NuggetRush
Persbericht

Citigroup werkt samen met Ava Labs, prijs van Binance-munten schiet omhoog, NuggetRush bereikt nieuwe mijlpaal

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Citigroup werkte samen met Ava Labs om Proof-of-Concept-tokenisatie uit te voeren voor private equity-fondsen.
  • Binance Coin heeft zich bij de rest van de cryptomarkt aangesloten in een opwaartse prijsbeweging.
  • NuggetRush heeft een nieuwe mijlpaal bereikt door meer dan 184 miljoen NUGX-tokens te verkopen in zijn cryptocurrency ICO.

Citigroup werkt samen met Ava Labs voor proof-of-concept-tokenisatie van private equity-fondsen, wat een belangrijke stap voorwaarts betekent in de financiële sector. Ondertussen volgt Binance Coin de golf van een bredere opwaartse trend op de cryptomarkt, waarbij de prijs stijgt.

Bovendien heeft NuggetRush een nieuwe mijlpaal bereikt door meer dan 184 miljoen NUGX-tokens te verkopen tijdens zijn cryptocurrency ICO.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX)-tokens verkocht kruisen 180M

NuggetRush (NUGX) is één van de beste cryptoprojecten die de laatste tijd de cryptosector zijn binnengekomen. Als top-ICO heeft het tot nu toe meer dan 184 miljoen NUGX-tokens verkocht, terwijl de ronde 5 bijna op zijn einde loopt. Een interessant onderdeel van het project is dat het met slechts $0,018 één van de goedkoopste munten is om in te investeren.

Bovendien heeft het een enorm groeipotentieel, aangezien analisten na de lancering een prijsstijging van 50x hebben voorspeld. Dit maakt NuggetRush één van de beste crypto’s om in te investeren. NuggetRush bouwt een platform dat memes, Play-to-Earn (P2E), NFT’s en GameFi-elementen combineert, waardoor het zich onderscheidt van veel andere nieuwe ICO’s.

Vanwege zijn bruikbaarheid en veelzijdigheid is NuggetRush ook één van de beste mememunten die er zijn. Naast dat het fungeert als het primaire token voor de spelomgeving, zal het bestuursbevoegdheden verlenen, waardoor tokeneigenaren de mogelijkheid krijgen om te beslissen hoe het spel wordt ontwikkeld.

Het spel is leuker omdat het NFT-componenten heeft en zich concentreert op goudwinning. De game draait niet alleen om plezier, maar stelt spelers ook in staat waardevolle in-game items te winnen, waaronder RUSHGEM NFT’s. Spelers kunnen ze op de marktplaats van het platform verkopen om echte activa of NUGX-tokens te krijgen. Sluit u vandaag nog aan bij het NuggetRush-project door op de onderstaande link te klikken.

NuggetRush Kopen

Avalanche (AVAX) Blockchain gebruikt door Citigroup in nieuw experiment

Citigroup werkt samen met Ava Labs om een succesvolle proof-of-concept uit te voeren voor het tokeniseren van private equity-fondsen met behulp van de Avalanche (AVAX) blockchain. Ook andere financiële instellingen namen deel aan het project, zoals WisdomTree, Wellington Management en ABN Amro.

Het vermogen van blockchain-technologie om de private equity-sector te transformeren wordt door dit experiment gedemonstreerd. Dit zal bijdragen aan een grotere marktliquiditeit en transparantie.

AVAX, het native token van Avalanche, behoort momenteel tot de best presterende altcoins die beschikbaar zijn. Winsten van 19,4% worden weergegeven op de maandelijkse prijsgrafiek en 21,4% worden weergegeven op de wekelijkse prijsgrafiek van dit product.

Het token is gestegen van een wekelijks dieptepunt van $35,22 naar een piek van $42,65. Momenteel vechten bulls om het op te nemen tegen beren op hogere prijsniveaus om een duw naar $50,00 te forceren.

Binance Coin (BNB) begint stijgende trend

De prijs van Binance Coin (BNB) heeft zich aangesloten bij de opwaartse trend die zichtbaar is in de bredere cryptomarkt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de altcoin-prijs de afgelopen maand en week met respectievelijk 8,6% en 9,4% is gestegen.

De prijs van Binance Coin schommelde van een wekelijks dieptepunt van $315,37 naar een piek van $344,11. Deskundigen in de sector en analisten houden de markt nauwlettend in de gaten terwijl ze een stijging richting $400 verwachten.

De technische analyse voor de altcoin is momenteel positief omdat Binance Coin boven de SMA’s van 20, 50, 100 en 200 dagen handelt. Bovendien ligt de relatieve sterkte-index (RSI) boven de 60 en zou deze het overboughtgebied kunnen naderen, wat wijst op verdere koerswinsten.

Als Binance Coin zijn huidige prijs kan verdubbelen, zou het zijn huidige ATH van $690,93 kunnen bereiken, wat slechts 50% verwijderd is.

Conclusie

De crypto-ICO van NuggetRush bevindt zich in de laatste fase en kan vanaf nu op elk moment eindigen. Investeerders haasten zich al naar het project vanwege FOMO, omdat topmarktexperts zien dat het play-to-ear-platform van NuggetRush concurreert met bedrijven als Avalanche en Binance Coin.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.