Persbericht

Newsbit 06-04-2021 21:01 leestijd 4 - 5 min

ColossusXT: een op community gerichte coin

ColossusXT is een gedecentraliseerde, kosteneffectieve en anonieme cryptocurrency gedreven door de open-source community. Deze coin, bekend onder de naam COLX, is ontwikkeld met het doel om snelle, veilige en anonieme transacties te maken. Deze coin is ontworpen om deel uit te maken van het Colossus Grid ecosysteem – een gedecentraliseerd platform voor computergebruik en opslag gericht op de privacy van de gebruiker. Het zal gebruikers in staat stellen online transacties uit te voeren terwijl hun persoonlijke gegevens veilig blijven.

Colossus Grid is een ambitieus project dat zich richt op het belonen van individuen voor vrijwillige grid-bijdragen. ColossusXT wil hiermee concurreren op de wereldmarkt voor gedistribueerde rekenkracht en gedecentraliseerde opslag, en dat alles op de ruggengraat van een privacy blockchain van wereldklasse.


Hoe werkt het?

COLX werd opgericht met het doel transacties tussen klanten en bedrijven te vergemakkelijken. ColossusXT kan ook gebruikt worden door investeerders die geïnteresseerd zijn in het creëren van passief inkomen door bij te dragen aan een masternode netwerk dat een hoger rendement op investering biedt door zijn relatieve nieuwigheid.


ColossusXT kenmerken

Er is een reeks van functies die ColossusXT onderscheiden van andere cryptocoins/tokens:

  • Een grote voorraad van meer dan 10 miljard coins;
  • Zeer lage transactiekosten;
  • Proof of Stake 3.0 protocol;
  • Hoge snelheid van transacties zonder bevestigingen dankzij SwiftTX;
  • ARMIS I2P privacy netwerk implementatie gaande voor meer privacy;
  • Passief inkomen gegenereerd uit staking en masternodes;
  • Bestuur via een masternode-netwerk

Waar ColossusXT (COLX) coin te verwerven?

COLX is genoteerd aan een verscheidenheid van beurzen, en biedt handelsparen met de meest populaire crypto- en fiatvaluta’s. De meest populaire uitwisselingen van de gemeenschap zijn Crex24, StakeCube, Midas Exchange, Next Exchange, Bololex, Birake, evenals coinpakketten via Vault Investments. COLX kan worden gekocht voor BTC, ETH, USDT. In de nabije toekomst zal COLX ook beschikbaar zijn voor aankoop met fiat valuta’s zoals USD en EUR van Next exchange hybride exchange.

Op het moment van schrijven is er ook een lopende handelswedstrijd voor COLX op Crex24 met een totale beloningspool van 2,5 miljoen COLX.


ColossusXT Crowdfund om een COLX gewikkeld token te bouwen

Wrapped COLX is een manier om COLX naar de Ethereum blockchain te brengen. Met wCOLX, zal dit geïnteresseerde partijen in staat stellen om te handelen in trending DEX (gedecentraliseerde beurzen) zoals Uniswap zonder kosten (dat wil zeggen, Uniswap is top 10 in handelsvolume zeer dicht concurreren of zelfs beter presteren in vergelijking met bekende gecentraliseerde beurzen zoals van schrijven). Verder zal het project gemakkelijker toegang krijgen tot geldstromen en meer bekendheid krijgen, omdat deze media veel gebruikt worden door de recente trends in de blockchain-industrie.

Een belangrijke mijlpaal voor COLX zal de notering op Uniswap zijn na de voltooiing van de ontwikkeling van wCOLX. Uniswap heeft de laatste maanden veel aandacht gekregen en is de eerste gedecentraliseerde beurs die het handelsvolume van de grotere gecentraliseerde beurzen probeert bij te benen. Een van de grootste pijnpunten voor het COLX-project was het relatief lage volume op de beursgenoteerde beurzen, en de notering op Uniswap zal voor COLX de deur openen naar een veel groter volume zonder de hoge noteringskosten te hoeven betalen die de topbeurzen vragen.


Hoe werken wCOLX-tokens?

Laten we zeggen dat u al bekend bent met COLX en graag dApps of DeFi-toepassingen wilt gaan gebruiken. Er is echter een probleem! Er is geen cryptocurrency brug die COLX en Ethereum verbindt. Wrapped COLX zal helpen dit probleem op te lossen. wCOLX is een ERC-20 token dat op een 1:1 basis met COLX wordt ondersteund. Het proces van het slaan van wCOLX is relatief eenvoudig. Wanneer COLX wordt gewrapt, wordt de eigenlijke cryptocurrency in een reserve gehouden. In een streven om volledig transparant te zijn, zal de hoeveelheid wCOLX in omloop openbaar worden gemaakt met bewijs dat COLX, de onderliggende waarde, veilig in bewaring wordt gehouden. wCOLX zal worden gewrapt (en uitgepakt) zoals gevraagd door de gebruiker.


Partnerschappen

ColossusXT kan bogen op een breed scala aan partners. Hiertoe behoren gerenommeerde bedrijven als Blockspot, PolisPay, MyCryptoCheckout, Midas Investments, Vault Investments, EvoNodes, Kalkulus Hub, Nodestop en My Cointainer. Voor meer informatie kunt u terecht op https://colossusxt.io/partnerships/.


ColossusXT is goedgekeurd om te bieden voor de federale overheidscontracten

Op 14 juli 2020 werd bekend dat ColossusXT LLC is goedgekeurd om te werken met staats- en federale agentschappen via het SAM.gov systeem.

Dit betekent dat ColossusXT nu mag bieden op federale en staatsprojecten en financiering. Als u bekend bent met het JEDI-contract, een groot cloud computing-contract van het ministerie van Defensie met een waarde van bijna 10 miljard dollar. Bedrijven als Amazon, Google, Microsoft, Oracle, IBM en anderen boden allemaal op dit contract, en uiteindelijk won Microsoft het bod voor de deal, maar op basis van een fout in het aanbestedingscontract door het ministerie van Defensie, en het contract werd uiteindelijk vier maanden later stopgezet. Dit zijn het soort contracten waar ColossusXT het over heeft als ze zeggen dat ze willen bieden op, en deze competitie zit vol met deze bekende namen. Het doel is om ColossusXT kort na de lancering van het Colossus Grid als de volgende bekende naam in deze industrie te profileren.

Concurreren met deze namen is nog een enorme onderneming, maar ColossusXT heeft hier strategisch over nagedacht. Hoe kunnen zij het opnemen tegen bedrijven als Microsoft en Amazon? Dat is waar het tweede deel van deze verificatie een kritische wending neemt.

ColossusXT is er trots op Veteranen te ondersteunen en dit wordt weerspiegeld in hun team, met een kernteam lid dat een veteraan is. Met hun hulp en inbreng is ColossusXT nu trots om in het verificatieproces te zitten om een Service-Disabled Veteran-Owned Small Business te worden.

Vanuit zakelijk oogpunt zal ColossusXT hierdoor voorrang krijgen bij het meedingen naar contracten op staats- en federaal niveau, en ook hulp krijgen in de vorm van belastingverlaging, toegang tot kapitaal en steun van agentschappen voor bedrijven die actief zijn in sectoren die zich opmaken voor sterke groei en innovatie.

Vanuit het oogpunt van hun missie zijn zij van mening dat deze inspanning bijdraagt tot hun ethos, namelijk iedereen toegang bieden tot een particuliere en veilige betalingsmethode.

Voor meer informatie over ColossusXT kunt u terecht op https://colossusxt.io/