crypto stijgt
Persbericht

Crypto Expert Voorspelt: Is Stijging Meme Coins PEPE, WIF & SHIB Indicatie Voor Een 2e Pump in Meme Crypto Rally?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Grote meme coins zoals Pepe (PEPE), Dogwifhat (WIF) en Shiba Inu (SHIB) hebben tot zover een redelijk rustige week gehad terwijl andere grote altcoins de aandacht opeisen. Maar nu de Bitcoin koers vandaag boven de $73.000 is geschoten, lijkt de interesse weer terug te keren voor meme coins.

Zo is de marktkapitalisatie van meme coins vandaag met 0,5% gestegen naar $60 miljard, waarvan Dogwifhat vandaag de grootste stijger is met een +24% pump. 

Kunnen we richting het einde van de week een tweede meme crypto rally verwachten?

Pepe Koers Schiet +10% Omhoog na Bitcoin Pump

We kijken eerst naar Pepe, want die heeft de afgelopen week een behoorlijke pump gehad, waardoor het niet gek is dat de meme coin deze week is afgekoeld.

Toch is PEPE vandaag met +10% omhoog geschoten nadat de Bitcoin koers boven de $73k is uitgebroken. Mogelijk maakt de meme coin zich klaar voor een volgende pump, die eind deze week of begin volgende week plaats zou kunnen vinden.

Door de consolidatie boven de $0,000008, is de Relative Strength Index (RSI) van Pepe afgekoeld van 93 naar 73, waardoor de meme coin minder overgewaardeerd is en ruimte heeft voor een volgende crypto rally.

De pullback van Pepe is echter sterker dan die van Dogwifhat, die vorige week een Binance listing heeft gescoord.

Kan Dogwifhat Verder Pumpen na Binance Listing?

Dogwifhat heeft vorige week een Binance listing gekregen, nadat de meme coin een behoorlijk hoog trading volume bereikte. Na deze listing profiteerde de meme coin van nog meer volume, waardoor vandaag meer dan $400 miljoen aan WIF is verhandeld.

Vandaag is Dogwifhat met meer dan +24% omhoog geschoten en ligt de altcoin na een lichte pullback nog +15% hoger in de afgelopen 2 uur. Door een rustige, maar toch ook volatiele week voor de meme coin, ligt WIF slechts +8% hoger in de afgelopen 7 dagen.

Als we echter verder uitzoomen, zien we dat Dogwifhat in de afgelopen maand met meer dan +480% is gestegen.

Na de Binance listing is Dogwifhat nog toegankelijker voor traders en zou WIF dit jaar een erg succesvol jaar kunnen krijgen. Hierdoor zou een stijging naar de $10 tijdens deze bull run niet onmogelijk zijn.

Onder de 3 meme coins, heeft SHIB een minder sterke maand gehad en lijkt de meme coin een gebrek aan hype te hebben.

Shiba Inu Koers Zwakt af – Stilte voor de Storm?

Ook Shiba Inu is de afgelopen maand erg hard gestegen, maar doet deze week nog steeds niet erg veel. De meme coin is vorige week met grote vaart op de trampoline gesprongen, maar lijkt nu weer af te zwakken.

Dit heeft mogelijk te maken met de RSI van Shiba Inu, die zo hoog als 98 lag, waardoor de meme coin zwaar overgewaardeerd was op technisch gebied. De RSI van SHIB is intussen richting de 69 gezakt terwijl zowel de koers als het volume van de meme coin aan het afnemen.

Shiba Inu zou echter een slapende reus kunnen zijn, omdat Shiba Inu een van de weinige grote meme coins is met echte utility. Zo heeft Shiba zijn eigen ecosysteem en metaverse die de meme coin later dit jaar een grote boost kunnen geven.

Meme coins zullen ongetwijfeld mee blijven liften met Bitcoins, maar ook extra volatiel zijn. Terwijl Bitcoin steeds hogere pieken lijkt te behalen, kunnen meme coins in de loop van de tijd nog groter worden en voor nog meer winst zorgen, uiteraard niet zonder risico.

Crypto Expert Voorspelt: Welke Meme Crypto’s Gaan Exploderen in de Volgende Crypto Rally?

Grote meme coins hebben de afgelopen weken een grote rally meegemaakt, maar de volgende rally die deze meme coins mee zullen maken zal waarschijnlijk niet zo groot zijn als de vorige. We praten hier over meme coins met market caps van miljarden, waardoor er veel volume nodig is om deze nog veel hoger te laten gaan.

De verwachting is dat het kapitaal nu naar kleinere altcoins en meme coins zal stromen, die in verhouding nog harder kunnen stijgen dankzij hun lage market cap. Daarom kijken we vandaag naar drie beste kleine meme crypto’s met potentie om te exploderen de komende weken.

Smog (SMOG) – Solana Meme Coin Lift Mee Op Solana Hype

Smog (SMOG) is een meme coin die de afgelopen maand veel enthousiasme heeft opgewekt en van plan is de grootste airdrop op Solana te houden. Hierdoor is de waarde van de meme coin met meer dan 10x gestegen, maar heeft deze potentie om nog veel hoger te gaan richting een market cap van $1 miljard.


Je kunt deelnemen aan de airdrop door SMOG tokens te kopen en vast te houden, en door ‘quests’ te voltooien op Zealy. Je kunt ook SMOG staken voor extra korting, een APY van 42% en airdrop punten. De datum van de SMOG airdrop wordt later bekendgemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=Gq3lkHg8JG8

SMOG tokens kunnen worden gekocht via de officiële website en geswapt via de DEX aggregator, Jupiter. Door SMOG te staken, krijg je 10% korting op de huidige koers en verdien je zowel een 42% APY als extra airdrop punten.

Nu naar Smog

Sponge V2 (SPONGE) – Meme Crypto met x100 Potentieel

Sponge is vorig jaar gelanceerd in het tijdperk van PEPE en x100 gegaan voor vroege investeerders. Later in 2023 besloot het team om een ‘bridge’ te maken naar Sponge V2 (SPONGE), een nieuwe token met meer utility.

Sponge V2 is sinds zijn lancering met meer dan +250% gestegen en wekt steeds meer hype op nu de lancering van zijn opkomende crypto game dichterbij komt. Het is ook mogelijk om Sponge V2 via de website te staken voor passief inkomen. Dit kan zowel op Ethereum als op Polygon.

Sponge V2 tokens zijn te koop via de officiële website en kunnen naar wens gestaked worden voor een APY of jaarlijks rendement van 176%. Sponge V2 kan binnenkort nog harder stijgen door de hype die zijn Play-to-Earn game mee zou kunnen brengen.

Nu naar Sponge V2

Scotty The AI (SCOTTY) – AI Crypto Combineert het Beste van Meme Coins

Scotty The AI (SCOTTY) is meer dan slechts een meme coin; het zal een community vormen waarin deelnemers extra bescherming krijgen tegen hackers en oplichters, die steeds slimmere tactieken gebruiken om crypto te stelen. SCOTTY biedt toegang tot de community en handige AI tools, waardoor de token aanzienlijke meerwaarde heeft.

Scotty is een zwarte Schotse Terriër met als doel de beschermer van het crypto-universum te worden. Met behulp van crypto AI technologie, biedt hij zijn community extra bescherming tegen diefstal van crypto. Zo kunnen traders ScottyChat gebruiken om betrouwbare informatie te krijgen, en ScottySwap gebruiken om veilig en efficiënt tokens te swappen.

Scotty The AI verkoopt zijn SCOTTY token tijdens de presale voor $0,01 en heeft al meer dan $9,1 miljoen opgehaald. De meme coin wint snel aan populariteit en zou binnenkort in waarde kunnen exploderen, maar kan ook op lange termijn groeien.

Nu naar Scotty The AI


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.