Solana
Solana

Crypto analisten zijn het eens, Solana gaat verder stijgen

Na een recente piek waarbij de waarde van Solana (SOL) steeg tot $121, heeft de digitale munt een aanzienlijke correctie ondergaan. Op 23 januari zakte de prijs zelfs tot onder de $80, wat neerkomt op een daling van bijna 34%. Ondanks deze tegenslag heeft SOL een opmerkelijke veerkracht getoond door zich te herstellen tot ongeveer $97.

Deze wending heeft de aandacht getrokken van gerenommeerde cryptoanalisten, waaronder Ali Martinez en de voormalige JPMorgan bankier Raoul Pal, die beiden een significante groei voor Solana in de nabije toekomst voorspellen.

Martinez merkt op dat Solana een uitbraakfase ingaat, waarbij het uit een dalend parallel kanaal komt. Dit wordt beschouwd als een positief signaal. De prijstrend van Solana, die sinds ten minste 25 december 2023 neerwaarts was, lijkt nu te keren. Dit wijst erop dat de munt een dieptepunt heeft bereikt en mogelijk op weg is naar herstel. Voor een aanhoudende positieve trend is het volgens Martinez essentieel dat Solana boven de $94 blijft, een belangrijk steunniveau. Blijft SOL boven deze prijs, dan ziet hij goede kansen voor verdere groei.

Raoul Pal is het grotendeels eens met Martinez en voorspelt dat Solana nieuwe hoogten zal bereiken. Ten opzichte van andere vooraanstaande digitale valuta’s presteert Solana relatief goed. Naast individuele analisten zoals Pal, zijn er ook grote spelers zoals vermogensbeheerder VanEck die een rooskleurige toekomst voor Solana zien. VanEck projecteert zelfs dat Solana tegen 2030 een aanzienlijke waardestijging zou kunnen doormaken, tot wel $3.211.

Ondanks de huidige volatiliteit in de cryptomarkt, biedt de technologische vooruitgang en de reeks innovatieve initiatieven van Solana een solide basis voor toekomstige groei. Cryptoanalist Ali Martinez benadrukt dat indien Solana boven het cruciale steunniveau blijft, er potentie is voor een stijging naar ongeveer $113.

Dit zou niet alleen een belangrijk herstel markeren van de recente dieptepunten, maar zou ook de mogelijkheid openen voor een verdere opwaartse trend. Een stijging naar de $125 zou een nieuw hoogtepunt voor Solana betekenen, het hoogste sinds april 2022, en duidt op een opmerkelijke ommekeer en groeipotentieel voor de munt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?