cardano, ada
Cardano

Crypto analist voorspelt: Cardano koers kan stijgen naar $13

De cryptomarkt heeft recentelijk een aanzienlijke stijging ervaren, waarbij ook Cardano opmerkelijke winsten heeft geboekt. Echter, Cardano lijkt nu een belangrijk weerstandsniveau van $0,70 – $0,80 te hebben bereikt en heeft moeite om deze drempel te overstijgen.

Ondanks deze uitdaging verwacht de bekende crypto-analist Dan Gambardello dat de munt aanzienlijk kan groeien, met een potentieel om bijna $13 te bereiken.

Cardano koers blijft achter

De huidige koers van ADA staat op $0,67. Enkele dagen terug slaagde de munt erin om kort boven de $0,80 uit te komen, maar was niet in staat om op dit prijsniveau te blijven. Ondanks een toename van 12% in de laatste 30 dagen, blijft de prijsprestatie van ADA enigszins achter bij die van andere altcoins.

Bitcoin (BTC) heeft reeds zijn hoogste koers ooit overschreden, terwijl populaire altcoins zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL) hun vorige recordhoogtes bijna hebben bereikt. Cardano daarentegen, bevindt zich nog steeds op bijna 80% afstand van zijn piekwaarde.

Kan de ADA koers stijgen naar $13?

Volgens crypto analist Gambardello is de $0,80 koers een belangrijke voor Cardano. Een doorbraak boven dit niveau zou een sterk signaal zijn dat de munt een bullish trend voortzet.

Na het overwinnen van deze grens, is een verdubbeling naar $1,60 en vervolgens naar $3,20 binnen bereik, wat zou leiden tot het doorbreken van de all-time high van de altcoin.

Gambardello voorspelt dat Cardano daarna kan doorgroeien naar $6,40 en mogelijk zelfs $12,80. Een stijging naar bijna $13 zou een toename van ruim 1.700% betekenen ten opzichte van de huidige ADA-prijs.

Of een koers van bijna $13 realistisch is valt te betwijfelen. Cardano heeft momenteel al een aardig hoge marktwaarde van bijna $25 miljard. Een 1.700% stijging zou betekenen dat het project ongeveer $450 miljard waard is, hiervoor is veel kapitaalinstroom voor nodig. 

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om Cardano of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Slechts 30 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Volgens oprichter Hoskinson is Cardano een must-have voor iedereen
Cardano (ADA) in de lift: Groei en vernieuwing trekken aandacht
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving