Shiba Inu, SHIB
Persbericht

Crypto Expert Voorspelt: SHIB Burn Rate Groeit 500%, Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Recente data van Shibburn toont aan dat de burn rate van Shiba Inu ruim 500% is gestegen. Het optimisme binnen de Shiba Inu community neemt hierdoor toe. Kan Shiba Inu 1 euro worden?

Shiba Inu is nog altijd een van de grootste meme coins van de wereld. Deze meme coin, met een marketcap van rond de $ 14,1 miljard bevindt zich nog altijd overtuigend op plaats #2 van de meme coin markt. Dogecoin bevindt zich op plek 1 met een marketcap van $ 21,9 miljard terwijl #3, PEPE, een marketcap heeft van bijna $ 4 miljard. 

Ondanks een positief begin van het jaar, toen SHIB steeg met meer dan 100%, bevindt Shiba Inu zich recentelijk in een volatiele periode. Na de nodige ups en downs bevindt de koers zich nu rond de waarde van $ 0,0000239. Over de afgelopen maand is de SHIB koers met 5% gestegen. 

De recente data van Shibburn heeft nu tot extra optimisme geleid binnen de Shiba Inu community. Hierin werd namelijk duidelijk dat de burn rate van Shiba Inu over de afgelopen 24 uur met maar liefst 579,08% is toegenomen naar bijna 10 miljoen tokens.  

Shiba Inu Burn Rate Stijgt 579,08% – Bron: Shibburn.com

Door de grote circulerende voorraad van Shiba Inu is de burn rate erg belangrijk omdat dit de inflatoire aard van de token tegengaat. Shiba Inu heeft op dit moment rond de 589 biljoen circulerende tokens.

Dit betekent dat er met de recente 10 miljoen tokens die geburnd zijn slechts $ 0,00000016% van de totale token voorraad is verwijderd. 

Dit percentage is nihil en dan ook de reden dat de koers vrij weinig beïnvloed wordt door de recente burn activiteiten. De dag dat de burn rate met 579% toenam, onderging de SHIB koers een daling van 3,06%. 

Om te weten te komen of het optimisme onder de Shiba Inu community terecht is, beschouwen we de technische fundamenten van deze populaire meme coin om zodoende te bepalen welke kant de Shiba Inu koers opgaat. 

Shiba Inu Technische Analyse – Kan Shiba Inu 1 Euro Worden?

Shiba Inu Koers Grafiek (7 Dagen) – Bron: CoinMarketCap

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Shiba Inu zijn er gemixte signalen te vinden. De RSI van SHIB bevindt zich met een waarde van 49 op neutraal terrein, terwijl het MACD-histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van -0,00000010. 

De recente koersdaling van SHIB heeft ervoor gezorgd dat de SHIB koers minder waard is dan zijn 30-daagse en 50-daagse EMA’s. 

De SHIB koers is echter meer waard dan zijn 10-daagse, 20-daagse en 100-daagse EMA’s. 

De toekomst van Shiba Inu lijkt daardoor onzeker. Crypto experts verwachten dat SHIB in de aankomende periode verhandeld gaat worden tussen de $ 0,0000250 en $ 0,0000446. Bij een stijging kan de SHIB koers echter te maken krijgen met aanzienlijke weerstand bij de $ 0,00003. 

Alternatieve Investeringen 

Al met al gaat Shiba Inu een onzekere periode tegemoet. Ondanks optimisme over de burn rate lijkt dit vrij weinig invloed te hebben op de Shiba Inu koers. Meme coin liefhebbers zullen langzaam maar zeker dan ook hun aandacht verschuiven naar andere meme coinprojecten die aanzienlijk grotere winsten kunnen boeken op de korte termijn. 

Met name niet gelanceerde presale projecten bieden vaak een aanzienlijk winst potentieel met zich mee. Tijdens deze presales bieden de projecten hun native tokens namelijk aan voor grote kortingen. Op het moment dat een investeerder een presale project vindt met het juiste potentieel kunnen er snel aanzienlijke winsten worden geboekt op het moment dat de token gelist wordt op exchanges en vervolgens explodeert in waarde. 

Hieronder bespreken we daarom de drie beste nieuwe meme coins van dit moment. 

Dogeverse (DOGEVERSE) – Nieuwe Innovatief Alternatief voor Grootste Meme Coin van de Wereld

Dogeverse is een nieuw meme coin project dat bezig is met de ontwikkeling van een fris alternatief voor de grootste meme coin van de wereld, Dogecoin. Door zijn native token te ontwikkelen op meerdere blockchains weet Dogeverse een mutli-chain alternatief voor Dogecoin te op te bouwen/

De native DOGEVERSE token zal om deze reden op minimaal 6 verschillende blockchains ontwikkeld worden, waaronder Ethereum, Solana en BNB. Het project is in de toekomst van plan om dit aantal blockchains verder uit te breiden. Gebruikers zijn door deze multi-chain functionaliteit in staat zijn om te profiteren van de beste voordelen van hun favoriete blockchains. Daarnaast heeft het project ook aangegeven hierdoor goedkopere en snellere transacties aan te kunnen bieden. 

De DOGEVERSE token kan ook gebruikt worden om een passief inkomen te realiseren. 20 miljard van de totale tokenvoorraad van 200 miljard tokens is namelijk gereserveerd voor staking beloningen. Door de DOGEVERSE token te staken komt men in aanmerking voor een APY van maar liefst 53%. 

30 miljard van de totale token voorraad is daarnaast gereserveerd voor de presale. Deze presale bleek al snel een groot succes en heeft inmiddels voldaan aan zijn doel van $ 13 miljoen. Hierdoor vormt dit de laatste kans voor vroege investeerders om tokens tegen de gereduceerde prijs van $ 0,00031 te kopen, voordat ze gelist worden op exchanges en mogelijk exploderen in waarde. 

Bezoek Dogeverse Presale

Sealana (SEAL) – Virale Nieuwe Sealana Meme Coin

Sealana is een nieuwe Solana meme coin die zich optimaal positioneert om te profiteren van het succes van de Solana blockchain. De Solana blockchain is recentelijk namelijk verantwoordelijk geweest voor de lancering van meerdere succesvolle meme coins waaronder BONK en WIF. Beide van deze nieuwe meme coins hebben inmiddels een marketcap van boven de  $1 miljard. 

Sealana hoopt te kunnen profiteren van dit succes en soortgelijke stijgingen te kunnen realiseren. Als de viraliteit rondom zijn mascotte iets is om vanuit te gaan lijkt dit zeker mogelijk te zijn. 

Sealana heeft een mollige zeehond als mascotte die afgebeeld wordt achter zijn computer en alleen maar chips en tonijn snacks eet. Deze mascotte verwijst naar het World of Warcraft karakter van South Park en wist hierdoor al snel de nodige aandacht te winnen. Iets wat duidelijk terug te zien is in het succes van zijn presale. 

De presale van Sealana heeft inmiddels al meer dan $ 2 miljoen weten op te halen, ondanks dat het enkele weken geleden pas is gelanceerd. Tijdens deze presale kosten tokens $ 0,022 per stuk. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, SOL, USDT en creditcard. 

Bezoek Sealana Presale

WienerAI (WAI) – Brengt AI Crypto en Meme coin Communities Samen

WienerAI is een onlangs gelanceerd meme coin project die in staat is om de werelden van AI-crypto en meme coins samen te brengen. Het is hiertoe in staat door de introductie van zijn hilarische WienerAI mascotte. Deze mascotte is namelijk een ‘wiener’ hond en volgt daarmee in de voetsporen van de vele honden meme coins. Deze wiener hond is echter beïnvloed door AI, en daarmee spreekt het project ook aan op de AI-crypto community.

Het achtergrondverhaal van WienerAI speelt zich af in het jaar 2132. In dit jaar is een wetenschapper bezig met de ontwikkeling van de ultieme AI-compagnon. Hij voegt hier door een ongelukje echter het DNA van een hotdog toe aan zijn creatie. En dat leidt tot de introductie van de hilarische WienerAI. 

Waar veel standaard meme coins geen utility hebben weet WienerAI dit wel te realiseren voor zijn native WAI token. Deze token kan namelijk vastgezet worden in ruil voor een aantrekkelijke rewards. Op dit moment is er zelfs sprake van een APY van boven de 400%. Ondanks dat dit percentage daalt naarmate er meer tokens worden vastgezet, op dit moment zijn er al meer dan 2,4 miljard tokens vastgezet, kunnen investeerders op dit moment optimaal profiteren van dit hoge rendement. 

De presale van WienerAI heeft dankzij deze hilarische mascotte al meer dan $ 2,3 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Tokens kosten hier nu $ 0,000709 per stuk, maar zullen in de volgende fase van de presale verder gaan stijgen in prijs. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, SUDT en creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.