Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

CIA toont een grote interesse in crypto en blockchain

De crypto-industrie wordt steeds populairder. Nu lijkt zelfs de Amerikaanse Central Intelligence Agency (CIA) interesse te hebben ontwikkeld in deze opkomende technologie.


Wat is CIA Labs?

De CIA heeft onlangs een nieuwe onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling gelanceerd, genaamd CIA Labs. Deze afdeling zal onderzoek en tests uitvoeren om moderne problemen aan te pakken. Als zodanig bevindt CIA Labs zich ook in een perfecte positie om onderzoek te doen naar andere technologieën die zijn bedoeld om deze problemen op te lossen, waarbij crypto en blockchain schijnbaar de eerste op de lijst zijn.

De nieuwe R & D-hub wordt ook bevestigd als het nieuwste lid van het Federal Laboratory Consortium of Technology Transfer. Dit is een landelijke organisatie die bestaat uit meer dan 300 laboratoria, agentschappen, onderzoekscentra en dergelijke.

Door dit lidmaatschap kan CIA Labs samenwerken met experts uit verschillende industrieën, kennis en informatie delen, nieuwe problemen aanpakken en meer.


CIA wilt top onderzoekers aantrekken

Blockchain-technologieën zullen als een van de eersten worden onderzocht, maar het is verre van het enige belang van CIA Labs. In plaats daarvan is het onderzoekscentrum ook van plan om de AI, kwantumcomputing, augmented reality, machine learning, biowetenschappen aan te pakken.

Bovendien zullen de officieren van de Central Intelligence Agency voor het eerst patenten op hun werk laten indienen en zelfs een bepaald percentage van de winst ontvangen.

Deze inkomsten hebben een bijkomend doel, zoals onthuld door de CIA’s Dawn Meyerriecks. Dat doel is om top onderzoekers op het gebied van wetenschap en technologie aan te trekken en hen te overtuigen om zich bij het bureau aan te sluiten. Meyerriecks merkte op dat er in de loop der jaren nogal fenomenale innovaties van het bureau kwamen. Nu CIA Labs eindelijk is gelanceerd, kan dit doorgaan en zal het bureau in een betere positie verkeren om verder te investeren in wetenschappers, technologie, ontwikkeling te optimaliseren en meer.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten