Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Chris Burniske: “Negatief sentiment rond Bitcoin? De grootste stijging komt nog!”

Durfkapitalist Chris Burniske constateert dat er momenteel een negatief sentiment heerst rondom Bitcoin en crypto. Maar dat is volgens hem niet terecht. Burniske ziet dat zowel de grafieken als de fundamentals erop wijzen dat Bitcoin en crypto zich opmaken voor hogere koersen.

Prijsontwikkeling overschaduwt vooruitgang

Volgens Burniske overschaduwt de betrekkelijke ellende van de koersontwikkeling momenteel de enorme stappen die sommige crypto-projecten zetten.

“Ik zie tekenen van kracht bij de kleinere projecten, terwijl Bitcoin en Ethereum consolideren en het sentiment zou doen denken dat Satoshi is overleden. Ondertussen blijven blockchains binnensijpelen in het sociale weefsel, ook al gaat het allemaal niet snel genoeg voor de ongeduldigen. De toekomst is rooskleurig, daar ben ik niet onzeker over.

Grote munten zitten in dezelfde range als Q1 2024, de infrastructuur wordt volwassener en app-experimenten blijven zich verspreiden (in verscheidenheid en geografie), maar het sentiment is compleet omgedraaid ten opzichte van Q1 – prachtig. Wat is hier niet leuk aan? Laat je vooral niet uit je posities schudden”, aldus Chris Burniske.

Verder claimt hij dat alle verhalen over het einde van de bullmarkt overdreven zijn. Ook in de vorige cycli wist de industrie door dit soort verhalen heen te prikken. Ditmaal gaat dat volgens hem niet anders zijn.

Geduld en tijd

“Al die verzonnen verhalen over het uiteenvallen van crypto, terwijl we in werkelijkheid alleen maar geduld en tijd nodig hebben. Hoewel sommigen van die verhalen zorgen voor verbeteren, gaat het bij de meeste om een vorm van het volgen van de trend en het uitleggen van een viraal, maar fictief probleem.

Maar toch laat men zich iedere cyclus wegpraten van het succes. “Maar, maar, maar… wat vinden we van X, Y, Z deze keer? X, Y, Z zijn niet relevant – blockchains zijn relevant”, aldus de immer optimistische Chris Burniske.

Burniske is en blijft een bull als het om crypto gaat. In november 2022 gaf hij reeds aan enorm bullish te zijn rondom de bodem (die we op dat moment ook gehad hadden) en voorspelde hij een totale market cap van 10 biljoen dollar.

Op het moment van schrijven hangt die market cap rond de 2,1 biljoen dollar.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’