AltcoinsPB
Persbericht

Crypto Expert Voorspelt: Welke Altcoins Gaan Exploderen Nu Bitcoin Halving Nadert?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


We naderen het begin van april, de maand waarin de Bitcoin halving gepland staat op de verwachte datum van april. Volgens meerdere crypto experts kan de Bitcoin dominantie na de halving flink dalen en kunnen altcoins de show stelen.

In dit artikel kijken we in het kort terug op de Bitcoin halvings van het verleden en de top 5 altcoins die kunnen profiteren van de aankomende Bitcoin halving.

Bitcoin Halving en Zijn Invloed op de Crypto Markt

De Bitcoin halving is een evenement dat in de software van Bitcoin is gecodeerd om het minen van Bitcoin steeds moeilijker te maken. Hierdoor zullen er minder snel nieuwe Bitcoins in circulatie komen en kan de vraag naar Bitcoin hoger worden dan het aanbod, wat leidt tot een stijging in de Bitcoin koers.

Na elke 210.000 blocks die gemined zijn, wat ongeveer 4 jaar duurt, wordt de block reward gehalveerd. Deze block reward begon op 50 BTC per block en is meerdere keer gehalveerd van 50 naar 25 naar 12,5 naar 6,25 en binnenkort naar 3,125 BTC.

De aankomende halving is erg interessant, omdat altcoins het momenteel niet erg goed doen ten opzichte van Bitcoin, maar volgens crypto experts kan dit drastisch veranderen na de halving. Zo zegt crypto expert Michaël van de Poppe dat altcoins na de halving het roer over kunnen nemen.

Tot nu toe heeft elke Bitcoin halving ervoor gezorgd dat de totale marktkapitalisatie van crypto behoorlijk is gestegen. Hierdoor is de verwachting hoog dat deze halving hetzelfde zal gebeuren.

De verwachting is dat Bitcoin en altcoins gaan stijgen, maar dat altcoins een nog grotere rally zullen meemaken. Daarom zijn altcoins mogelijk de beste crypto investeringen op dit moment.

Welke Altcoins Gaan Exploderen Nu Bitcoin Halving Nadert?

Wanneer Bitcoin een behoorlijke stijging maakt, zoals we eind februari hebben gezien, stijgen vrijwel alle altcoins mee. Hierdoor zijn er talloze mogelijkheden om de komende tijd geld te verdienen met crypto.

In dit artikel kijken we specifiek naar 5 beste kleine crypto’s met potentie om veel waard te worden rondom en na de Bitcoin halving. Deze projecten verkopen momenteel hun tokens voor een lage prijs in de presale, een prijs die veel hoger kan gaan op het moment dat ze gelanceerd worden op exchanges.

1. Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Beste Crypto na Bitcoin Halving Volgens Crypto Expert

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) heeft als doel om crypto mining makkelijker en toegankelijker te maken, zelfs na de Bitcoin halving. Met gebruik van een innovatief Stake-to-mine systeem is het voor investeerders mogelijk om via de cloud Bitcoins te minen.

Door BTCMTX te staken, verdien je op twee manieren passief inkomen, zo verdien je extra BTCMTX tokens, maar ook mining credits die je kunt gebruiken om BTC te minen. Dit maakt Bitcoin Minetrix een aantrekkelijke crypto om in de gaten te houden.

Je kunt Bitcoin Minetrix kopen in de presale voor $0,0143 per token en direct staken om passief tokens bij te verdienen. Nadat de presale de $15 miljoen aantikt, zal het project lanceren en kan de token stijgen in waarde.

Nu naar Bitcoin Minetrix

2. Slothana (SLOTH) –  Nieuwe Meme Coin met Potentie

Solana is momenteel een van de populairste blockchain dankzij de populariteit van meme coins en de lage transactiekosten van het netwerk. Slothana (SLOTH) is momenteel een van de meest veelbelovende meme coins die in enkele dagen $2,5 miljoen heeft opgehaald in zijn presale.

Slothana is liever lui dan moe en wil stoppen met zijn ‘9 to 5’ leven om geld te verdienen met crypto. Deze herkenbare boodschap heeft investeerders aangetrokken, die klaarstaan voor de lancering van SLOTH en de airdrop.

SLOTH is in de presale te koop voor ongeveer $0,018 per token (1 SOL = 10.000 SLOTH) en zal binnenkort gelanceerd worden op zijn eerste exchange. Verwachtingen zijn hoog dat de prijs van SLOTH zal stijgen gezien zijn populariteit.

Nu naar Slothana

3. Dogecoin20 (DOGE20) – Veelbelovende Nieuwe Solana Meme Coin

Dogecoin (DOGE20) is een erg veelbelovende meme coin die mee kan liften op de populariteit van Dogecoin, de #1 grootste meme coin op de markt. Daarnaast biedt DOGE20 een mogelijkheid voor investeerders om passief inkomen te verdienen terwijl ze goede doelen ondersteunen.

Omdat DOGE20 een ERC-20 token is, kan het netwerk van Ethereum worden gebruikt om tokens te vergrendelen in een smart contract om passief extra tokens vrij te spelen. Hierdoor is Dogecoin20 een aantrekkelijk alternatief voor Dogecoin, maar dan met een lagere market cap en meer ruimte om te stijgen.

https://twitter.com/DOGE_COIN20/status/1773666472386031880

Je kunt Dogecoin20 kopen voor een vaste lage prijs van $0,00022 in de presale, die in 2 weken tijd meer dan $10 miljoen heeft opgehaald. Door DOGE20 te staken tijdens de presale periode, verdien je vroegtijdig extra tokens voordat de meme coin wordt gelanceerd op de eerste exchange.

Nu naar Dogecoin20

4. eTukTuk (TUK) – Groene Crypto Helpt Strijd Tegen Klimaatverandering

TUK van eTukTuk is een favoriet onder duurzame crypto investeerders omdat het project een grote invloed kan hebben op de echte wereld. Ontwikkelingslanden kunnen de eTukTuk gebruiken als efficiënt alternatief voor de vervuilende tuktuk die massaal wordt gebruikt in bepaalde landen.

TUK heeft meerdere functies, zo kunnen investeerders de token gebruiken als bron van passief inkomen en bestuurders als middel om goedkoper en groener te reizen. Dit creëert een circulaire economie die het project op lange termijn sterk kan houden.

eTukTuk verkoopt zijn TUK token in de presale voor $0,029 per stuk en heeft hiermee al $2,6 miljoen opgehaald. De duurzame crypto zal binnenkort lanceren, maar kan vroegtijdig worden gestaked om alvast te beginnen met het verdienen van passieve beloningen.

Nu naar eTukTuk

5. 5th Scape (5SCAPE) – De Brug Tussen VR en Crypto

Gaming en AI zullen naar verwachting erg groot worden na de Bitcoin halving, waardoor 5th Scape (5SCAPE), een opkomend ecosysteem voor VR, AR en AI een erg veelbelovende investering is.

5th Scape is een platform dat verschillende AR en VR ervaringen met elkaar in verbinding brengt. Daarnaast biedt 5th Scape zijn eigen hardware en accessoires om de ervaring compleet te maken. 5th Scape kan gebruikt worden voor crypto games, e-learning, films en nog meer.

De native token, 5SCAPE, biedt toegang tot premium content, stemrecht en de mogelijkheid om passief inkomen te verdienen. Deze token kan in de presale worden gekocht voor $0,00248 per stuk en zal binnenkort zijn eerste exchange listing krijgen.

Nu naar 5th Scape


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.