Persbericht

ChangeNOW: Grenzeloze Crypto Exchange

ChangeNOW is een onbewaakte service die is gemaakt voor eenvoudige en snelle cryptocurrency-exchanges. ChangeNOW streeft naar maximale veiligheid, eenvoud en gemak. ChangeNOW slaat uw geld of persoonlijke gegevens niet op en vereist geen enkele vorm van account aanmaak.

ChangeNOW heeft ongeveer 380 coins beschikbaar voor uitwisseling en heeft geen limieten; u kunt zoveel handelen als u wilt – account vrij, zorgeloos, sneller dan het licht. De fiat-optie is ook beschikbaar – u kunt cryptocurrency kopen met Visa of MasterCard via de externe partner van ChangeNOW.


ChangeNOW-token (NU)

Op 21 mei 2018 heeft ChangeNOW het ChangeNOW Token uitgegeven. NOW is gelanceerd op de Ethereum-blockchain met behulp van de ERC20-standaard, waarbij 50% van de uitstoot op 23 april 2019  naar de Binance-chain migreerde. NOW Token (ERC20/BEP2) Circulerende toevoer:

 • Type: ERC20
 • Token Ticker:NU
 • Volledige naam: ChangeNOW
 • Token decimalen: 8
 • Totale aanvoer: 100 000 000 NOW*
 • Type: BEP2
 • Token Ticker: NOW-E68
 • Volledige naam: NOW Token
 •  Decimalen:
 •  8 Totale aanvoer: 100 000 000 NOW

NOW producten

Hieronder zie je een overzicht van de spannende producten van ChangeNOW:

 • Token-swap

Snelle, eenvoudige en volledig aanpasbare manier om uw token naar uw mainnet te migreren. Binance (BNB), Tether (USDT) en Atomic (AWC) zijn nu al beproefd en gelukkig. Hoe werkt het

 • NOWPayments

Versnel de opkomst van massale acceptatie van cryptocurrency. Met NOWPayments kunt u beginnen met het accepteren van betalingen en donaties voor uw bedrijf in crypto NOW

 • Mobiele uitwisseling

Krijg alle kracht van ChangeNOW op uw smartphone met ChangeNOW’s best beveiligde mobiele app. Beschikbaar in de AppStore, Google Play en App Gallery.

 • LightningNOW

Zero-fee openbare Lightning Network Node. Instant payments, beveiligd door slimme contracten. Cross-chain atomaire transacties. Deze gaan allemaal over Lightning NOW.

 • NOWNodes

NOWNodes is een blockchain-as-a-service-oplossing, waarmee gebruikers via API toegang kunnen krijgen tot volledige nodes en blockbook explorers. Het is een snelle, kostenefficiënte en betrouwbare service voor degenen die hun blockchain-producten ontwikkelen.

 • Telegram-bot

Krijg toegang tot alle ChangeNOW-functies vanuit elke hoek van de wereld met de ChangeNOW Telegram Bot. Wissel crypto in een paar stappen rechtstreeks in de Telegram Messenger.

 • NOW Wallet

Een niet-bewarende crypto-wallet, beschikbaar op zowel iOS als Android.


ChangeNOW Apps & Web Verbeteringen

Allereerst is het uitvoeren van transacties op het platform van ChangeNOW nog moeilijker geworden – de adressen van Metamask, TRON Wallet, Brave en KAIKAS kunnen nu automatisch worden ingevuld.

Ten tweede blijft onze B2B-sector groeien en ontwikkelen. ChangeNOW heeft zojuist nieuwe functies verwelkomd in hun uitwisseling widget. Ze omvatten de weergave van de transactiestatus en het donkere thema. Met de nieuwe opwaardeer modus kunt u de widget gebruiken voor het verkrijgen van Visa / Mastercard / SEPA-betalingen naast een van de meer dan 400 cryptocurrencies die zijn geconverteerd naar een gewenste, bijvoorbeeld BTC of USDT.

Om u eraan te herinneren, is de exchange widget slechts een van de vele B2B-oplossingen die kunnen helpen bij het vergroten van het genereren van inkomsten uit het verkeer van uw website of blog en samen met ons kunnen profiteren van de crypto-exchanges.


Widget-upgrades

Allereerst wordt de exchange widget van ChangeNOW verder ontwikkeld. Deze week, timer en de optie van omgekeerde schattingen voor vaste tarieven kwamen beschikbaar in de widget. Trouwens, als je nog geen NOW Wallet hebt, leidt de widget je naar de pagina waar je het kunt downloaden.

Widget is een geweldig hulpmiddel om het genereren van inkomsten uit verkeer te vergroten, samen met andere B2B-oplossingen zoals verwijzingen links en knoppen. Het is eenvoudig om de widget te installeren en aan te passen zodat deze netjes in uw website past!


Nieuwe assets in NOW Wallet

Wat betreft de mobiele apps van ChangeNOW, blijft NOW Wallet nieuwe cryptocurrencies aan het assortiment toevoegen. Vorige week zijn NFT’s geïntegreerd in de app. Deze week kwamen Theta en TFuel beschikbaar voor opslag en uitwisseling in NOW Wallet.


ChangeNOW Mobile Exchange-updates

Enkele handige functies zijn ook toegevoegd aan de ChangeNOW-app. Android-gebruikers kunnen nu hun wachtwoord herstellen en wijzigen, evenals de toegangscode instellen en wijzigen om toegang te krijgen tot de app. ChangeNOW Mobile Exchange op Apple-apparaten geeft hun klanten de keuze om 2FA in of uit te schakelen.

Verkeers Optimalisatie werd uitgerold in de nieuwste update voor Apple-gebruikers. VIP-niveaus worden nu weergegeven bij ChangeNOW Mobile Exchange op Android-apparaten. Bovendien zullen tarief schattingen voor het kopen en verkopen van coins sneller worden berekend.

Ga voor meer informatie over het spannende project van ChangeNOW naar: https://changenow.io/