Bitcoin,, Trending

Crypto analist Tom Lee: Bitcoin is terug in een Bullish trend

Crypto analist en mede oprichter van Fundstrat, Tom Lee, zegt dat Bitcoin terug is in een bullish trend. Dit zegt hij in een interview met Bloomberg.


“De Bull markt is Terug!”

Tijdens het interview wees Lee erop dat critici Bitcoin dood verklaarden omdat het 90 procent van haar waarde verloor. Nu zien we de Bitcoin weer opleven. De belangrijkste cryptocurrency heeft een belangrijke weerstandslijn overschreden en dat is een goed teken. Lee zegt dat dit het sentiment heeft doen veranderen en dat BTC zich momenteel in een bull markt bevindt.

Lee vertelt dat er bewijs is dat de zogenaamde Crypto Whales (investeerders die enorme hoeveelheden cryptocurrencies bezitten) weer meer crypto’s aan het verzamelen zijn. Hij zegt:

“Veel van deze crypto whales hebben hun crypto’s verkocht, begin 2018, nu zien we dat ze zich weer bemoeien met de cryptomarkt.”

Lee vertelde eerder al dat hij dacht dat de bullmarkt binnen zes maanden terug zal keren. Een belangrijke indicator die hij aangaf om in de gaten te houden was de 200-dagen voortschrijdend gemiddelde (200-Moving-Average). Deze is afgelopen week doorbroken.


Koop Bitcoin voor de beste prijs

Ben jij overtuigd geraakt van de mening van crypto analist Tome Lee en wil je Bitcoin kopen nu de koers nog relatief laag staat? Bekijk dan altijd eerst waar jij voor de beste prijs Bitcoins kunt kopen. Er zit namelijk een enorm verschil in kosten bij exchanges. Newsbit raadt aan om gebruik te maken van Bitvavo. Deze exchange biedt veruit de beste deals.

 

Bitcoin nieuws

CNBC: Bitcoin (BTC) wordt het eerste activum dat ‘zeldzamer is dan goud’
Bitcoin dichtbij bijzondere all-time high uit 2021
Transactiekosten Bitcoin exploderen door BRC-20 tokenhype
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers
Deze 3 crypto’s kunnen enorm stijgen in december