Ripple
Persbericht

Crypto-expert Egrag Crypto voorspelt enorme rally voor Ripple; NuggetRush en Floki stijgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


TLDR

  • Egrag Crypto voorspelt prijsdoelen voor de korte en lange termijn van $17 en $27 voor Ripple.
  • De Floki-prijs is de afgelopen maand met 843,5% gestegen.
  • Nuggetrush heeft meer dan $2,9 miljoen opgehaald en meer dan 222 miljoen NUGX-tokens verkocht.

Egrag Crypto, een top crypto-analist, voorspelde dat de prijs van Ripple de kortetermijndoelstellingen van $17,00 en de langetermijndoelstellingen van $27,00 zou bereiken.

Ondertussen is de prijs van Floki de afgelopen maand met 843,5% gestegen. Bovendien heeft Nuggetrush meer dan $2,9 miljoen aan financiering opgehaald en meer dan 222 miljoen NUGX-tokens verkocht terwijl de crypto-ICO blijft groeien.

NuggetRush Kopen

NuggetRush (NUGX) bereikt nieuwe mijlpalen

Een nieuwe golf van bullish golven is teruggekeerd op de markt en altcoins zoals NuggetRush (NUGX) hebben de koorts te pakken. Ondanks dat het een voorverkoopproject is, heeft het in minder dan drie weken meer dan 20 miljoen tokens verkocht, waardoor het totale aantal verkochte tokens op meer dan 222 miljoen NUGX komt.

Bovendien heeft NuggetRush meer dan $2,9 miljoen opgehaald uit zijn cryptocurrency ICO, fondsen die zullen worden gebruikt om het ecosysteem uit te breiden en grote projecten te sponsoren. Op het eerste gezicht is NuggetRush een interactief virtueel mijnspel waarin spelers naar mineralen kunnen zoeken, prijzen kunnen verzamelen en populaire NFT’s kunnen gebruiken.

NuggetRush is meer dan een spel; het staat bekend om zijn spannende mininguitdagingen. NuggetRush biedt avontuur en plezier, of je nu solo aan het mijnen bent of samenwerkt voor grotere overwinningen. De voordelen die je uit het spel haalt, kunnen worden omgezet in echt goud en geld, waardoor het spel interessanter wordt.

De prijs van het NUGX-token is met 90% gestegen sinds de lancering van de voorverkoop en bedraagt momenteel $0,019. Na de voorverkoop zal het NUGX-token naar verwachting op beurzen worden gelanceerd voor $0,020, wat op dit moment één van de beste crypto’s is om te kopen.

NuggetRush Kopen

Ripple (XRP) Bullish prijsvoorspelling

Crypto-analist Egrag Crypto heeft een bullish prijstrend voor Ripple (XRP) voorspeld. De analist identificeerde een veelbelovend teken met een witte stijgende driehoek op de Ripple-grafiek, vaak gezien vóór prijsstijgingen.

Hij gelooft dat dit patroon zou kunnen leiden tot een aanzienlijke stijging van de prijs van Ripple naar $17,00. Deze voorspelling houdt verband met een verwachte daling van de prijs van Bitcoin, wat erop wijst dat Ripple een impuls zou kunnen krijgen en zijn prijsstijging met Bitcoin in de periode tussen april en juli 2024 zal zien.

Bovendien voorspelde Egrag Crypto een mogelijkheid op de lange termijn voor Ripple. De analist merkte een gele oplopende driehoek op, die een hoger doel van $27,00 voor Ripple tegen november 2024 kan signaleren.

Floki (FLOKI) prijs stijgt naarmate het zich aansluit bij de Top 50

Floki (FLOKI) is de laatste tijd uitgegroeid tot één van de best presterende meme-munten op de markt. Uit gegevens van CoinMarketCap blijkt dat de meme-munt die van Bonk en Dogwifhat heeft overtroffen in termen van marktkapitalisatie. Op dezelfde manier is Floki toegetreden tot de top 50 van crypto’s qua marktkapitalisatie, nadat hij maandenlang buiten de top 100 was gebleven.

De prijs van Floki is met 843,5% gestegen van een maandelijks dieptepunt van $0,00003045 naar $0,0002971. Deze prijsstijging bracht de meme-munt ongeveer 14% dichter bij zijn ATH van $0,0003437. Ondertussen komt deze prijsstijging na een recente aankondiging van het Floki-team.

Het team heeft aangekondigd dat het zijn vlaggenschip P2E metaverse-game, Valhalla, op het testnet heeft gelanceerd. Ook kondigden ze aan dat de volledige implementatie op het mainnet later dit jaar zal plaatsvinden. Het bullish momentum heeft de FOMO vergroot onder beleggers en analisten die verwachten dat de prijsstijging zal aanhouden.

Laatste gedachten

Het bullish sentiment rond Ripple, NuggetRush en Floki maakte hen tot de topbedrijven om zich op te concentreren in de markt. NuggetRush en Floki streven ernaar om de komende weken games te lanceren die veel momentum en potentiële inkomsten zullen opleveren. Dit maakt hen momenteel de beste DeFi-projecten om in te investeren voor een unieke game-ervaring en prijsstijging.

Bezoek de NuggetRush-voorverkoopwebsite


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.