Nieuws, Trending

Coinbase lanceert conversie-service voor digitale valuta


Cryptocurrency Exchange Coinbase heeft zijn eigen converter voor digitale valuta gelanceerd. De nieuwe service heet ‘Convert’ en stelt gebruikers in staat om één cryptocurrency naar een cryptocurrency andere over te zetten.


Paren

In de eerste instantie kunnen klanten van Coinbase tussen verschillende crypto’s converteren, namelijk tussen Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) of 0x (ZRX).
Converteren kan zowel op de website van Coinbase als in de smartphone-apps en wordt onmiddellijk voltooid tegen lage kosten. 


Nog niet overal beschikbaar

De crypto-converter wordt geleidelijk in alle 34 landen waarin Coinbase actief is uitgerold. Hierdoor heeft op dit moment nog niet iedereen toegang 
tot de nieuwe functie. Met de uitrol wil het bedrijf feedback verzamelen om de nieuwe functie verder te kunnen doorontwikkelen.Promotiecampagne

Coinbase houdt momenteel een promotiecampagne genaamd ’12 Days of Coinbase’. In deze campagne rolt Coinbase nieuwe aanbiedingen uit. Zo kondigde Coinbase eerder al opnames via de online betaaldienst PayPal aan

Echter maken zij niet alleen nieuwe functies bekend, zo heeft de campagne ook charitatieve en educatieve initiatieven genomen.


Litecoin (LTC) Winactie

Momenteel houden wij een Litecoin (LTC) winactie! Bitvavo komt in januari 2019 met een update. Om dit te vieren geven wij in samenwerking met Bitvavo wij 5 Litecoins (LTC) weg! Op 1e kerstdag worden er 5 gelukkige winnaars getrokken! Wil jij meedoen? Dat kan, helemaal gratis! Klik hier om mee te doen!