chainlink
Altcoin

Crypto whales kopen massaal Chainlink (LINK) tokens

Het on-chain analyseplatform Santiment onthult dat de 200 grootste wallets op de blockchain van Chainlink in drie dagen tijd voor 50 miljoen dollar aan tokens bijkochten. In totaal bezitten deze wallets nu 746,57 miljoen LINK tokens die een waarde dragen van ongeveer 11,84 miljard dollar. Zoals je in de onderstaande grafiek van Santiment kunt zien begon het agressieve kopen van deze wallets in oktober 2023.

Ondertussen is het aantal Chainlink dat nog op de beurzen staat aan een harde daling bezig. Op het moment van schrijven is er nog maar 102 miljoen LINK te krijgen op de beurzen.

Dat betekent dat er nog voor iets meer dan 15 miljard dollar aan LINK te verkrijgen is bij de beurzen en daarna zijn de tokens op. Dat creëert een situatie die in theorie heel bullish is voor het project.

Mocht er namelijk een run op Chainlink ontstaan, dan kan het ineens heel snel gaan met het project.

De nieuwe v0.2 staking-upgrade drijft ogenschijnlijk ook een hoop nieuwe mensen naar het platform. De data leert ons dat gebruikers bijna 20 miljoen LINK in de staking-contracten hebben gestopt van het maximum van 40,87 miljoen stuks.

Beter dan Bitcoin?

Het gaat dit jaar fantastisch met Bitcoin. Vanaf het begin van 2023 gemeten staat de Bitcoin koers op een plus van ongeveer 140 procent.

Chainlink doet het met 189 procent echter NOG iets beter dan de grootste munt van de markt.

Dat neemt niet weg dat er aan het investeren in Chainlink natuurlijk grotere risico’s verbonden zijn dan aan een investering in Bitcoin.

Bitcoin is een gevestigde naam en voor de grootste munt van de markt hangt een Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten in de lucht. Dat zou in potentie de definitieve doorbraak van Bitcoin op het financiële wereldtoneel betekenen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Chainlink of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Crypto altcoins in zwaar weer: Bitcoin dominantie nadert 3-jarig hoogtepunt
Deze 3 cryptomunten presteren geweldig ondanks de crypto dip
Grayscale lanceert Aave Trust: Nieuwe kans voor geaccrediteerde investeerders in de cryptomarkt
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Rusland en BRICS werken aan een onafhankelijk betaalsysteem