Ripple, XRP token
Ripple

Crypto analist voorspelt prijsbodem voor Ripple (XRP)

De cryptomarkt ervaart opnieuw een aanzienlijke daling, waarbij de twee grootste cryptocurrencies, Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), beide een opmerkelijke teruggang laten zien. In de afgelopen 24 uur hebben deze valuta’s respectievelijk een daling van 3,8% en 6,0% doorgemaakt, wat hun prijzen heeft teruggebracht naar $38.900 voor Bitcoin en $2.228 voor Ethereum.

XRP, een andere prominente cryptocurrency, ondervindt eveneens significante neerwaartse druk te midden van deze bearmarkt. Met een daling van 3,7% in de laatste 24 uur, is de waarde van XRP gedaald naar $0,508. In dit artikel richten we ons op de inzichten van een crypto-analist die een voorspelling doet over de mogelijke bodem voor XRP.

Waar ligt de XRP bodem?

Het is onmiskenbaar dat XRP momenteel door een moeilijke periode gaat. XRP_Shark, een bekende crypto-analist, heeft onlangs aangegeven dat er een aanzienlijke kans bestaat dat de koers van XRP in de nabije toekomst zal afnemen tot een niveau ergens tussen $0,35 en $0,45.

Volgens de analyse van XRP_Shark, ligt er op dit prijsniveau een aanzienlijke steun, wat suggereert dat dit wellicht de bodem van de huidige markt voor XRP zou kunnen zijn. Deze bodem wordt door de analist gezien als een ideaal moment voor beleggers om hun posities in XRP uit te breiden of te versterken. De analist voorspelt dat, na het bereiken van deze veronderstelde bodem, de koers van XRP zich zou kunnen herstellen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Oplopende spanningen in Ripple-SEC rechtszaak door geschil over deskundige getuigenis
Ripple versterkt positie in Japan door nieuwe samenwerking
Waarom deze week cruciaal wordt voor Ripple (XRP)
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?