chainlinkpb25
Persbericht

Chainlink (LINK) leidt de cryptoruimte in ontwikkelingsactiviteiten; Analisten voorspellen grote prijsstijging voor Cardano (ADA) en NuggetRush (NUGX)

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Santiment heeft gemeld dat Chainlink alle blockchains in ontwikkelingsactiviteiten leidt.
  • Vanwege de hernieuwde interesse van beleggers in Cardano hebben analisten $1 als kortetermijndoelstelling gesteld.
  • NuggetRush is een van de beste bullish altcoins die naar verwachting in 2024 boven de $1 zullen stijgen.

Recente gegevens van Santiment laten zien dat Chainlink, het toonaangevende gedecentraliseerde orakelnetwerk, bovenaan de crypto-ruimte staat wat betreft recente ontwikkelingsactiviteiten. Ondertussen hebben crypto-analisten Cardano en NuggetRush geïdentificeerd als de beste cryptomunten om nu te kopen, omdat ze de komende weken grote prijsstijgingen zouden kunnen zien.

NuggetRush Kopen

De populaire on-chain datatracker Santiment heeft gemeld dat Chainlink (LINK) de nummer één blockchain is voor ontwikkelingsactiviteiten. Volgens het rapport heeft Chainlink de afgelopen 30 dagen meer dan 451,2 commits op GitHub geregistreerd om de nummer 1-positie te veroveren.

Het analysebedrijf heeft in het verleden opgemerkt dat veel ontwikkelingsactiviteiten rond een cryptocurrency-project een teken zijn dat de makers van het project denken dat het protocol zal werken. Veel crypto-analisten zijn ook van mening dat LINK een goede crypto is om te kopen.

De populaire crypto-analist Inmortal heeft dit sentiment opnieuw herhaald. Na de recente daling van Chainlink naar $17,00 heeft Inmortal voorspeld dat de LINK altcoin-prijs vóór eind april tot $25 zou kunnen stijgen.

NuggetRush (NUGX) zal in 2024 de mijlpaal van $1 overschrijden

NuggetRush (NUGX) is een andere altcoin waarvan wordt verwacht dat deze vóór eind 2024 boven de $1,00 zal worden gewaardeerd. NuggetRush is een van de opwindende nieuwe golf van DeFi-projecten op de markt vanwege de unieke toevoeging van GameFi, trending NFT’s en memecultuur in zijn ecosysteem.

Het miningspel NuggetRush biedt missies om een samenwerkende en vriendelijke gemeenschap te ontwikkelen. Bovendien verleent de game sommige leden een VIP-lidmaatschap voor NuggetRush, waardoor ze alleen speciale privileges binnen de game krijgen. Deze privileges kunnen toegang tot privétools, populaire NFT’s of gratis tokens omvatten.

Het NuggetRush-team introduceert een selectie van de coolste NFT’s die niet alleen dienen als verzamelobjecten, maar ook als unieke in-game avatars. Deze NFT’s zullen de game-ervaring verbeteren met hun onderscheidende eigenschappen. Terwijl investeerders dol zijn op de crypto-ICO van NuggetRush, is het erin geslaagd een duizelingwekkend bedrag van $3,3 miljoen op te halen.

Aan de andere kant won NUGX, de ERC20-munt van het platform, ongeveer 90% en bereikte een piek van $ 0,019. Het token zal de komende weken op sommige beurzen genoteerd worden voor $0,020 en zal naar verwachting tegen het einde van deze periode een stijging van meer dan 50x noteren. Dit betekent dat NUGX vóór eind 2024 de grens van $1,00 zal bereiken.

NuggetRush Kopen

Cardano (ADA) zou een grote prijspomp kunnen zien

Hoewel Cardano (ADA) tijdens de recente koersstijging niet zo explosief is geweest als veel andere top-altcoins, heeft het behoorlijke rendementen geboekt. In de afgelopen 60 dagen is Cardano met meer dan 25% gestegen. Veel crypto-experts steunen het voor meer winst, vooral omdat de ontwikkelingsactiviteit toeneemt.

Uit de eerdere gegevens van Santiment blijkt dat Cardano de op een na grootste blockchain is in ontwikkelingsactiviteiten. Met zijn snelgroeiende activiteit wordt verwacht dat ADA de komende weken $1,00 zal bereiken. Er wordt voorspeld dat Cardano tegen het einde van 2024 een nieuwe ATH van ongeveer $5,00 zal vaststellen.

Afsluitende gedachten

Op basis van de voorspelling van crypto-analisten zouden de stijgende ontwikkelingsactiviteiten voor Chainlink en Cardano kunnen leiden tot prijsstijgingen voor deze altcoins.

Hoewel LINK en ADA ongetwijfeld winst zullen boeken, is dit niet te vergelijken met het potentieel dat in de vroege stadia van NuggetRush werd getoond. Dit is de reden waarom slimme investeerders tonnen NUGX-tokens verwerven vóór de piek van de bull-cyclus van 2024.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.