Canada Flags
Exchange

Crypto-derivatenbeurs dYdX kondigt afbouw aan van services voor Canadese gebruikers

In een poging om de markt te verlaten, heeft dYdX aangekondigd dat het de accounts van Canadese gebruikers de komende 7 dagen zal beperken op het gebied van cryptocurrency-derivatenhandel.

Ook stoppen met onboarden van nieuwe gebruikers

In een blogpost heeft dYdX aangekondigd dat het zijn services zal gaan afbouwen in Canada, wat begint met het stoppen van het onboarden van nieuwe gebruikers in het land. Op 14 april zal de beurs alle bestaande Canadese gebruikers naar de “alleen-sluiten-modus” overzetten, waar ze alleen in staat zullen zijn om geld op te nemen. De derivatenbeurs verklaarde het volgende:

dYdX is toegewijd aan het bieden van transparantie met betrekking tot productbeslissingen en het democratiseren van toegang tot financiële kansen. Wij hopen dat het regelgevingsklimaat in Canada in de toekomst zal veranderen, zodat we onze diensten in het land kunnen hervatten.

Kritiek op promotie van specifieke stortingsbonus

Deze stap werd genomen als reactie op de aankondiging van de Canadese toezichthouders op effectenbeheer, waarin aanvullende beperkingen werden opgelegd aan de registratievereisten van crypto-uitwisselingen in het land. De nieuwe regels bepalen dat platforms “niet toegestaan zijn om Canadese klanten toe te staan om cryptocontracten aan te gaan voor het kopen en verkopen van crypto-activa die zelf een effect en/of een derivaat zijn.”

In september van afgelopen jaar ontving dYdX veel kritiek van gebruikers en degenen in de crypto-ruimte vanwege een promotie die een stortingsbonus van $25 bood voor het bevestigen van iemands identiteit via een live webcambeeld. Later heeft de derivatenbeurs het programma beëindigd onder verwijzing naar “overweldigende vraag”, in plaats van de privacykwesties die aan de kaak werden gesteld door critici. Het is op dit moment nog niet bekend wat de volgende stap van het crypto-bedrijf zal gaan zijn.

Exchange nieuws

BitFlyer Holdings neemt FTX Japan over en bereidt lancering van Crypto-ETF’s voor
Coinbase wil toegang tot privé-communicatie SEC voorzitter
Rho Markets herstelt van Oracle-fout: $7,6 miljoen aan stablecoins teruggegeven
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli