Prijs stijgt
Persbericht

Crypto-expert die 10x kans op Celestia opmerkte noemt Milei Moneda de volgende munt voor enorme winst

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • De prijs van Celestia (TIA) zal dalen naar $13,24 in april.
  • Milei Moneda ($MEDA) is de beste crypto-investering voor beleggers die op zoek zijn naar aanzienlijke winsten.

De industrie-observator die de 10x stijging van Celestia (TIA) voorzag, heeft de focus verlegd naar een nieuw project. Door te wijzen op de bloeiende gemeenschap en robuuste tokenomics, voorspelt de expert dat Milei Moneda ($MEDA) gepositioneerd is voor grote winsten, vergelijkbaar met de doorbraakprestatie van Celestia. Met zijn voorverkoop die al interesse wekt, lijkt Milei Moneda ($MEDA) de ingrediënten te hebben om de volgende zeer lucratieve aanbeveling van de analist te zijn. Maar welke sleutelfactoren maken $MEDA een veelbelovende investering? Vind de details hieronder!

Bespaar als Milei: Investeer in $MEDA!

Celestia’s Schitterende Run Eindigt in een Scherpe Correctie

Celestia (TIA) heeft sinds de lancering van zijn mainnet eind vorig jaar, na een succesvolle airdrop, een indrukwekkende stijging meegemaakt. De prijs van Celestia is met meer dan 600% gestegen, en bereikte een nieuw all-time high (ATH) van $20,85 in februari.

Echter, sinds het bereiken van die nieuwe piek is Celestia (TIA) teruggetrokken. In de afgelopen 30 dagen is de prijs van Celestia (TIA) met meer dan 17% gedaald en ook in de afgelopen week met 15% gedaald te midden van recente partnerschappen met ontwikkelaars die gemakkelijk gedecentraliseerde applicaties willen inzetten.

Met zijn Relative Strength Index (RSI) die een overgekochte conditie aangeeft, verwachten veel crypto-analisten verdere neerwaartse druk op de waarde van Celestia (TIA). Ze voorspellen dat de prijs van Celestia (TIA) zal dalen naar $13,24 in april.

Milei Moneda Gepositioneerd voor Grote Rendementen

Een gerenommeerde crypto-expert, wiens scherpe observaties leidden tot de identificatie van een opmerkelijke 10x kans op Celestia (TIA), heeft nu zijn zinnen gezet op Milei Moneda ($MEDA) als de volgende munt die klaarstaat om enorme winsten te genereren. Gepland om in mei op Uniswap gelanceerd te worden, biedt de nieuwe meme-munt een verleidelijke investeringskans.

Het optimisme van de expert met betrekking tot Milei Moneda ($MEDA) komt voort uit de sterke nadruk op het bevorderen van een participatieve gemeenschapscultuur, die sinds de oprichting aanzienlijke tractie heeft gewonnen. Door prioriteit te geven aan grondige audits en de integriteit van zijn smart contracts te waarborgen, is Milei Moneda ($MEDA) de beste crypto om te kopen voor diegenen die zoeken naar een veilige en betrouwbare investering.

Bovendien ligt de aantrekkingskracht van Milei Moneda ($MEDA) niet alleen in het potentieel voor aanzienlijke winsten, maar ook in de exclusieve voordelen die het biedt. Houders van $MEDA krijgen toegang tot enorme kortingen, maandelijkse weggeefacties, exclusieve inhoud, de coolste NFT’s en stemrechten binnen het ecosysteem.

Met zijn huidige altcoin-prijs op $0,010 en een totale voorraad van 500.000.000 tokens, wekt de Stage 1 voorverkoop van $MEDA al een golf van opwinding. Daarom voorspelt de expert een 100% stijging van zijn initiële aanbod tot zijn lanceerprijs van $0,020, gevolgd door een aanzienlijke toename.

Samenvatting 

De crypto-expert die de enorme winsten van Celestia (TIA) nauwkeurig voorspelde, noemt nu Milei Moneda ($MEDA) de volgende zeer winstgevende kans vanwege de sterke focus op gemeenschap en veiligheidsmaatregelen. Met zijn groeiende aantrekkingskracht heeft Milei Moneda ($MEDA) alle kenmerken van een munt die klaar is voor aanzienlijke groei.

Nieuwsgierig naar $MEDA? Bezoek ons of chat op Telegram voor de inside informatie. Snel, leuk en informatief!


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.