Newsbit

binance exchange

Binance

binance exchange

Binance is in een Shanghai gevestigde crypto exchange. Binance behoort tot een van de meest populaire en tevens eenvoudig te gebruiken websites om de verschillende cryptocurrency zoals de Bitcoin, Ripple, Cardano, Binance Coin en vele andere crypto’s te verhandelen. Op dit moment staat Binance in de top 3 van grootste exchanges ter wereld.


Hoe werkt Binance?

Als je voor de eerste keer Binance bezoekt lijkt alles vrij ingewikkeld. Je ziet heel veel cijfertjes en grafieken. Toch is Binance eigenlijk heel simpel om te gebruiken. Hieronder hebben we een stappenplan gemaakt zodat jij weet hoe je jou favoriete cryptocoins kunt kopen en verkopen.

Stap 1 welke Crypto
Ga naar de Exchange, als je dit hebt gedaan zie je rechts boven een veld waar je kunt kiezen uit Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), BNB (Binance coin) en USDT (dollars). Hier kun je aangeven met welk middel je een cryptomunt wilt kopen. Als je dit hebt aangeklikt vul je onder in de zoekbalk in welke cryptomunt je wilt kopen.

Stap 2 crypto kopen
Onder de grafiek zie je een gebied waar bij ons ‘Buy XRP staat’. Hier kun je invullen voor welke prijs en hoeveel van de door jou gekozen munten je wilt kopen. Er komt een totaal bedrag te staan en je klikt op ‘BUY’. Als je dit hebt gedaan heb je de munt gekocht.

Stap 3 crypto verkopen
Wil je juist je crypto verkopen? Dan ga je naar het veld waar ‘Sell XRP’ staat. Ook hier kun je de prijs invullen waarvoor je het wil verkopen en hoeveel munten je wilt verkopen en klik op ‘SELL’ Is de Ripple koers jou gewenste verkoop prijs? Dan verkoopt Binance de munten voor je.


Waarom Binance?

1. Gebruiksvriendelijkheid
Het platform van Binance is gemaakt voor gebruiksvriendelijkheid, zodat je gemakkelijk in de crypto wereld kan starten. Voor de gebruikers is het platform op zo’n eenvoudige wijze ingericht dat iedere gebruiker (van beginner tot expert) via dit platform kan investeren in heel veel verschillende cryptocurrencies.

2. Hoge verwerkingsnelheid
Binance heeft een superieure technologie voor het verwerken van bestellingen in vergelijking met de concurrentie. Zo kan Binance namelijk 1.4 miljoen transacties per seconde met succes verwerken. Hierdoor hoef je gelukkig niet (lang) te wachten op de door jou gemaakte transactie.

3. Lage transactiekosten
De transactiekosten op Binance zijn zeer laag, wat natuurlijk gunstig is voor iedere handelaar. Zo zijn de transactiekosten slechts 0,1%. Trade je met Binance coins dan is de fee slechts 0,05%.

4. Ondersteuning voor verschillende apparaten
Binance is gemaakt zodat je overal met een internet verbinding kunt handelen in crypto. Om deze reden heeft Binance verschillende apparaten ondersteunt. Zo kun je handelen op elke internet browser, op Android, iOS, HTML5 en meer. Tevens wordt alles gewoon gesynchroniseert bij het inloggen, waardoor je in één oogopslag je actuele waarden en koersen kunt zien.

5. Ondersteuning voor verschillende crypto coins
Binance ondersteunt veel verschillende crypto coins, waardoor het ‘assortiment’ van Binance erg breed is. Hierdoor is het mogelijk om veel op dezelfde plaats te handelen.


Welke betaalmethode kan ik gebruiken bij Binance?

Vroeger werkte Binance net een beetje anders dan andere exchanges. Bij Binance moest je namelijk eerst crypto storten om te beginnenn met handelen. Echter, in 2020 is dit veranderd en kun je nu ook bij Binance je eerste crypto’s kopen via iDEAL, bankoverschrijving of je creditcard.


Cryptocurrency kopen met Binance?

Ben jij van plan altcoins te kopen zoals Polygon of Cardano? Of wil je gaan daytraden? Dan raadt Newsbit Binance aan. Deze exchange heeft namelijk het grootste crypto aanbod ter wereld en is zeer gebruiksvriendelijk. Naast dat Binance gebruiksvriendelijk is kun je door de lage fee’s ook nog eens heel goed daytraden op deze exchange.

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top