prijs stijgt
Persbericht

Crypto Expert Voorspelt Top 3 Goedkope Crypto Meme’s Met Potentie – Welke Crypto Gaat 200% Stijgen In Juni?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptocurrency wereld staat nooit stil en de ene na de andere crypto meme verschijnt op het podium. Sommige van deze coins worden gelijk erg succesvol, maar andere moeten zich een weg naar boven zien te vechten door middel van innovatie, originaliteit en natuurlijk een leuke meme als mascotte. 

In dit artikel bekijken we aantal top meme crypto’s van het moment en kijken daarna naar 3 kanshebbers die wel eens de opvolgers van deze meme coins kunnen worden.  

Gaan op honden gebaseerde meme coins een flinke stijging doormaken? 

Beginnend met Shiba Inu. Van origine begon deze coin als een soort parodie op Dogecoin, maar al gauw wist hij zijn fanbase aan te trekken. Deze coin wordt dan ook de “OG” van de meme coins genoemd en is nu een van de meest populaire coins in de cryptowereld. En dat is niet zonder reden! Ondertussen heeft de coin een bloeiend ecosysteem en is hij helemaal klaar voor verdere uitbreiding.

Bron: CoinCodex

Volgens de crypto experts van CoinMarketCap wordt SHIB op dit moment verhandeld tegen een prijs van $ 0.0000262 en heeft de coin dus een stijging van maar liefst 12% gezien in de afgelopen maand. Er wordt gesuggereerd dat deze prijsstijging is te danken aan de Toenemende interesse in het bezitten van altcoins. Wat er op zijn buurt weer voor zorgt dat het zou kunnen dat er een toestroom aan investeerders naar de coin toe zal worden getrokken in de komende periode.

De toekomst van Shiba Inu ziet er erg rooskleurig uit. Crypto experts van CoinCodex hebben voorspeld dat de prijs van SHIB zou kunnen gaan stijgen met 229% tot 29 juni 2024. Als dit lukt, zou het een nieuwe all-time high (ATH) betekenen voor de coin van maar liefst $ 0.00009127. 

Deze voorspelling van het groeipercentage is gedaan doordat verschillende technische indicatoren momenteel een bullish sentiment laten zien, iets dat we de laatste tijd veel hebben gezien bij op honden gebaseerde meme tokens. 

Zo is er ook DogWifHat (WIF), deze coin heeft in de huidige bullish fase noemenswaardige aandacht naar zich toe weten te trekken. De coin heeft zich met kop en schouders boven ander coins uit weten te steken en wordt nu verhandeld voor $ 3.41 per token en is daarmee met wel 34% gestegen in de afgelopen maand.

Volgens de crypto experts van CoinCodex is er de kans dat WIF kan gaan stijgen met bijna 230% in juni 2024, wat betekent dat de prijs vier keer zoveel zal zijn en een nieuwe prijsdrempel bereikt. 

Als de voorspellingen van CoinCodex kloppen en DogWifHat met 230% stijgt, zou de prijs komen te staan op $ 12.37 en wordt er dus een nieuwe mijlpaal bereikt voor de coin. Net als bij de vorige coin, zijn deze voorspellingen gedaan op basis van het feit dat er meerdere technische indicatoren zijn die wijzen op een bullish sentiment, want ook hier geeft de Fear & Greed index een score van 73 aan. 

Nieuwkomers die kunnen gaan stijgen

Dat er rondom op dieren gebaseerde memes een bullish sentiment heerst kan dus zeker gezegd. Echter zijn de twee voorbeelden die we zojuist genoemd hebben zeker gevestigde namen te noemen worden als je kijkt naar de marketcap van deze tokens. Shiba Inu is nummer 11 in de lijst van grootste coins met een Marketcap van meer dan $14 miljard. Op dezelfde lijst neemt dogwifhat de 31e plaats in met een marketcap van $3,2 miljard. 

Daarom raden we aan om ook altijd te kijken naar nieuwe meme tokens die gelanceerd worden, omdat de potentie die achter deze tokens zit vaak vele malen groter kan zijn dan bij tokens die al in de top 100 te vinden zijn qua marketcap. We hebben daarom een lijst gemaakt van de top 3 nieuwe crypto’s die zich nog in de presale fase bevinden en weleens een flinke stijging kunnen gaan doormaken. 

#1 PlayDoge

Beginnend met een innovatieve P2E crypto die ook meelift op het succes van de op Doge gebaseerde meme coins. Dit doet PlayDoge door deze populaire hond te combineren met een succesvol spel uit de jaren 90, de Tamagotchi. Dit spelletje waarbij je een virtueel huisdier moest verzorgen was een ware hit, je had hierbij een klein kastje met een 8-bit design waarbij je minigames kon spelen met je virtuele huisdier.

PlayDoge brengt dus niet enkel een meme coin, maar ook werkelijk utility met hun coin. De $PLAY token gaat namelijk een belangrijke rol spelen in het ecosysteem van PlayDoge. Er wordt namelijk een virtuele wereld gebouwd rondom PlayDoge waar iedereen zijn eigen Doge krijgt om te verzorgen, uiteraard is dit volledig in de stijl van de bekende retro videogame. Daarbij wordt deze virtuele wereld ook nog eens Play-2-Earn, waarbij je dus meer $PLAY tokens kunt verdienen door te zorgen voor je virtuele huisdier.

Playdoge combineert dus de aantrekkingskracht van de Doge memes met de mogelijkheden van P2E gaming. Daarbij heeft het door haar sterke community support en een goed doordachte tokenomics het potentieel om een belangrijke speler te worden in de P2E en meme coin sector.

De token bevindt zich op het moment nog in de presale, wat je de kans geeft om deze token nog tegen een laag tarief aan te schaffen. 

Nu naar PlayDoge 

#2 Sealana

Een andere opkomende meme coin die op het moment aan populariteit aan het winnen is komt je wellicht al bekend voor. Dit is namelijk Sealana, deze mollige zeehond die enkel achter zijn computer zit is namelijk gebaseerd op de populaire World of Warcraft aflevering van South Park. Deze herkenbaarheid heeft er in korte tijd voor gezorgd dat de Sealan crypto al meer dan $3 miljoen wist op te halen, dat laat zien hoeveel potentie deze crypto in zijn mars heeft. 

Sealana kopen werkt op een iets andere manier dan dat je gewend bent van de meeste presales, je kunt dit namelijk doen door Solana te sturen naar een wallet-adres. Vervolgens ontvang je hiervoor SEAL tokens terug in je crypto wallet. 

Echter lijkt de top van Sealana nog ver weg te liggen, als je kijkt naar recente successen van onder andere BONK en WIF lijkt het er op dat het enkel nog omhoog kijken is voor deze crypto. Dit laat zien dat utility namelijk niet per se nodig is voor een groot succes in de meme coin industrie. 

Bezoek Sealana Presale

#3 WienerAI

De laatste in onze lijst van op dieren gebaseerde meme coins valt weer terug in de categorie van honden meme coins, dit is namelijk WienerAI. Deze token is uniek in zijn soort omdat deze innovatieve meme coin namelijk kunstmatige intelligentie gebruikt in zijn systemen. 

Bezitters van WienerAI kunnen gebruik van een trading bot, waarbij je met slimme AI-functionaliteiten slimme investeringsbeslissingen kunt maken. Dit doet WienerAI door haar gebruikers te helpen op de complexe cryptomarkt, dit gaat door middel van het beantwoorden van vragen en advies geven over het kopen en verkopen van tokens. Zo is deze token interessant voor zowel beginnende als ervaren crypto traders. 

Ook biedt WienerAI de mogelijkheid voor het staken van de tokens, dit kan zorgen voor een erg interessant rendement met een APY van 290%. 

Al dit samen zorgt er voor dat WienerAI al meer dan $3,6 miljoen wist op te halen in de presale. Het is mogelijk om de token op het moment aan te schaffen voor $0,000712. Dit kan eenvoudig met ETH, USDT, BNB of creditcard.

Bezoek WienerAI Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.