ethereum, ether
Persbericht

Crypto Expert: Ethereum ETF’s Kunnen $45 Mld Aantrekken – Gaat Ethereum Stijgen Na Goedkeuring?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Ethereum heeft een slechte week achter de rug en is de afgelopen 7 dagen met zo’n -20% gedaald. Hoewel Ethereum vandaag verder is gedaald, kan Ethereum volgens crypto experts veel waard worden nadat de spot Ethereum ETF goedkeuring zal krijgen van de Securities and Exchange Commission (SEC).

In dit artikel kijken we naar de huidige ontwikkelingen rondom Ethereum en bullish voorspellingen voor Ethereum, die aan het eind van 2025 misschien wel $14.000 kan worden.

Gaat Ethereum Stijgen naar $14k na Goedkeuring Spot Ethereum ETF?

De Ethereum koers is vandaag met zo’n -10% gedaald naar $3.250 en dreigt in de loop van de dag nog verder te zakken. ETH is namelijk voor het eerst sinds begin februari onder haar 30-daagse moving average (geel) gedaald.

Met een doorbraak onder dit niveau dreigt Ethereum verder te dalen op de korte termijn. De crash van Ethereum heeft te maken met de dalende crypto markt en een afzwakking van de populariteit van Ethereum.

De afgelopen week zagen we Ethereum dalen, terwijl Solana steeg naar $200. Mogelijk waren investeerders teleurgesteld in de Dencun upgrade van 13 maart, die naar verwachting de transactiekosten van het netwerk sterk zou verlagen.

Hierdoor gaat Ethereum door een wat moeilijkere periode, maar dit verandert niet de bullish outlook op lange termijn. Zo voorspelt Geoffrey Kendrick van Standard Chartered dat de spot Ethereum ETF binnenkort goedgekeurd kan worden. Daarnaast voorspelt de crypto expert dat dit voor een instroom van $45 miljard kan zorgen.

Ethereum zou sterk kunnen groeien in populariteit en het jaar kunnen eindigen rond de $8000 en in 2025 verder kan stijgen naar $14.000. 

Deze voorspelling gaat ervan uit dat de crypto markt binnenkort zal exploderen na de Bitcoin halving van 2024, waardoor Ethereum een extra boost zou krijgen.

Welke ERC-20 Altcoins Gaan Exploderen in de Bull Markt?

Ethereum is sinds eind januari hard gestegen en ten opzichte van eerder dit jaar bijna verdubbeld in waarde. Hierdoor zal Ethereum waarschijnlijk even moeten afkoelen, voordat het, samen met de rest van crypto, de weg omhoog weer kan inslaan.

Investeerders kiezen in deze tijden ervoor om te investeren in presale crypto’s, zodat ze kunnen profiteren van een lage prijs die stabiel blijft in volatiele marktomstandigheden. Je kunt nieuwe altcoins in een presale namelijk kopen voordat ze worden gelanceerd op de markt en mogelijk exploderen in waarde.

In dit artikel kijken we naar 3 veelbelovende crypto projecten die met hun presale veel aandacht hebben gekregen en binnenkort veel winst op kunnen leveren voor vroege investeerders.

Green Bitcoin (GBTC) –  Groene en Zuinige Variant van Bitcoin

Green Bitcoin (GBTC) gebruikt het netwerk van Ethereum in het voordeel van investeerders, die passief GBTC kunnen verdienen, met extra beloningen wanneer ze de Bitcoin koers weten te voorspellen.

De opkomende crypto maakt gebruik van 2 staking modellen; een traditioneel staking model met normale beloningen en een Predict-to-Earn model waarmee je extra hoge beloningen kunt verdienen.

Je kunt Green Bitcoin kopen voor $1,06 en vroegtijdig staken voor een APY van 92% tijdens de presale. Na de presale zal de token lanceren en zal het Predict-to-Earn staking model live gaan. Daardoor kun je nu nog maximaal profiteren van eventuele prijsstijgingen na de lancering, als de vraag naar de token naar alle waarschijnlijkheid flink zal stijgen. Neem dus snel een kijkje op de website en ondervind zelf de voordelen van dit project.

Nu naar Green Bitcoin

Dogecoin20 (DOGE20) – Nieuwe Meme Coin Hype met Veel Potentie op Korte Termijn

Dogecoin is een erg populaire meme coin, maar heeft als probleem dat het geen utility heeft. De nieuwe Dogecoin20 (DOGE20) heeft de oplossing voor dit probleem en zou de nieuwe Dogecoin kunnen worden in deze bull run.

Dogecoin20 is van plan om een soortgelijke community op te bouwen als Dogecoin, maar met de toegevoegde waarde dat investeerders hun tokens kunnen staken voor passieve beloningen. Zo kun je op meerdere manieren geld verdienen aan deze veelbelovende meme coin.

DOGE20 is in de presale te koop voor $0,0002 per stuk en kan worden gestaked voor een APY van 294% voordat de meme coin gelanceerd wordt op zijn eerste exchange en kan exploderen in waarde. Daarom is het raadzaam om snel te handelen, voordat de presale afloopt en de eerste exchange listings voltrokken zijn.

Nu naar Dogecoin20

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Verdien Gratis Bitcoin in Aanloop naar Halving

Na de Bitcoin halving zal Bitcoin nog moeilijker worden om te minen. Daarom zijn projecten zoals Bitcoin Minetrix (BTCMTX), die het minen van Bitcoin eenvoudiger maken, erg belangrijk. Via Bitcoin Minetrix hoef je namelijk niet te beschikken over veel (en dure) apparatuur en kennis om effectief Bitcoins te verkrijgen als particulier.

Bitcoin mining wordt momenteel niet alleen moeilijker, maar ook steeds gecentraliseerder. Dit komt doordat grote bedrijven met veel kapitaal veel meer computerkracht kunnen inzetten om zo veel mogelijk Bitcoin te minen. Hierdoor concurreren ze met particuliere traders massaal uit de markt. Tot voorheen leek probleem alleen maar groter te worden voor particulieren, maar Bitcoin Minetrix biedt een oplossing.

Met het Stake-to-Mine mechanisme van Bitcoin Minetrix is het voor iedereen mogelijk om BTC te minen via de cloud wanneer ze BTCMTX tokens staken via het dashboard van Bitcoin Minetrix. Zij ontvangen voor het staken namelijk speciale cloud mining credits die ze kunnen inzetten om een deel van de cloud mining opbrengsten te claimen.

Je kunt deze nieuwe cryptomunt kopen in de presale voor $0,0141, terwijl de presale bijna de $15 miljoen heeft bereikt en daarom binnenkort zal uitverkopen. Stake je BTCMTX vroegtijdig voor een APY van 56%. Wees er wel snel bij, want na de eerste listings zal de prijs direct flink oplopen. Daarom kun je nu nog maximaal profiteren en je voegen bij de andere vroege investeerders.

Nu naar Bitcoin Minetrix


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.