Altcoin, Exchange,, Trending

Coinbase Pro voegt cryptocurrency EOS toe

Het professionele aanbod van Coinbase, Coinbase Pro, heeft EOS toegevoegd aan haar collectie. Hiernaast zijn ook Augur (REP) en Maker (MKR) toegevoegd.


Fase 1 van implementatie

Coinbase Pro heeft fase 1 van de implementatie in gang gezet. Hierdoor kunnen gebruikers vanaf nu EOS, REP en/of MKR op het platform plaatsen. Handelen is dus nog niet officieel mogelijk, naar verwachting zal dit later vandaag, wanneer er voldoende liquiditeit is, worden geactiveerd.


Vrijwel alle rechtsgebieden krijgen toegang

Volgens Coinbase krijgen EOS en REP ondersteuning in alle rechtsgebieden op de Amerikaanse staat New York na. MKR zal beschikbaar zijn voor iedereen buiten de Verenigde Staten (VS).


Ethereum-Netwerk

Op het netwerk van EOS wordt de ontwikkeling van gedecentraliseerde apps gestimuleerd. Mogelijk is dit netwerk zelfs een uitdager van het Ethereum-netwerk. Naar verluidt is er al een grote groep ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van DApps op het EOS-netwerk.


Uitbreiding van Coinbase

Coinbase heeft onlangs ook al de cryptocurrency Stellar Lumens (XLM) toegevoegd aan haar collectie. Hiermee breidt het haar steeds groeiende aanbod van cryptocurrencies verder uit. Verwacht wordt dat het gehele platform van Coinbase, zowel het professionele aanbod als het ‘reguliere’ aanbod binnenkort volledige toegang heeft tot de cryptocurrency.