Bitcoin prijs stijgt
Bitcoin

Credible Crypto voorspelt snel koersexplosie voor Bitcoin

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto voorspelt op korte termijn een gigantische koersexplosie voor Bitcoin. Volgens de analist zit Bitcoin momenteel in een grote her-accumulatiezone die de koersniveaus van 38.000 tot 34.800 dollar dekt. Als Bitcoin niet onder die grens zakt, dan is volgens Credible Crypto de Bitcoin koers van 40.000 dollar een kwestie van tijd.

Bitcoin in de herstelmodus

De Bitcoin koers leek al meerdere malen aan een correctie te beginnen, maar die werd telkens in rap tempo opgekocht door de bulls.

Ook ditmaal was dat het geval, want op het moment van schrijven staat Bitcoin met ruim 2 procent in de plus en staat de koers weer boven de 37.000 dollar. Zelfs na het nieuws over Binance, dat de industrie normaal op zijn grondvesten zou laten schudden.

Nu lijkt er juist een gevoel van opluchting te heersen. De onzekerheid omtrent het beursplatform is voorbij. We weten allemaal waarvoor ze in de problemen zitten en het lijkt erop dat ze gelukkig niet hebben gespeeld met de tegoeden van klanten.

Volgens Credible Crypto hoeven we ons geen zorgen te maken zolang Bitcoin niet onder de “vraag-zone” terechtkomt, die hij in zijn grafiek groen gemaakt heeft.

Kaleo is ook bullish over Bitcoin

Credible Crypto is overigens niet de enige analist die bullish is over Bitcoin. Ook de populaire Kaleo had na de correctie van de afgelopen dagen al voorspeld dat Bitcoin weer aan een opleving zou beginnen.

“Hier is de dip. Bloed staat voor kopen”, waarmee Kaleo natuurlijk verwijst naar de beroemde uitspraak uit de financiële wereld. “Het beste moment om te kopen is als het bloed door de straten gutst”, van de Britse bankier Baron Rothschild.

In de bovenstaande grafiek deelt Kaleo het pad dat we de komende periode waarschijnlijk van Bitcoin kunnen verwachten. Hij lijkt voor begin december een koers van meer dan 40.000 dollar per munt te voorspellen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitcoin nieuws

Hedgefondsmanager: Crypto kan exploderen bij renteverlaging van 0,50%
De Bitcoin-rally lijkt ten einde voordat deze echt van start ging
Bitcoin op weg naar $64K: Wat de renteverlaging van de Federal Reserve kan betekenen
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’