? Dan zul je nog even moeten wachten totdat de presale definitief ten einde is. Hoewel dat natuurlijk jammer is, is dit alsnog hét moment om in deze token te investeren.

Nu naar PlayDoge

Sealana – Solana Meme Token met veel Potentie

Een goed voorbeeld van een Solana meme coin is Sealana. Dat de naam lijkt op die van de populaire crypto zal ook ongetwijfeld iets bijdragen aan het succes, maar er is natuurlijk veel meer dan dat alleen.

De token zit momenteel in de laatste fase van de presale, waarbij een token aangeschaft kan worden tegen een koers van $0,022. Mensen die zich veel bezighouden met crypto zien de potentie van de token wel in en voorspellen dat de token weleens 100x kan gaan.

Wat ook helpt is dat, ondanks dat de token gemaakt is op de blockchain van Solana, je de token ook met behulp van andere crypto kunt kopen. Zo schaf je de tokens bijvoorbeeld ook eenvoudig aan met behulp van ETH of BNB.

Op de blockchain van Solana zijn al eerder succesvolle meme coins gelanceerd. Het is dus de bedoeling om met Sealana hier een nieuwe aan toe te voegen. Alles wijst er inmiddels op dat deze token in de voetsporen van zijn voorgangers kan treden.

Met behulp van Sealana en alle andere meme coins gaat Solana zo de strijd aan met Ethereum. Gezien de kans op het succes van Sealana kan die strijd gewonnen worden door Solana en mag jij deze investeringsmogelijkheid ook absoluut niet missen.

Nu naar Sealana

WienerAI – Combinatie van Twee Populaire Werelden

Zeg crypto en AI en je hebt meteen twee van de meest trending werelden bij elkaar genoemd. Net als crypto is AI namelijk ook bezig aan een opmars. WienerAI speelt hier handig op in door de twee met elkaar te combineren.

Hoewel WienerAI er uitziet als gewoon weer een coin met doge-thema, is het veel meer dan dat. De ingebouwde AI kan gebruikers namelijk voorzien van adviezen rondom trading. Het stellen van een simpele vraag kan al leiden tot een behoorlijke opsomming van mogelijkheden met ook nog eens een flinke uitleg.

Inmiddels is de presale van dit project al een maand bezig. In die relatief korte periode is al het enorme bedrag van meer dan $3 miljoen opgehaald. Hieruit blijkt meteen de potentie voor een groot succesverhaal.

Wat daar ook zeker aan bijdraagt, is het feit dat de token de mogelijkheid geeft tot staking. Dit kan zelfs al gedaan worden tijdens de presale, waarbij er een aantrekkelijke APY van maar liefst 318% klaar staat.

Reden genoeg dus om niet veel langer te wachten en snel te investeren in dit nieuwe meme crypto project.

Nu naar WienerAI

Dogeverse – Doge Thema Op Meerdere Blockchains

Waar zo goed als iedere crypto gebruikmaakt van slechts één blockchain, is dat bij dit project wel anders. Onder de nieuwe meme coins bevindt zich namelijk Dogeverse, een coin die op meerdere blockchains werkt.

In totaal werkt de token nu op zes blockchains. Hierbij begon de token op de blockchain van Ethereum, maar is er inmiddels uitgebreid naar Avalanche, Polygon, BNB Smart Chain, Base en Solana. De token is daardoor interessant voor erg veel investeerders, wat veelbelovend is voor de toekomst van dit project.

Het idee achter dit project is om te zorgen voor meer vrijheid en toegankelijkheid binnen de wereld van crypto. Doordat de token bovendien gebruikmaakt van de beste blockchains ter wereld, is er ook sprake van optimalisatie op het gebied van kosten en snelheid.

Binnen een dag na de lancering had het project al een bedrag van $300.000 opgeleverd. Dat bedrag is inmiddels opgelopen tot boven de $15 miljoen. Het blijkt dus wel dat deze token veel aandacht trekt en dus ook genoeg potentie toont.

Om zo veel mogelijk te profiteren van deze token, is het handig om snel te investeren. Het kan namelijk hard gaan in de wereld van crypto memes en Dogeverse is zeker een grote kanshebber om een flinke stijging door te maken.

Nu naar Dogeverse

Mega Dice Token – Native Token voor Online Gokplatform

Als je het hebt over Mega Dice, dan gaan je gedachten wellicht al uit naar het online gokplatform. Dat is natuurlijk ook niet zo gek, want dat platform is namelijk behoorlijk succesvol gebleken.

Wie het nu over Mega Dice heeft, kan het haast niet meer alleen over het gokplatform hebben. Er is nu namelijk ook een native token toegevoegd. Deze token bevindt zich momenteel nog in de presale fase, waardoor dit een ideaal moment is om in de token te investeren.

De token is niet alleen bedoeld om te zorgen voor opbrengsten, maar zorgt ook voor de nodige voordelen voor degene die in de token investeert. Hierdoor is er dus ook echt sprake van een nut voor de token. Op termijn kan dit ervoor zorgen dat de koers van de token behoorlijk gaat stijgen.

Het feit dat de token afkomstig is van het al bekende platform Mega Dice, zal ook ongetwijfeld bijdragen aan een succesvol verhaal. Grijp dus nu snel de kans, nu de token nog in de presale zit, zodat je in een later stadium de nodige winst kunt maken met jouw vroege investering.

Nu naar Mega Dice Token


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.