Solana, SOL
Persbericht

Crypto Analist Voorspelt: SOL Op Koers Naar Nieuwe ATH, Welke Solana Meme Coins Kunnen Meeliften?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Solana is een van de grote cryptocurrencies die recentelijk de nodige aandacht krijgt van de crypto community door zijn goede prestaties. Deze token werd door Sam Bankman-Fried als het nieuwe alternatief voor Ethereum beschreven en Solana steeg sindsdien met meer dan 14.000%. Toen FTX echter instortte, moest Solana echter meer dan 97% van zijn gemaakte winsten inleveren. 

Sindsdien is de token echter in staat geweest om een indrukwekkende inhaalslag door te maken. Solana steeg in de afgelopen 10 maanden al meer dan 800% en is hierdoor alweer meer dan $130 waard. Er is nu dan ook veel speculatie of de SOL koers ooit weer in de buurt van zijn recordhoogte van de $260 in de buurt kan komen. 

Vooruitzicht Solana Koers – Wat Gaat Solana Doen?

Als het aan Quin Thompson ligt heeft Solana het potentieel om aanzienlijke stijgingen te maken. 

Deze crypto analist is de oprichter van het crypto hedgefonds Lekker Capital. Hij beschreef Solana onlangs als een nieuw, goed en snel netwerk dat de nodige tractie ervaart, terwijl Bitcoin in zijn ogen kan rekenen op de nodige ondersteuning vanwege zijn ETF’s. Ethereum bevindt zich echter tussen deze twee grote eenheden en lijkt daardoor buiten de boot te vallen. 

Hiermee lijkt Thompson erop te hinten dat Solana een stuk dichter in de buurt kan komen van de market cap van Ethereum. Op dit moment heeft Ethereum een market cap van rond de $360 miljard terwijl Solana een market cap heeft van ongeveer $60 miljard. Hiermee is er nog meer dan genoeg ruimte voor Solana om verder te stijgen. Op het moment dat Solana zijn recordhoogte van $260 behaalt, zal Solana een market cap hebben van ongeveer $120 miljard. 

Market Cap Ethereum vs Solana – Bron: CoinMarketCap

Ook Joshua de Vos is positief over de toekomst van Solana. Deze crypt analist benadrukt nogmaals dat Bitcoin dit jaar in staat was om een nieuwe recordhoogte te behalen, terwijl Solana nog altijd 50% minder waard is dan zijn recordhoogte. Volgens Vos kan Solana binnenkort richting zijn recordhoogte gaan stijgen zolang Bitcoin een opwaartse trend weet vast te houden. 

Goede Prestaties Solana Meme Coins

Een belangrijke factor achter het recente succes van de Solana blockchain zijn de goed presterende Solana meme coins. Waar Ethereum voorheen alleenheerser was binnen het meme coin genre lijkt het nu Solana te zijn die verantwoordelijk is voor de lanceringen van goed presterende meme coins zoals WIF en BONK. Dit is een belangrijke factor die ervoor kan zorgen dat Solana dichter richting de prestaties van Ethereum kruipt. 

Op het moment dat de Solana koers naar zijn nieuwe recordhoogte kan stijgen zullen ook deze Solana meme coins mee kunnen profiteren. De prestaties van deze meme coins gaan hand in hand met de prestaties van Solana.

Het zijn echter niet alleen de grote en bekende meme coins van de Solana blockchain die optimaal weten te profiteren van de goede prestaties van Solana. Ook kleinere meme coins of zelfs presale tokens weten aanzienlijke successen te boeken en maken zich op voor aanzienlijke stijgingen bij een nieuwe crypto rally van de Solana blockchain. 

Hieronder beschrijven we daarom drie van de meest belovende nieuwe meme coins van dit moment. Al deze tokens hebben het potentieel om aanzienlijke stijgingen door te maken op het moment dat ze gelist worden op exchanges. Deze projecten zijn veilig en worden ontwikkeld door een ervaren team dat weet wat het moet doen om succesvol te zijn. 

Sealana (SEAL) – Beste Nieuwe Meme Coin van de Solana Blockchain

Sealana is een nieuw project dat onlangs de presale voor zijn native SEAL token heeft gelanceerd. Dit project draait volledig op de Solana blockchain en kan daarmee optimaal profiteren van het recente succes van deze blockchain. Sealana hoopt dan ook de prestaties van voorgangers zoals BONK en WIF te kunnen evenaren. 

Door de SEAL token te lanceren op de Solana blockchain kan er gebruik gemaakt worden van voordelen zoals lagere transactiekosten en snellere transactiesnelheden. Hierdoor vormt het een mooi platform voor investeerders die op zoek zijn naar een goed verhandelbare meme coin. 

De mascotte van Sealana is een zeehond die gebaseerd is op een karakter uit South Park. Deze enigszins vettige zeehond zit de hele dag achter de computer World of Warcraft te spelen. Deze leuke meme heeft al de nodige aandacht weten te winnen op het Twitter account van dit project.

SEAL tokens zijn heel gemakkelijk te kopen doordat dit project gebruikmaakt van een send-to-wallet airdrop systeem. Met dit systeem kunnen gebruikers simpelweg SOL tokens overmaken naar het wallet adres van Sealana en vervolgens SEAL tokens ontvangen in hun wallet op het moment dat de presale is afgerond. 1 SOL levert je op dit moment 6.900 SEAL tokens op. 

Bezoek Sealana Website

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuwe Multi-Chain Alternatief Voor Grootste Meme Coin van de Wereld

Dogeverse is een onlangs gelanceerd alternatief voor de grootste meme coin van de crypto wereld, Dogecoin. Deze token weet een multi-chain alternatief aan te bieden door zijn native Dogeverse token op meerdere blockchains tegelijkertijd te ontwikkelen. Zo zal de DOGEVERSE token onder andere ontwikkeld worden voor de Ethereum, Solana, Polygon, BNB, Base en Avalanche blockchains. 

Doordat de token ontwikkeld wordt voor de beste blockchains van de crypto markt kunnen gebruikers ook profiteren van de beste functies en voordelen van deze blockchains. Daarnaast weet het project betere liquiditeit te vinden die leidt tot snellere en goedkopere transacties. 

Het project heeft een totale token voorraad van 200 miljard tokens en 30 miljard van deze tokens zijn beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast zijn er nog eens 20 miljard tokens geserveerd voor staking beloningen. Ondanks dat de presale nog live is, kunnen gebruikers nu al hun gekocht tokens staken voor een aanzienlijk passief inkomen. Op dit moment is er sprake van een APY van maar liefst 85%. 

De presale zelf heeft inmiddels al meer dan $13 miljoen weten op te halen. Dit is nog maar eens een bevestiging dat dit project kan rekenen op de nodige populariteit. Tokens kosten op dit moment $0,000305 per stuk, maar zullen in de volgende presale fase verder gaan stijgen in prijs. 

Bezoek Dogeverse Presale

WienerAI (WAI) – Nieuwe Meme Coin Combineert Werelden van AI Crypto en Meme Coins

WienerAI is een nieuwe meme coin die de wereld van cryptocurrencies op de kop wil zetten met de introductie van zijn native WAI token. Deze token combineert de werelden van AI crypto en meme coins en kan hierdoor rekenen op de aandacht van een breed publiek aan investeerders uit zowel de AI crypto als de meme coin community. 

WienerAI maakt net als veel andere meme coins gebruik van een hond als mascotte. In het geval van WienerAI is dit echter een ‘wiener’ hond die beïnvloed is door AI. Op deze manier vormt het de ultieme AI compagnon en weet het zich te onderscheiden van andere meme coins die veelal gebruikmaken van Shiba Inu honden als hun mascottes.  

Deze token lanceerde onlangs zijn presale en heeft inmiddels al meer dan $790.000 weten op te halen. De token kan onder andere gestaked worden in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van maar liefst 1100%. Ondanks dat dit percentage natuurlijk nog zal afnemen, kunnen vroege investeerders nu dus aanzienlijke winsten realiseren. 

Tokens zijn op dit moment te koop voor $0,000703 per stuk. Deze prijs zal in de volgende presale fase echter verder gaan stijgen. Dit betekent dat investeerders nu moeten instappen om te profiteren van de huidige lage prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard. 

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.