Bitcoin
Persbericht

Crypto Fomo Groeit Nu Bitcoin Koers Voorbij $50k Pumpt – Gaat Bitcoin Stijgen Of Corrigeren?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Onlangs brak de Bitcoin koers door een belangrijke mijlpaal door de grens van $50.000 per token te doorbreken. Hierdoor werden er niveaus behaald die jarenlang niet waren gezien en dat leidde tot crypto fomo onder investeerders. De vraag blijft echter of de Bitcoin koers nog verder zal stijgen. Lees snel verder voor het antwoord.

Actuele Bitcoin Koers – Is Crypto Fomo op zijn Plaats?

De afgelopen week was zeer bullish voor de Bitcoin koers. Uit de onderstaande grafiek is dan ook een duidelijk stijgende trend te zien over de afgelopen zeven dagen. Hierdoor is de koers met maar liefst 16,16% gestegen en reikte de Bitcoin recentelijk kort boven de $50.000. Dit niveau werd voor het laatst jaren geleden behaald. 

Toch is de Bitcoin koers vandaag toch weer iets gedaald met 0,78%. Veel traders hebben hun winsten namelijk geïnd na een mooie wekelijkse rally. Als gevolg wordt Bitcoin op dit moment net onder de $50.000 verhandeld voor $49.528. 

De groene cijfers waren zeer welkom na een initiële daling na de goedkeuring van de spot Bitcoin ETF’s in een sell-the-news event. Veel investeerders verloren tijdelijk het vertrouwen, maar Bitcoin heeft het verlies meer dan goedgemaakt. 

Het lijkt er dan ook op dat de Bitcoin koers eindelijk de vruchten plukt van de kapitaalinstroom via de spot Bitcoin ETF’s. De afgelopen maand is de koers namelijk met 15,68% gestegen en veel investeerders tonen weer hun bullish gevoelens via sociale media zoals X.

Sommige traders benoemen zelfs dat de huidige pre-halving rally is begonnen. Lees snel verder om te zien of Bitcoin daadwerkelijk gaat stijgen.

Bitcoin Koers Verwachting – Gaat Bitcoin Stijgen?

De stijging van de Bitcoin koers is voornamelijk te wijten aan de grote kapitaalinstroom van grote vermogensbeheerders via de spot Bitcoin ETF’s. Zo stroomde er meer dan $1,1 miljard naar de markt via de bekende Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) en de future ETF van ProShares. 

Vandaag is de Bitcoin koers echter licht gedaald. Er heerst dan momenteel ook de verwachting van een daling op de korte termijn. Zo streeft het verkoopvolume het aankoopvolume voorbij, omdat traders met shortposities speculeren op een daling door het recentelijk behalen van een lokale high. 

Sommige technische indicatoren geven ook aan dat de Bitcoin koers een kleine dip kan doormaken. Zo staat de Relative Strength Index op 73 en geeft een duidelijk verkoopsignaal af, wat betekent dat Bitcoin zich momenteel in een ‘overbought’ gebied bevindt. Desondanks zijn de moving averages zeer positief en geven dan ook een sterke koopsignaal aan, zoals de MACD met een score van 1657. 

Hierdoor zal Bitcoin op de korte termijn waarschijnlijk kort dippen, om vervolgens zijn rally door te zetten. Daarbij kan de crypto fomo nog meer toeslaan als de Bitcoin koers dichter bij het ATH komt, wat kan zorgen voor nog sneller stijgende koersen. Het is dus raadzaam om Bitcoin goed in de gaten te houden de komende tijd.

Veelbelovende Nieuwe Projecten Creëren Crypto Fomo

Nieuwe cryptomunten gedijen vaak goed op een Bitcoin rally. Zij kunnen namelijk goed gebruikmaken van de crypto fomo van investeerders die grote winsten willen maken nu ze de Bitcoin rally hebben gemist. 

Via nieuwe projecten kunnen investeerders namelijk tegen een relatief laag bedrag zeer grote rendementen behalen. Dit komt doordat nieuwe cryptomunten nog aan het begin van hun groeicurve staan, en dus nog veel ruimte hebben voor groei. Hieronder hebben we drie van de meest veelbelovende nieuwe cryptomunten voor je geselecteerd.

Smog (SMOG) – De Ultieme Crypto Fomo Onder Investeerders

Een ideale nieuwe crypto voor crypto fomo is de nieuwe Solana meme coin Smog Token (SMOG). Deze token is onlangs gelanceerd en heeft al een stijging van meer dan 200% doorgemaakt. Hierdoor konden vroege investeerders al rekenen op mooie rendementen, maar het is waarschijnlijk nog maar het begin. 

Het project trekt momenteel veel aandacht van investeerders door de unieke airdrop campagne. Hier kunnen investeerders via speciale ‘quests’ punten verzamelen waarmee ze een goede plek op een ranglijst kunnen bemachtigen. Hoe hoger je op de ranglijst staat, des te hoger je beloningen uiteindelijk zullen zijn bij de crypto airdrop.

https://twitter.com/SMOGToken/status/1757040661193195930

Als je nu SMOG tokens koopt en vasthoudt krijg je zelfs extra punten voor de ranglijst, waardoor je dus extra kans maakt op grote beloningen uit de airdrop. Daarnaast kun je nog op een aantal andere simpele manieren punten verdienen, zoals bepaalde berichten delen op social media zodat er echter crypto fomo ontstaat.

De token is momenteel te verkrijgen via de gedecentraliseerde exchange Jupiter. Daar kun je de token kopen door een wallet te verbinden die Solana ondersteunt. Of neem snel een kijkje op de website en ondervind waarom zoveel investeerders nu al crypto fomo hebben naar SMOG token.

Nu naar Smog

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Beste Crypto bij Stijgende Bitcoin Koers

Bitcoin Minetrix is wellicht het beste project om te profiteren van een stijgende Bitcoin koers. Via het platform van Bitcoin Minetrix kun je namelijk Bitcoin minen door de native token BTCMTX te staken. We leggen je hier kort uit waarom dit een succes gaat worden.

Tot voor kort was het minen van Bitcoin vooral weggelegd voor grote crypto mine-bedrijven die beschikken over veel hash power. Als particulier was het daardoor niet mogelijk om zonder veel kapitaal, apparatuur en kennis ook efficiënt Bitcoin te minen. Hier biedt Bitcoin Minetrix een prachtige uitkomst.

Via het platform van Bitcoin Minetrix kun je BTCMTX tokens staken om speciale cloud mining credits te verdienen. Deze kun je inzetten om hash power te claimen in de cloud mining pool. Zo kun je dus gemakkelijk Bitcoin minen via een simpel stakingprogramma en meerdere inkomstenstromen creëren.

De BTCMTX token is nu nog in de presale, maar dat zal niet lang meer duren. Er is inmiddels al $10,76 miljoen opgehaald van het uiteindelijke doel van $11,55 miljoen. Je kunt de token nu kopen voor $0,0134 per stuk door je wallet te verbinden met de presale website. Neem snel een kijkje bij dit veelbelovende crypto project en ondervind zelf de voordelen.

Nu naar Bitcoin Minetrix

eTukTuk (TUK) – Groene Crypto met Veelbelovend Concept

eTukTuk is een nieuwe cryptomunt met een veelbelovend groen concept. Het project wil namelijk de tuktuk sector gaan vergroenen in ontwikkelingslanden. Hierbij zal de TUK token een centrale rol gaan spelen, waardoor deze crypto daadwerkelijke utility heeft in de echte wereld. 

Momenteel rijden in veel Aziatische landen tuktuks die rijden op vervuilende tweetakt motoren. Hierdoor stoten ze veel CO2 uit en verslechteren ze de luchtkwaliteit. eTukTuk wil dit oplossen door een elektrische tuktuk te ontwikkelen. Hiervoor hebben ze al goede samenwerken weten te bevestigen in Sri Lanka om hun plannen tot uitvoer te brengen.

De TUK tokens zullen bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden om eTukTuks te kopen en op te laden in een uitgebreid oplaadnetwerk. Investeerders kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van dit netwerk door te investeren in de TUK token. Daar krijgen ze echter wel wat voor terug, namelijk een mogelijk sterk stijgende TUK koers en een deel van de winst door de token te staken. 

Ga nu snel naar de presale website van eTukTuk om te investeren in TUK token voor de laagst mogelijke prijs. Veel investeerders zijn je al voorgegaan, waardoor er al bijna $1 miljoen is opgehaald.
Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.