shiba inu
Shiba inu

Crypto-expert: Shiba Inu op het punt Dogecoin in waarde te overtreffen

Shiba Inu (SHIB) en Dogecoin (DOGE), de twee voornaamste spelers in de wereld van memecoins, zijn al enige tijd rivalen. Traditioneel heeft Dogecoin de leiding genomen als de voornaamste memecoin, maar Shiba Inu zit hem op de hielen, vooral na een opmerkelijke stijging in waarde in 2024.

Een bekende analist op het gebied van crypto en memecoins voorspelt dat Shiba Inu op het punt staat Dogecoin te overtreffen en de positie als leidende memecoin in te nemen op de korte termijn.

Shiba Inu klaar om Dogecoin in marktwaarde te overtreffen

De recente forse prijsstijging van Dogecoin heeft zijn marktwaarde doen stijgen naar meer dan $29,8 miljard. Shiba Inu, met een marktkapitalisatie van bijna $17,1 miljard, blijft 42,6% achter bij die van Dogecoin.

Ondanks dit aanzienlijke verschil, meent de analist bekend onder het pseudoniem Altcoin Sherpa op het socialemediaplatform X, dat Shiba Inu aanzienlijk in waarde kan stijgen. Hij voorspelt dat de prijs van SHIB zodanig zal toenemen dat het de marktwaarde van DOGE zal overschrijden.

Shiba Inu kan met 70% stijgen

Om de positie van grootste memecoin in de cryptomarkt te claimen, moet de koers van Shiba Inu met minstens 70% stijgen, op voorwaarde dat de prijs van Dogecoin stabiel blijft. Dit scenario wordt haalbaar geacht door cryptocurrency analisten, mede dankzij unieke functies die het Shiba Inu netwerk biedt en die Dogecoin mist.

Een sleutelfunctie is Shibarium, een layer-2 protocol dat niet alleen snellere en kostenefficiëntere transacties mogelijk maakt, maar ook de ondersteuning voor Non-Fungible Tokens (NFT’s) biedt. Bovendien is het Shiba Inu netwerk voortdurend in ontwikkeling, met een toegewijd ontwikkelteam dat actief werkt aan het uitrollen van nieuwe functies voor de toekomst.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Crypto-analist voorspelt: Shiba Inu klaar voor 60% prijsstijging
ShibaSwap eindelijk live op Shibarium, met nieuwe functies en meer Shiba Inu-burns
Waarom stijgt de Shiba Inu koers vandaag?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?