Crypto prijs stijgt
Altcoin

Crypto analist voorspelt explosieve stijging voor altcoins

De populaire analist Cyclop heeft de komst van een nieuw altcoin-seizoen aangekondigd en voorspelt aanzienlijke winsten voor slimme investeerders. Hij benadrukt dat deze periode zeer winstgevend kan zijn, maar dat het kiezen van de juiste altcoins cruciaal is.

Zijn analyse valt samen met de opvallende activiteit van een whale, die recentelijk miljoenen in altcoins heeft geïnvesteerd.

Analist voorspelt Altcoin-seizoen

Cyclop’s analyse benadrukt het belang van strategische positionering en timing in deze cyclus. Hij merkt op dat veel altcoins mogelijk binnen enkele maanden een rendement van 100x kunnen opleveren. Hoewel dit ambitieuze uitspraken zijn, zal de tijd uitwijzen in hoeverre hij gelijk krijgt.

Volgens Cyclop is het voor beleggers die hun winst willen maximaliseren cruciaal om te begrijpen hoe ze door deze cyclus kunnen navigeren, optimale instappunten te identificeren en te weten wanneer ze moeten verkopen. Hij legt uit dat de primaire groeifase van een bullrun doorgaans drie maanden duurt, een patroon dat in elke cyclus wordt waargenomen en naar verwachting in 2024 zal terugkeren.

Cyclop schetst belangrijke indicatoren om deze groeiperiode te herkennen, zoals Bitcoin die zijn dominantie verliest en een nieuwe all-time high bereikt. Deze verschuiving leidt historisch gezien tot een piek in de prijzen van altcoins, wat het begin van een altseason markeert.

Bitcoin Dominantie
Afbeelding: Bitcoin Dominantie. Bron: TradingView

“Crypto is getransformeerd. Het is niet langer een obscure industrie of een spelletje; het is uitgegroeid tot een volwaardige, aparte financiële sector,” aldus Cyclop. “Dit jaar hebben veel grote bedrijven, zoals BlackRock, zich bij ons aangesloten, wat zou kunnen leiden tot het grootste altseason ooit.”

Beleggers moeten sterke altcoins kiezen die aansluiten bij de marktverhalen van 2024. Cyclop benadrukt het belang van zowel een koop- als verkoopplan. Hij raadt af om te proberen marktbodems en -toppen te voorspellen en adviseert een geleidelijke verkoopstrategie.

Bijvoorbeeld, hij stelt voor om 20-30% van de posities te sluiten bij elke verdubbeling van de waarde of op basis van marktkapitalisatie-mijlpalen.

Whale Investeert miljoenen in Altcoins

Parallel aan de voorspellingen van Cyclop heeft een whale recentelijk bijna $25 miljoen geïnvesteerd in altcoins binnen het Ethereum-ecosysteem. Deze investering volgde op de goedkeuring door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) van aanvragen om spot Ether exchange-traded funds (ETFs) te noteren.

Met 26,67 miljoen USDT kocht de whale 8.733 ETH voor $3.050 per stuk, nog voordat het ETF-nieuws bekend werd, wat resulteerde in een niet-gerealiseerde winst van meer dan $6 miljoen.

“Nadat de SEC formulier 19b-4 voor ETH ETF’s goedkeurde, kocht de whale $24,7 miljoen aan tokens uit het Ethereum-ecosysteem en behaalde een niet-gerealiseerde winst van $1,1 miljoen,” aldus Lookonchain.

Het lijkt erop dat deze whale in ieder geval wel klaar is voor een eventueel altcoin-seizoen. Heb jij op dit moment nog nieuwe altcoins op het oog?

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Ethereum of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Premier van Montenegro investeerde in Terra
Solana gaming studio Mirror World Labs haalt $12 miljoen op in eerste Series A-financiering
Altcoins bloeden hevig, Bitcoin ETF uitstromen de oorzaak?
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen