Digital Crypto Wallet
Bitcoin

Coinhub Bitcoin ATM komt met crypto-wallet

Coinhub Bitcoin ATM, een cryptocurrency ATM-provider, heeft zijn Bitcoin (BTC) Wallet geïntroduceerd in samenwerking met CHB Holdings en Edge.

Wat is een crypto-wallet?

Een crypto-wallet is een digitale portemonnee die wordt gebruikt om cryptocurrency zoals Bitcoin, Ethereum en andere digitale activa op te slaan, te verzenden en te ontvangen. In tegenstelling tot conventionele portefeuilles, zoals een lederen portemonnee of een bankrekening, slaat een crypto-wallet geen fysieke valuta op. In plaats daarvan slaat het een privésleutel op, die de gebruiker nodig heeft om toegang te krijgen tot hun cryptocurrency en transacties uit te voeren.

Er zijn verschillende soorten crypto-wallets, waaronder software-wallets, hardware-wallets en papieren portefeuilles. Software-wallets zijn meestal apps die op een computer of smartphone worden geïnstalleerd en bieden een gemakkelijke manier om crypto’s te beheren. Hardware-wallets zijn fysieke apparaten die lijken op USB-sticks en bieden een hoog niveau van beveiliging omdat ze niet zijn verbonden met het internet. Papieren portefeuilles zijn ook een optie en bevatten simpelweg een gedrukte kopie van de privésleutel van de gebruiker.

Het is belangrijk om te benadrukken dat het beveiligen van een crypto-wallet cruciaal is, omdat het verlies of de diefstal van de privésleutel kan resulteren in verlies van toegang tot de cryptocurrency van de gebruiker. Daarom is het belangrijk om een veilig wachtwoord te gebruiken en de privésleutel op een veilige plaats op te slaan.

Geavanceerde beveiliging en real-time marktgegevens

Naar verluidt biedt de nieuwe crypto-wallet van Coinhub een geavanceerde beveiliging en real-time marktgegevens voor gebruikers.

Door gebruik te maken van marktgegevens kunnen gebruikers investeringsbeslissingen nemen op basis van weloverwogen inzichten. Bovendien biedt de portemonnee tweefactorauthenticatie, biometrische verificatie, de mogelijkheid om Bitcoins te versturen en te ontvangen, toegang tot transactiegeschiedenis en de mogelijkheid om meerdere accounts te beheren. Daarnaast kunnen gebruikers bitcoin-geldautomaten vinden in de crypto-wallet. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van het bedrijf binnen de crypto-wereld zal zijn.

Bitcoin nieuws

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Waarom de cryptomarkt vandaag daalt

Ontdek waarom de cryptomarkt vandaag een dip ervaart. Leer over de oorzaken, waaronder geopolitieke spanningen, economische onrust en belastingverhogingen in de VS.

Iconisch “Buy Bitcoin”-bordje verkocht voor ruim 1 miljoen dollar
Bitcoin koers onderuit door China en Midden-Oosten
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen