XRP EXPERT
Ripple

Crypto analist: XRP koers gaat $50 bereiken, en niemand kan dat tegenhouden

De bekende crypto-analist Amonyx blijft erg positief over XRP en doet gedurfde voorspellingen. Hij verwacht dat de digitale munt uiteindelijk een waarde van $50 zal bereiken. Volgens Amonyx is deze prijsstijging onvermijdelijk, ondanks de kritiek en scepsis vanuit de crypto-gemeenschap.

Amonyx benadrukt dat er een zogenaamde “God” candle zou kunnen ontstaan, waarmee XRP naar ongekende hoogten kan stijgen. Hij voorspelt een snelle stijging tot boven de $10, wat volgens hem de weg vrijmaakt voor verdere explosieve groei richting $50.

Deze voorspelling sluit aan bij een eerdere uitspraak van Amonyx, waarin hij beweerde dat XRP binnen acht weken met maar liefst 11.700% zou kunnen stijgen tot $57. Ondanks deze optimistische vooruitzichten bevindt XRP zich echter al bijna zeven jaar in een neerwaartse trend, waarbij het meer dan 85% van zijn all-time high (ATH) waarde heeft verloren.

Bull flag patroon

Ook de analist Good Morning Crypto blijft optimistisch over XRP. Hij heeft een gigantisch “bull flag”-patroon geïdentificeerd, dat zich heeft gevormd terwijl XRP zich al meer dan 2.400 dagen in een consolidatiefase bevindt. Dit technische patroon duidt vaak op een mogelijke explosieve opwaartse beweging en suggereert dat de munt op het punt staat een nieuwe groeifase in te gaan.

Sinds de rally van 2017, waarbij XRP met 60.000% steeg, heeft de munt echter moeite gehad om door belangrijke weerstanden heen te breken. De analist verwacht dat de geschiedenis zich zal herhalen en dat XRP een potentiële stijging tot $16 zou kunnen doormaken.

Scepsis

Veel analisten zijn echter kritisch over de extreme voorspellingen voor XRP. Analist Michael XBT erkent weliswaar dat er aanzienlijke groeimogelijkheden zijn, maar twijfelt aan de haalbaarheid van de voorspelde prijsstijgingen.

Hij gelooft dat XRP kan herstellen als het uit het patroon breekt waarin het al zeven jaar gevangen zit, maar verwacht een veel conservatiever prijsdoel van $2. Dit zou nog steeds een groei van meer dan 250% betekenen ten opzichte van de huidige koers.

Claim jouw €50 Bonus bij OKX – Alleen via Newsbit!

Ben je klaar om de spannende wereld van crypto te betreden en misschien XRP of andere cryptomunten te kopen? Dan is dit het perfecte moment! Dankzij onze exclusieve samenwerking met OKX hebben we een unieke aanbieding voor jou.

Maak vandaag nog een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstbonus van €50.

Mis deze kans niet om jouw crypto-avontuur met een vliegende start te beginnen. Klik nu, claim je bonus, en begin met handelen!

Let op: Er zijn voorwaarden van toepassing.

Ripple nieuws

Crypto-CEO onthult: ‘Ik heb vandaag flink wat XRP gekocht’ – Dit is waarom
Gebruiker maakt dure fout: betaalt 26.000 XRP aan transactiekosten voor overboeking van $0,088
Crypto-analist: XRP vertoont één van de sterkste bullish patronen ooit
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13