XRP
Ripple

Crypto analisten voorspellen: XRP prijs kan snel naar $1,33 stijgen vanwege marktmanipulatie

De koers van XRP heeft de laatste tijd weinig beroering veroorzaakt, met een stabiele handelswaarde rond $0,62. Echter, volgens de vooraanstaande crypto-analisten Cousin Crypto en Davinci Jeremie zou hier binnenkort verandering in kunnen komen. De analisten verwachten namelijk dat de XRP koers binnenkort zal stijgen.

Cousin Crypto’s voorspelling is deels gebaseerd op de huidige periode van rust rondom de XRP-token. Hij lijkt tevens beïnvloed door de mening van Davinci Jeremie, die stelt dat de prijs van XRP door marktmanipulatie snel kan stijgen tot $1,33. Jeremie merkt op dat dit fenomeen, waarbij handelaren de marktactiviteit van de munt kunstmatig verhogen door herhaaldelijk te kopen en verkopen, typisch is voor XRP.

Ondanks zijn eigen investering in XRP, behoudt Cousin Crypto een kritische houding. Hij investeert weliswaar in het project, maar blijft sceptisch en lijkt zich te richten op korte-termijnwinsten. Hij heeft XRP in het verleden beschreven als bedrieglijk en heeft spot gedreven met de ambitieuze prijsvoorspellingen en beweringen van de ‘XRP Army’ over de adoptie van XRP door banken.

Google Bard voorspelt sterke waardestijging van XRP

Volgens de kunstmatige intelligentie van Google, genaamd Bard, wacht XRP een veelbelovende toekomst. Bard voorspelt dat de waarde van XRP in de komende jaren mogelijk zal stijgen tot $1, $3 en zelfs $5. De AI geeft aan dat XRP in 2024 de grens van $1 zou kunnen overschrijden, aangewakkerd door positieve ontwikkelingen in de rechtszaak tegen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) en een toenemend gebruik van XRP in grensoverschrijdende betalingen.

Een verdere stijging naar $3 is denkbaar door groeiende adoptie van XRP in retailbetalingen en voortgang in de ontwikkeling van de XRP Ledger-technologie. Op de langere termijn zou de integratie van XRP in het traditionele bankwezen zelfs een waardestijging tot $5 kunnen realiseren.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple vs. SEC: Hoger beroep kan juridische strijd tot 2025 verlengen
Russische Centrale Bank benoemt Ripple en XRP als sleutelspelers in internationale betalingen
Nieuwe deadline onthuld voor SEC’s beroep tegen Ripple: Wat je moet weten
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy: Over 5 jaar zou je willen dat je meer Ripple (XRP) had gekocht
Cardano-oprichter is laaiend enthousiast over deze nieuwe cryptomunt
Van $700 naar $2,4 Miljoen: Crypto handelaar wint jackpot met memecoin
Newsbit
Bekijk de app
Bekijk