Cryptocurrency

Coca Cola kopen door middel van cryptobetalingen in automaten

Coca Cola heeft een overeenkomst gesloten waardoor consumenten in Australië en Nieuw-Zeeland vanaf nu Cola-producten kan kopen met Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies.


Hiermee zet Coca Cola direct een grootschalige test op. Inwoners van Australië en Nieuw-Zeeland krijgen de mogelijkheid om via de ‘Sylo Smart Wallet’ meer dan 2.000 automaten van producent Amatil te gebruiken voor cryptobetalingen.

Met deze nieuwe ontwikkeling wordt geprobeerd om de hygiënekwesties, die nu een groot onderwerp zijn tijdens de COVID-19-pandemie, aan te pakken. Zo hoeven gebruikers nu nog maar 1 keer de automaat aan te raken, in plaats ten minste 6 keer.

Om de betalingen in cryptocurrencies mogelijk te maken worden alle automaten met QR-code-generatoren uitgerust. Hiermee kunnen de automaten een QR-code weergeven die de klant kan scannen met zijn of haar smartphone. Vervolgens kan diegene betalen met een eigen gekozen crypto.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Wat is de Sylo Smart Wallet?

De Sylo Smart Wallet is een app voor iedere smartphone die een privé berichtendienst combineert met een digitale portemonnee. Door een chat te starten met iemand in deze berichtendienst, kunnen via deze chat ook cryptocurrencies worden verstuurd en ontvangen.

Het bedrijf dat deze applicatie heeft ontwikkeld is dan ook trots. Het heeft namelijk een aantal grote problemen hier omheen opgelost, met bijkomend voordeel dat het de hygiënekwesties die nu spelen rondom COVID-19 goed lijken op te lossen.

Het bedrijf, Centrapay, heeft plannen om internationaal ook flinke stappen te zetten. Waar zij nu voornamelijk actief zijn in Australië en Nieuw Zeeland, willen zij in de nabije toekomst hun aanwezigheid in Noord-Amerika vergroten.