Bitcoin

CEO Binance: Ik laat Bitcoin niet naar $0 zakken

De Bitcoin koers blijft hangen rond de $5.000 terwijl het coronavirus zich blijft verspreiden. Ondanks de enorme koersval van de afgelopen dagen kondigt de CEO van Binance, genaamd Changpeng Zhao, aan dat hij Bitcoin niet tot nul zal laten dalen.


“Zolang ik geld heb gaat Bitcoin niet naar $0”

Op 12 maart kelderde de Bitcoin koers en de traditionele financiële markten ineen. Zelfs de onfeilbare veilige haven, goud zag haar koers flink dalen. De BTC prijs zakte zelfs even tot $3.700.

Veel crypto bekendheden hebben hun mening en voorspellingen gedeeld. Niemand heeft echter beloofd om een bepaalde actie te ondernemen om Bitcoin overeind te houden. De CEO van Binance, Changpeng Zhao, is de eerste.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Bitcoin rond de $5.200. Dat betekent dat de munt eindelijk iets lijkt te herstellen. Er is enorm veel paniek op de markt en sommigen zeggen zelfs dat de BTC bubbel aan het barsten is. De CEO van Binance spoort de community aan om tot rust te komen en belooft dat zolang hij geld heeft de Bitcoin prijs niet tot $0 zal dalen.


“Bitcoin kan naar $6000 stijgen”

Langzamerhand beginnen steeds meer crypto investeerders weer wat optimistischer te worden over Bitcoin. Zo vertelt analist “The Crypto Dog” dat de grootste cryptomunt klaar lijkt te zijn om een stijging tot boven de $6000 mee te maken.

Ben jij van plan Bitcoin te kopen tijdens de dip? Vergelijk dan altijd eerst de prijzen van de verschillende aanbieders. Op deze manier weet je zeker dat je niet onnodig geld verliest tijdens de aankoop van je Bitcoins.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin-halving: Minder impact dan verwacht?
Willy Woo: Bitcoin is biljoenen dollars waard
ETF-expert weinig optimistisch over nieuwe Bitcoin ETF’s in Hongkong
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?