Bitcoin Nieuws, Nieuws, Trending

Crypto analist Tom Lee: Bitcoin is terug in een Bullish trend

Crypto analist en mede oprichter van Fundstrat, Tom Lee, zegt dat Bitcoin terug is in een bullish trend. Dit zegt hij in een interview met Bloomberg.


“De Bull markt is Terug!”

Tijdens het interview wees Lee erop dat critici Bitcoin dood verklaarden omdat het 90 procent van haar waarde verloor. Nu zien we de Bitcoin weer opleven. De belangrijkste cryptocurrency heeft een belangrijke weerstandslijn overschreden en dat is een goed teken. Lee zegt dat dit het sentiment heeft doen veranderen en dat BTC zich momenteel in een bull markt bevindt.

Lee vertelt dat er bewijs is dat de zogenaamde Crypto Whales (investeerders die enorme hoeveelheden cryptocurrencies bezitten) weer meer crypto’s aan het verzamelen zijn. Hij zegt:

“Veel van deze crypto whales hebben hun crypto’s verkocht, begin 2018, nu zien we dat ze zich weer bemoeien met de cryptomarkt.”

Lee vertelde eerder al dat hij dacht dat de bullmarkt binnen zes maanden terug zal keren. Een belangrijke indicator die hij aangaf om in de gaten te houden was de 200-dagen voortschrijdend gemiddelde (200-Moving-Average). Deze is afgelopen week doorbroken.


Koop Bitcoin voor de beste prijs

Ben jij overtuigd geraakt van de mening van crypto analist Tome Lee en wil je Bitcoin kopen nu de koers nog relatief laag staat? Bekijk dan altijd eerst waar jij voor de beste prijs Bitcoins kunt kopen. Er zit namelijk een enorm verschil in kosten bij exchanges. Newsbit raadt aan om gebruik te maken van Bitvavo. Deze exchange biedt veruit de beste deals.

 

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers is opvallend stabiel vlak voor de maandelijkse sluiting Bitcoin koers is opvallend stabiel vlak voor de maandelijkse sluiting
CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving” CFTC voorzitter: “Bitcoin koers kan verdubbelen met duidelijke regelgeving”
Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin Investeerders verkopen massaal hun Euro en Pond voor Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten