Solana (SOL)
Solana

Chris Burniske: ‘Solana hongerig voor nieuwe all-time high’

Durfkapitalist en voormalig hoofd van de crypto-afdeling van ARK Invest, Chris Burniske, zegt dat Solana “hongerig” lijkt naar een nieuwe all-time high. Op het moment van schrijven deelt Solana echter mee in de algehele mailaise van de markt en daalde het over de afgelopen 24 uur met ongeveer 7,5 procent naar de huidige koers van 182 dollar.

Solana beter dan BNB

Burniske zegt ook dat hij meer verwacht van Solana dan van het BNB van Binance. Als het op deze manier doorzet, dan is het volgens de durfkapitalist een kwestie van tijd voordat Solana zichzelf op de derde plek op CoinMarketCap terug zal vinden, als we stablecoins niet meenemen (Tether).

“BNB gaat zijn derde plek (non-stablecoin) binnenkort voorgoed verliezen. Het waren altijd BTC, ETH en SOL die de dienst uit zouden maken tijdens deze cyclus”, aldus Burniske.

De market cap van Solana staat momenteel op 81 miljard dollar, terwijl BNB het met 83,75 miljard dollar doet. Wat dat betreft is Solana al heel dichtbij het bereiken van de felbegeerde derde plek.

Na BNB zou Ethereum weleens aan de beurt kunnen zijn. Al moet Solana daar nog flink voor stijgen, want de market cap van de nummer twee van de markt klokt binnen op 400 miljard dollar.

De grootste winsten zijn al geboekt deze bullmarkt

Voor het vervolg van de bullrun wil Burniske wel de verwachtingen temperen. Zo rekent hij voor dat Bitcoin vanaf de bodem van 15.500 dollar al een stijging van ruim 4,5x heeft doorgemaakt.

Een Bitcoin koers van 200.000 dollar zou vanaf het niveau van 70.000 dollar een nieuwe vermenigvuldiging van 2,86x opleveren.

Voor Solana geldt hetzelfde, dat vanaf de bodem van 8 dollar al bijna 24x over de kop is gedaan naar de huidige koers. “Als je speculeert over een Solana koers van 1.000 dollar zou dat een 5,2x betekenen. Grotere stijgingen zijn onrealistisch, dan zou je claimen dat SOL een koers van 4.600 dollar of meer zou bereiken en dat is volgens mij onrealistisch”, aldus Burniske.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Topanalist: Deze cryptomunt is klaar voor een grote prijsstijging
Solana-rivaal Base verwerkt 400 transacties per seconde
Pantera Capital laat Bitcoin liggen en zet vol in op deze altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging