Blockchain Nieuws

Crypto App van PayPal wordt snel verwacht

PayPal heeft aangegeven dat zijn gebruikers waarschijnlijk niet veel langer hoeven te wachten om meer crypto gerelateerde functies te krijgen via het platform.


Nieuwe project van PayPal

Tijdens een update voor investeerders in het tweede kwartaal van 2021 op woensdag zei CEO Dan Schulman dat de eerste versie van de code van de super app wallet van het bedrijf compleet was. De CEO van PayPal zei dat het bedrijf van plan was om de wallet in de komende maanden volledig uit te brengen in de Verenigde Staten.

De super app wallet biedt besparingen met hoog rendement. Daarnaast biedt het vroege toegang tot directe stortingsfondsen, berichtmogelijkheden, extra crypto-mogelijkheden en meer. Schulman zegt dat elke wallet uniek is aangedreven door geavanceerde AI- en machine learning mogelijkheden.”


Meer dan 400 miljoen actieve gebruikersaccounts

PayPal meldde dat het op 30 juni meer dan 400 miljoen actieve gebruikersaccounts had. Daarbij had het een totaal betalingsvolume van $311 miljard voor het tweede kwartaal van 2021. Venmo, het betalingsbedrijf van PayPal, dat in april cryptohandel lanceerde, had ongeveer $58 miljard in betalingsvolume voor het tweede kwartaal van 2021. Daarnaast had het 76 miljoen actieve accounts. De CEO van PayPal zei het volgende:

“We zijn een van de weinige betalingsbedrijven waarmee consumenten crypto valuta als financieringsbron kunnen gebruiken. We zien ook een sterke acceptatie en handel in crypto op Venmo.”

Eerder deze maand kondigde PayPal aan dat het de limiet op crypto aankopen voor bepaalde gebruikers in de VS zou verhogen van $20.000 naar $100.000. Het betalingsbedrijf zei dat het in oktober 2020 de crypto wereld zou betreden. Hierdoor kunnen in aanmerking komende klanten crypto gebruiken voor handel en betalingen.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten