Brad garlinghouse
Ripple

CEO van Ripple vertelt waarom XRP altijd goed presteert in bear market

Brad Garlinghouse, de CEO van Ripple, heeft een advies gegeven aan nieuwe crypto-investeerders. Hij vertelt dat ze niet bang hoeven te zijn en dat de recente marktdaling voorbij zal gaan.

Garlinghouse adviseert geduld te hebben

De CEO van Ripple vertelde dat het belangrijk was om sterk te blijven te midden van de aanhoudende crash van de cryptomarkt. Garlinghouse spoorde crypto-investeerders aan om geduld te hebben. Hier voegt hij aan toe dat de daling zal voorbijgaan. Hij heeft er vertrouwen in dat de cryptoprijzen zullen herstellen, zeker omdat hij door de jaren heen al heel veel crashes heeft gezien.

Het is interessant om te zien wat de cryptomarkt sinds het begin heeft bereikt na de verschillende crypto crashes. Elke keer kwamen cryptocurrencies er sterker uit dan ooit tevoren, zo vertelt hij.

De cryptomarkt zal een integraal onderdeel worden van onze financiële systemen

Garlinghouse gaf enkele tips die Ripple heeft gebruikt om de storm te doorstaan tijdens vorige bear markets. Hij vertelde dat het verstandig is voor nieuwe crypto-investeerders en crypto bedrijven om een paar van deze punten in acht te nemen.

Hij vertelde dat Ripple puur gericht is op de lange termijn en alleen ervaren medewerkers heeft aangeworven. Zij hebben al verschillende bear markets meegemaakt.

“Het hebben van een ervaren team dat de dotcom-bubbel, de financiële crisis van 2008, de crypto-winter van 2018 en meer heeft doorstaan is cruciaal.”

– Brad Garlinghouse

De CEO voegde eraan toe dat het Ripple altijd transparant is geweest naar zijn investeerders en dat dit ook cruciaal is om een gezond bedrijf te blijven. Alleen met vertrouwen groeit het bedrijf verder. Verder zij hij dat de cryptowereld in de toekomst nog veel groter zal worden:

“De markt zal op korte termijn waarschijnlijk krimpen, maar ik en vele anderen hebben er alle vertrouwen in dat crypto in de toekomst zal slagen als een integraal onderdeel van onze wereldwijde financiële systemen. Langzaam en gestaag wint de race,”

– Brad Garlinghouse

De recente crash van de cryptomarkt

De laatste crash op de cryptomarkt is een verwoestende klap geweest voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Crypto-investeerders hebben sinds het begin van het jaar de waarde van hun crypto bezit zien dalen.

Voor het eerst sinds februari 2021 dook de gehele marktwaarde onder de $1 biljoen, wat paniek veroorzaakte onder investeerders.

Ervaren crypto-handelaren zijn echter een stuk minder in paniek. Ze zijn bekend met bear markets. Ze blijven rustig en wachten af. Het zijn dan ook de nieuwe investeerders die het hardst getroffen worden door de recente prijscrash.

Ripple nieuws

Nieuwe wending in Ripple-rechtszaak: belangrijke deadline SEC verstreken
Mogelijk binnenkort al schikking of vonnis in Ripple vs SEC rechtszaak
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC
Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?