inqubeta 4 feb
Persbericht

Celsius begint met het terugbetalen van meer dan $3 miljard aan schuldeisers terwijl het faillissement wordt afgesloten; Chainlink (LINK) maakt zich klaar voor een uitbraak; InQubeta (QUBE) wordt top ICO

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Celsius was een van de grote crypto-bedrijven die instortte na de implosie van TerraUSD, de stablecoin van Terraform Lab. Het pauzeerde opnames en vroeg in juli 2022 faillissement aan onder Hoofdstuk 11, waarbij het eigen token, CEL, een grote daling meemaakte.

In spannend nieuws – voor schuldeisers – kondigde de cryptolener aan uit het faillissement onder Hoofdstuk 11 in de Verenigde Staten te komen. Het is van plan om $3 miljard aan crypto en fiat te beginnen distribueren aan schuldeisers, samen met de lancering van een nieuw Bitcoin mijnbouwbedrijf, Ionic Digital.

Ondertussen, na de stijging in het sentiment van investeerders na de BTC ETF, bereidt Chainlink (LINK), een van de top altcoins op de markt, zich voor op een uitbraak. Verder schoot InQubeta (QUBE), een van de meest veelbelovende nieuwe ICO’s, voorbij de $8,6 miljoen in voorverkopen, waarmee het zijn positie als top ICO verstevigde. In dit bericht zullen we bespreken waarom dit de altcoins zijn om in de gaten te houden.

InQubeta (QUBE): Een Top ICO

InQubeta (QUBE) blijft golven maken in de ICO-wereld, onlangs doorbrak het de $8,6 miljoen aan vroege financiering. In de zevende fase van de ICO, bij een tokenprijs van $0,0224, voorspellen analisten een tijdige stijging van 3000% na de lancering. Dit verklaart de ongekende deelname aan zijn lopende voorverkoop.

Hoewel zijn explosieve groeipotentieel een van zijn belangrijkste aantrekkingspunten is, is dat niet alles. Het bevindt zich op het kruispunt van AI en crypto en wordt geprezen als een van de meest bullish verhalen, waardoor het gepositioneerd wordt als de beste nieuwe crypto om in te investeren. Als een samensmelting van AI en crypto, streeft het ernaar kritieke problemen binnen de opkomende AI-sector op te lossen.

Het zal het eerste op crypto gebaseerde crowdfundingplatform voor AI-startups bouwen, wat effectief de fondsenwervingsuitdagingen binnen de industrie zal aanpakken. Technologische startups zullen in staat zijn om fondsen te werven door investeringsmogelijkheden te creëren, vertegenwoordigd als NFT’s. Klaar voor massale adoptie, kun je een vroege adoptant worden door hieronder op de link te klikken.

Celsius: De Teruggave van $3 Miljard in Crypto en Fiat aan Schuldeisers Begint

Celsius was ooit een van de grootste cryptoleners – tot het Terra incident. Na de implosie van TerraUSD, de stablecoin van Terraform Lab, was Celsius een van de grote cryptobedrijven die in 2022 instortte. Opnames werden gepauzeerd in juni, en in juli 2022 vroeg het faillissement aan onder Hoofdstuk 11 in de VS.

Bij zijn faillissement trof Celsius een schikking van $4,7 miljard aan boetes met de Amerikaanse Federal Trade Commission, onder andere met het DOJ, SEC en de Commodity Futures Trading Commission. Voormalig CEO Alex Mashinsky werd ook door federale aanklagers aangeklaagd wegens misdrijven met financiële fraude, onder andere beschuldigingen.

18 maanden later, in opwindend nieuws, kondigde Celsius via een persbericht op 31 januari zijn faillissementsuitgang en plannen aan om te beginnen met de distributie van $3 miljard aan crypto en fiat aan schuldeisers. Het kondigde ook de lancering aan van Ionic Digital, een Bitcoin mijnbouwbedrijf dat zal ondersteunen bij “inspanningen om herstel voor de schuldeisers te maximaliseren.”

Chainlink (LINK) behoort momenteel tot de top cryptomunten op de markt. Het speelt een cruciale rol als een blockchain abstractielaag. In principe maakt het universeel verbonden slimme contracten mogelijk. Door gebruik te maken van een gedecentraliseerd orakelnetwerk, kan Chainlink belangrijke off-chain informatie leveren die nodig is door complexe slimme contracten.

Op het moment van schrijven wordt Chainlink verhandeld onder de $20, met analisten die een uitbraak voorspellen. Indicatoren en metrieken wijzen op een bullish lading, waardoor het gepositioneerd wordt als een van de beste crypto’s om nu te kopen.

Om jezelf te positioneren voor aanzienlijke winsten, is LINK een van de meest overtuigende investeringen om te overwegen. Om FOMO (angst om iets te missen) te vermijden, stellen we voor om nu een positie in te nemen en te HODL.

Conclusie

Celsius begint anderhalf jaar na het aanvragen van faillissement met de terugbetaling van $3 miljard aan schuldeisers. Ondertussen zijn Chainlink en InQubeta naar voren gekomen als altcoins om in de gaten te houden. Klaar om te exploderen in waarde, kun je een vroege QUBE-houder worden door hieronder op de link te klikken.

Bezoek InQubeta Presale 

Join De InQubeta Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.