XRPBARD
Ripple

Crypto-analist voorspelt: Ripple (XRP) mogelijk naar $5,85

De XRP koers heeft recent een forse daling doorgemaakt, waarbij de waarde van de altcoin even zakte tot onder $0,45. Deze koersval wordt voornamelijk toegeschreven aan voortdurende geopolitieke spanningen, die negatieve verwachtingen scheppen onder beleggers over zowel de aandelen- als de cryptomarkten.

Ondanks deze uitdagingen blijven sommige analisten optimistisch over de toekomst van XRP. Zo verwacht één analist zelfs dat de prijs van deze populaire altcoin tegen 2025 zal stijgen naar $5,85.

Is de Bitcoin Halving positief voor de XRP koers?

Analisten voorspellen dat de aankomende Bitcoin halving een positieve impact kan hebben op de XRP koers. Gezien de historische correlatie tussen de prijzen van XRP en Bitcoin, wordt de halving beschouwd als een cruciaal evenement dat de prijs van Bitcoin en daarmee verbonden altcoins zoals XRP kan beïnvloeden. De algemene verwachting is dat de prijs van Bitcoin na de halving zal stijgen, wat op zijn beurt kan leiden tot een verhoogde belangstelling voor altcoins.

Crypto-analist Leb is bijzonder positief over de toekomstige koers van XRP na de halving. Hij voorspelt dat de koers van XRP aanzienlijk zal stijgen en zelfs voorbij zijn historische piek zal gaan, met een potentiële stijging boven de $3,8. Dit zou een opmerkelijke stijging van 660% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Een XRP koers van $5,85

Crypto-analist Jake Gagain voorspelt zelfs dat de prijs van XRP op lange termijn kan stijgen tot $5,85, wat een toename van 1.070% betekent. Gagain benadrukt het belang van een afronding van de langlopende rechtszaak tussen Ripple en de Securities and Exchange Commission (SEC) in 2024, omdat dit een significante invloed zou kunnen hebben op de waarde van XRP.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Positief crypto nieuws: Coinbase hervat XRP-handel in New York
Ripple Labs dient handelsmerkaanvraag in voor nieuwe stablecoin “RLUSD”
1 cruciale factor die de uitspraak in de Ripple vs SEC rechtszaak tegenhoudt
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?