Persbericht

CorionX: de toekomst van cryptocurrencies en stablecoins

Corion Foundation is opgericht in 2016. Het is gemaakt met het doel om de ontwikkeling en verspreiding van stablecoins en betrouwbare cryptocurrencies in de wereld te helpen.

Het doel van CorionX is om wereldwijde adoptie van stablecoins, DeFi, CBDC’s aan te moedigen en om jonge mensen zonder bankrekening te helpen toegang te krijgen tot snelle en veilige, goedkope Open Finance. Zij ondersteunen alle projecten die aan dergelijke ontwikkelingen werken en richten zich op klantacquisitie en infrastructuur. Corion Foundation is hier om een gemeenschappelijk platform voor dergelijke projecten te creëren, omdat hun mainstream adoptie het belangrijkste doel is. Ze zijn vastbesloten om dit nieuwe digitale geldgebruik beschikbaar te maken voor de meeste e-wallets en financiën, waardoor ze voor steeds meer regio’s toegankelijk worden.


De missie van CorionX

De behoefte aan op blockchain gebaseerde stabiele prijsbetalingsactiva (stablecoins) is aangetoond in het gedeelte over marktinformatie. De meeste betaling activa functioneren alleen als tussenpersoon op verschillende bovengenoemde beurzen. Met hun activiteit helpen ze de acceptatie van programmeerbare crypto-activa en stablecoin in ons dagelijks leven te stimuleren met behulp van onze infrastructuren. CorionX utility token functioneert als een stimulans voor het gebruik van stablecoins en cryptocurrencies. Ze zijn bedoeld om de wereldwijde acceptatie van stablecoins, Decentralized Finance (DeFi), Central Bank Digital Currencies (CBDC’s) en andere betrouwbare cryptocurrencies (zoals Bitcoin, Ethereum, enz.) in het algemeen aan te moedigen. Om de mensen zonder bankrekening te helpen, krijgen jongeren toegang tot snelle, veilige en goedkope banking. Ze ondersteunen projecten die aan dergelijke ontwikkelingen werken en hun klantenbestand en infrastructuur uitbreiden. Corion Foundation streeft ernaar een gemeenschappelijk platform voor dergelijke projecten te creëren, omdat universele acceptatie iets is waar we allemaal naar op zoek zijn. Ze zijn vastberaden en zullen er alles aan doen om stabiele coins en cryptocurrencies beschikbaar te maken in de meeste e-wallets, waardoor ze in steeds meer regio’s van de wereld toegankelijk worden. Dit helpt gebruikers om toegang te hebben tot stabiele pay-per-click, crypto-betalingen, ongeacht welke wallet ze gebruiken. De Stichting zal haar lopende activiteiten financieren uit eerdere donaties, nieuwe donaties, het resultaat van haar vermogensbeheer en inkomsten uit haar activiteiten op een non-profit manier. Het gecontroleerde verslag is opgesteld volgens de Zwitserse wetgeving.


Token & voordelen

De CorionX is een utility token en staat voor het gebruik van stablecoins, CBDC’s en OpenFinance cryptocurrencies. Het brengt verschillende stablecoin- en cryptocurrency-projecten, serviceproviders en communityleden samen, introduceert ze naar de wereld en ondersteunt het bouwen van een stablecoin-gebruikersgemeenschap. CorionX creëert het kader voor educatie, uitbreiding en promotie voor gebruik en betaling met verschillende stablecoins wereldwijd. CorionX leidt de Stablecoin Movement naar succes in de paradigmaverschuiving en het gebruik van stabiele crypto in het dagelijks leven. CorionX fungeert als het “gas” voor de adoptie van stablecoins. CorionX is zelf geen stablecoin, maar heeft veel voordelen en prikkels in het gebruik en popularisering van stablecoins. Leren, kopen, gebruiken, inzetten. CorionX is een ERC20, Ethereum gebaseerd utility token. De onderstaande hulpprogramma’s zijn op dit moment beschikbaar of zijn gepland beschikbaar te zijn op het moment van de Initial Exchange Offering en / of exchange listing. Let op: het gebruik van de nutsvoorzieningen is sterk afhankelijk van de business development mogelijkheden, regelgeving veranderende, 3e partijen, marktsituaties en planning.


Waarom CorionX inzetten?

  • Blockchain biedt veel kansen – CorionX helpt het bewustzijn te vergroten via de Stablecoin Movement en de acceptatie van stablecoin en cryptocurrency te stimuleren
  • De meer dan 3000 jaar geschiedenis van geld zal drastisch veranderen en stablecoins zullen de betalings- en financiële industrie verstoren
  • Geldevolutie vindt op dit moment plaats! Stablecoins, CBDC’s en Decentralized Finance veranderen het spel van hoe ze programmeerbaar geld gebruiken.
  • Stablecoins, DeFi en cryptocurrencies zijn een onontgonnen schat – CorionX verhoogt het bewustzijn via de Stablecoin Movement en helpt de acceptatie van stablecoin en cryptocurrency op te schalen. Stablecoins kunnen een betalingsoplossing zijn voor miljoenen mensen.
  • CBDC’s (nationale stablecoins) kunnen de acceptatie van stablecoins wereldwijd versnellen
  • DeFi kan leiden tot een paradigmaverschuiving in de financiële sector en mogelijk bijdragen aan een robuustere en transparantere financiële infrastructuur met behulp van stablecoins
  • Stablecoins, CBDC’s en DeFi cryptocurrencies zullen naar verwachting aanzienlijk groeien, dit betekent dat de utility tokens die aan deze coins zijn gekoppeld waarschijnlijk een belangrijke markt zullen ontwikkelen
  • Ethereum (ETH) blockchain is de katalysator van gedecentraliseerde uitwisselingen (DEX’s) en gedecentraliseerde financiën (DeFi)
  • ETH biedt een platform voor asset tokenization op de blockchain zoals digitaal goud, verzamelobjecten en onroerend goed.
  • Het dagelijks gebruik van het CorionX-hulpprogrammatoken (gebouwd op ETH) biedt veel voordelen. Tokenhouders worden beloond met 2,5% staking per kwartaal in het Loyalty Staking Program.

Ga voor meer informatie over het spannende project van CorionX naar: https://corion.io/