Exchange

Coinbase voegt Yearn.finance toe aan reguliere platform

Drie dagen na het toevoegen van YFI aan zijn Pro-versie heeft Coinbase de populaire DeFi-token van yearn.finance voor iedereen beschikbaar gesteld.


Coinbase voegt YFI toe

Coinbase heeft vandaag aangekondigd dat het YFI toe heeft gevoegd aan haar reguliere platform. De munt is beschikbaar voor handel in elke regio die Coinbase ondersteunt, behalve New York.

Yearn.finance stelt gebruikers in staat rente te verdienen op cryptocurrency die op het platform is gestort. Als extra beloning ontvangen ze YFI-tokens, waarmee ze een rol kunnen spelen bij het beheer van het gedecentraliseerde netwerk.

Tot verbazing van de oprichter, Andre Cronje, die de token ontworpen had om 0 financiële waarde te hebben, schoot de symbolische prijs omhoog en bereikte de token een prijs van $31.800. De token heeft momenteel een marktkapitalisatie van meer dan $1 miljard.

YFI behoort tot een groeiende klasse van op Ethereum gebaseerde digitale activa die bekend staan als governance-tokens.


Exchanges kunnen hype niet weerstaan

De cijfers worden zo verleidelijk voor sommige grote exchanges dat ze de DeFi munten beginnen toe te voegen op hun exchange. Daarom heeft Coinbase Pro YFI toegevoegd. Nu, slechts drie dagen later, is het voor iedereen beschikbaar.

De toevoeging van Coinbase is zinvol voor de waarde van het token omdat gebruikers het met Amerikaanse dollars kunnen kopen. Hoewel YFI al op Binance zit, de belangrijkste rivaal van Coinbase, kopen gebruikers het daar veel met Bitcoin of een van de drie stablecoins.

Sinds Coinbase de notering heeft aangekondigd, is YFI de 36e meest gehouden token op de beurs geworden.