Ethereum Nieuws

Crypto exchange Huobi start met lancering ETH 2.0 stake-functie

Huobi, de populaire cryptocurrency exchange uit Singapore, gaat morgen (1 december) bij de geplande fase 0 van de ETH 2.0, hun stake-functie uitbrengen. Hiermee lijkt de populaire crypto exchange het voortouw te nemen met de lancering van ETH 2.0.


One-Click Staking

Hierdoor gaat Huobi de ETH2.0 Proof-of-Stake (PoS)-methode volledig ondersteunen. De stake-functie heeft de naam ‘One-Click Stake’ ontvangen, waarmee gebruikers naar verluidt met slechts 1 klik kunnen deelnemen aan vernieuwde mining-methode die ETH 2.0 met zich meebrengt.

De nieuwe functie zal op 1 december vanaf 13:00 uur (Nederlandse tijd), of 20:00 uur (lokale tijd van Huobi, UTC + 8) beschikbaar zijn. Nadat de tokens van de gebruikers zijn overgezet op ETH 2.0, kan dit niet worden teruggedraaid.


Klik hier en verdien tot $500 aan bonussen bij exchange Bybit. Voor alle gebruikers die crypto storten. Actie geldt tot en met 10 december.


Beacon Ethereum

Bij de lancering van ETH 2.0 zal ook direct een nieuwe asset worden toegevoegd, die enkel en alleen door stakers (de validators van het netwerk) gebruikt wordt: Beacon Ethereum, ofwel BETH afgekort. In eerste instantie wordt BETH gebruikt als beloning voor het valideren van een keten, maar kan naar verluidt ook worden gekocht of verkocht voor 1 ETH. 1 BETH staat hiermee gelijk aan 1 ETH.

Met de lancering van de beaconketen, wordt een grote eerste stap gezet met de lancering van ETH 2.0. Toch krijgt de nieuwe functie nog enkele sceptische opmerkingen over zich heen, waardoor het zich nog moet gaan bewijzen. Nadat de functie echter officieel gelanceerd is, is het gemakkelijker om hier aanpassingen aan te doen om het beter te laten presteren. Verwacht wordt dus ook dat snel na de lancering de kleine foutjes eruit zijn gehaald en de sceptische opmerkingen zullen verdwijnen.

 

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten