Crypto analist
Bitcoin

Chris Burniske voorziet bullmarkt, ondanks rode Crypto-dag

Chris Burniske, een succesvolle investeerder en voormalig crypto-analist voor ARK Invest, zegt dat digitale assets voorzichtig signalen laten zien van een vroege bullmarkt-beweging. De partner van Venture Capital firma Placeholder zegt dat bescheiden rally’s onder een bearish marktsentiment in principe bullish zijn voor crpyto.

Goed signaal voor Bitcoin

Terwijl het grote publiek nog bearish is, zagen we Bitcoin de afgelopen dagen aan oplevingen beginnen. Dat was volgens Burniske een bullish signaal. In principe kreeg hij daar dit weekend wel gelijk in, want de Bitcoin koers schoot natuurlijk boven de 60.000 dollar uit.

Inmiddels zijn we echter weer een stukje gedaald en handelt de Bitcoin koers op 58.400 dollar. Daarmee is een deel van die winst alweer ingeleverd.

Voor nu blijft Burniske echter optimistisch en voorziet hij uiteindelijk een market cap van 10 biljoen dollar voor de industrie. Zo is en blijft hij positief over grote jongens als Bitcoin, Ethereum en Solana.

Maar ziet hij ook veel mooie ontwikkelingen bij kleinere projecten als CElestia, Aptos, MovementLabsXYZ en Sui.

Het Move-ecosysteem

Eerder zei Burniske al dat hij bullish was over het Move-ecosysteem voor deze cyclus. Move is een programmeertaal die origineel werd gebouwd door een consortium waar tech-gigant Meta achterstond voor het Diem-project.

Het Meta van Mark Zuckerberg wilde destijds een eigen munt op de markt brengen. Maar daar staken de wetgevers uiteindelijk een stokje voor, waardoor dat feestje niet doorging voor Zuckerberg.

Nu wordt de daarvoor ontwikkelde programmeertaal dus gebruikt binnen het Move-ecosysteem. Achteraf is de taal ook gebruikt om de Sui (SUI) en Aptos (APT) blockchains te ontwikkelen.

“Ik denk dat het waardevol is om op dit ecosysteem te letten. Ondanks dat het op dit moment nog heel klein is”, aldus Burniske in gesprek met Raoul Pal op zijn YouTube-kanaal.

Volgens hem zijn de meeste crypto-mensen niet zo enthousiast over het feit dat Meta indirect achter deze projecten zit. Maar investeerders uit de traditionele financiële wereld zullen het juist interessant vinden dat een tech-gigant als Meta achter de technologie zit; zo redeneert hij.

Krijg €10 cadeau bij BitvavoHandel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Maak een account bij Bitvavo. Stort 10 euro en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Start nu!

  • Vergunning DNB
  • Lage fees
  • Betrouwbaar

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten