Persbericht

Coreto: De benchmark van Trust & Performance in de crypto-ruimte

Coreto is een op reputatie gebaseerd sociaal platform voor crypto-gemeenschappen dat investeerders, beïnvloeders, projecten en projectteams verbindt op basis van reputatie. Het primaire doel van het platform is om een veilige omgeving te creëren met geverifieerde informatie, waardoor de retailbelegger beter geïnformeerde beslissingen kan nemen.

Staking of Opinion Pool (SOOP) is een functie die een vertrouwenslaag toevoegt aan het platform. Contentproviders gebruiken SOOP om de native $COR token van het platform in te zetten en de legitimiteit van gedeelde informatie te valideren. SOOP wordt gedefinieerd door een combinatie tussen een opiniestapel, toezeggingen en uitdagingen.

Coreto maakt gebruik van verschillende technologieën, waaronder SOP’s, Machine Learning, Kunstmatige Intelligentie en Gamification, om u tijd te besparen in uw due diligence-processen en tegelijkertijd mensen te belonen die een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschap.

Coreto pakt het probleem van vertrouwen in de cryptocurrency-industrie aan door een op reputatie gebaseerd sociaal platform te bieden dat de vertrouwenskloof tussen blockchain-investeerders, beïnvloeders en projectteams overbrugt.

Ze willen mensen helpen te leren navigeren in deze ruimte en willen graag meer vertrouwen, stabiliteit en veiligheid tonen. Met Coreto krijgt u een betere kennis van de volgende geloofwaardige informatiebron. Coreto’s verschuiving van $vCOR (virtuele COR Token) naar $COR (de echte COR Token) is voltooid; de $vCOR token is opgenomen in de Alpha-versie van het platform, waardoor gebruikers meer kennis kunnen maken met het platform en hoe het werkt. Het virtuele token was bedoeld om gebruikers te helpen zich meer bewust te worden van en vertrouwd te raken met het gebruik van het platform, zonder de daadwerkelijke $COR op te lopen


Belangrijkste afhaalmaaltijden

  • Coreto creëert een digitaal podium waarop handelaren en influencers hun expertise kunnen tonen.
  • Het platform dient ook als een centrale hub voor gebruikers om nieuwe inzichten te delen, hun reputatie op te bouwen, rechtstreeks met hun publiek te communiceren en zowel hun inhoud als publieksverbindingen te beheren.
  • Coreto houdt vast aan hun roadmap en heeft het nut van $COR Token in het platform geïmplementeerd, waardoor de deur wordt geopend voor toekomstige use-cases van het token binnen hun ecosysteem.

Wat heeft Coreto te bieden?

Ze hebben een eenvoudig en inventief ecosysteem waarmee meer mensen zich kunnen bezighouden met cryptocurrency-veld zonder zich zorgen te maken over technische details. Machine Learning & Algoritmes. Tijdens het nemen van handelsbeslissingen hebben gebruikers toegang tot inzichten, analyses, statistieken en markttrends.

Gamification. Deze component stimuleert de competitieve geest en maakt het leerproces ook gemakkelijker en aangenamer. Gebaseerd op een gerechtvaardigd gamification-systeem, moedigt het Coreto-platform interactie aan op een systematische en gemakkelijk te navigeren manier.

Directe toegang tot experts. Coreto biedt een laagdrempelige methode om privé of openbaar verbinding te maken met professionals in alle crypto-domeinen. Naarmate de reputatie van een gebruiker groeit, stelt het platform hem in staat om op abonnementen gebaseerde inhoud te maken, waardoor hij de mogelijkheid heeft om inkomsten te genereren met zijn kennis.

DeFi-ingeschakeld. Coreto zal niet alleen verschillende DeFi-mogelijkheden zoals staking opnemen, maar ze zullen ook directe, betrouwbare pool raises en andere hapjes mogelijk maken die DeFi verbeteren.

Hoge beveiliging. Het platform heeft sterke gegevensversleuteling, privacy en op blockchain gebaseerde gegevenscorrectheid.


Aankomende updates

Coreto had een fantastisch idee sinds ze op de markt werden gebracht – hun Staking of Opinion Pool.

Met SOOP kan elke contentprovider die een uniek project onderschrijft of een analyse en prognose van prijsbewegingen uitvoert, zijn analyse en ROI-voorspellingen ondersteunen door $COR bij te dragen aan de Stacking of Opinion Pool die voor dat specifieke project is gevormd.

Het project kreeg veel goede feedback uit de eerdere stadia. Op dit moment hebben ze ongeveer 1.300 actieve gebruikers die hun Closed Alpha-release gebruiken.

De huidige samenwerking met IntoTheBlock voor on-chain data-inzichten en tokeninformatie was strategisch. Een andere focus van het Coreto-platform is om waardevolle on-chain indicatoren te bieden waarmee u de markt snel kunt analyseren terwijl u voorspellingen genereert met behulp van de Staking of Opinion Pool.

Het team biedt ook waardevolle on-chain indicatoren die u kunt gebruiken om de markt beter te begrijpen bij het maken van een voorspelling via SOP’s. U kunt nu kritieke gegevens vinden vanuit het Coreto-platform. Andere platforminzichten omvatten on-chain signalen, uitwisselingssignalen, prijscorrelatie met Bitcoin, concentratie door grote houders en nog veel meer.

Met deze gegevens kunnen u en uw volgers een overzicht krijgen van de huidige staat van de markt en hoe deze zich ontwikkelt op elke SOOP-voorspellingspagina.

Afgezien van het succesvol implementeren van de eerste use-case van de $COR Token binnen het platform, werd een nieuwe functie  vrijgegeven voor makers van inhoud: een speciale sectie voor het maken van artikelen en beoordelingen met betrekking tot de staat van de cryptomarkt of bepaalde projecten.

Coreto staat op het punt om een verwijzingsprogramma te lanceren, met als doel nieuwe handelaren en makers van inhoud naar Coreto te trekken. Het is de eerste stap naar een “Open-Alpha” -fase, waar gebruikers de gemaakte inhoud ook buiten het platform kunnen delen.

Het hele platform krijgt een nieuwe make-over, met focus op UX/UI en resposiviteit op alle apparaten.

Het team werkt hun nieuwsfeed voortdurend bij en uploadt sociale updates om hun lezers op de hoogte te houden, wat een duidelijke indicatie is van het feit dat ze hun ontwikkelingsbeloften voortdurend nakomen.


Wat is de volgende stap?

In termen van ontwikkeling is het Coreto-platform al voorbij de Alpha Launch-fase, waar ze Coreto’s potentieel onthulden om een nieuwe generatie contentmakers op te zetten.

Op dit moment zijn ze in Alpha-testen 02, waar ze zich concentreren op interne fine-tuning en het testen van de Performance- en Trust-algoritmen. De derde fase van het platform zal Open Beta Testing zijn, gericht op externe tests om gebruikers toegang te geven tot de voordelen van Coreto en deze te ervaren.

De laatste stap is de grote opening, die zich zal richten op UX en schaalbaarheid en klaar zal zijn om duizenden mensen aan boord te krijgen. Gebruikers kunnen $COR Token verhandelen op Uniswap, Probit, Bilaxy en Dfyn Networks (op Polygon Layer 2).

Coreto is meer dan een sociaal platform; ze gaan in de categorie van elite crypto-gemeenschappen; zijn persoonlijkheid is gebaseerd op een rechtlijnige, vriendelijke, loyale, zelfverzekerde en boeiende visie.

Ze komen altijd hun beloften na, zijn eerlijk en authentiek tegenover hun klanten en cultiveren klantloyaliteit. Het team is bereid om te luisteren en haar leden te helpen oplossingen te vinden. Velen geloven dat Coreto het go-to-platform wordt in termen van DYOR (je eigen onderzoek doen), met een enorm potentieel om de onboarding-ramp te zijn voor particuliere beleggers die de crypto-industrie willen betreden.

Ga voor meer informatie over het spannende project van Coreto naar: https://www.coreto.io/