XRP, Ripple
Ripple

Crypto handelaar: ‘Ik verkoop mijn XRP pas als het boven de $100 staat’

Edoardo Farina, CEO van Alpha Lions Academy en een bekende figuur in de XRP-gemeenschap, heeft onlangs zijn investeringsstrategie met betrekking tot XRP gedeeld. Ondanks de recente prijsstijging heeft Farina verklaard dat hij geen enkele XRP-token zal verkopen.

In tegenstelling tot veel investeerders die van plan zijn te profiteren van kortetermijnwinst door hun tokens te verkopen, is Farina van plan zijn XRP-bezit langdurig vast te houden. Hij beschrijft zijn XRP-bezit als zijn “langetermijninvestering” en “pensioenplan,” wat wijst op zijn diepgewortelde geloof in het groeipotentieel van de munt.

Hij legt uit dat hij het risico niet wil nemen om zijn XRP-tokens nu te verkopen, om later te ontdekken dat de XRP koers tot boven de 100 en misschien zelfs 1000 dollar is gestegen.

Ripple’s wereldwijde partnerschappen en XRP-adoptie

Farina onthulde dat hij de afgelopen vijf jaar gestaag XRP heeft gekocht en vastbesloten blijft om zich niet te laten beïnvloeden door marktvolatiliteit of tijdelijke correcties. “Geen enkele marktcorrectie zal me aan het wankelen brengen,” zei hij.

De toenemende adoptie van XRP, vooral in Japan, versterkt zijn overtuiging. Hij benadrukt dat “alles in Japan begint” en voorspelt dat tegen 2025 elke grote bank in het land XRP zal gebruiken.

Ripple heeft een samenwerking met SBI Holdings, een belangrijke financiële dienstverlener in Japan, en het bedrijf breidt zijn bereik uit met andere belangrijke partnerschappen. Farina is van mening dat het nu verkopen van je XRP-tokens niet verstandig is, omdat de werkelijke waarde van XRP nog niet volledig is gerealiseerd.

Een XRP koers van 100 dollar?

Farina ziet investeren in XRP als een marathon, niet als een sprint. Hij is bereid te wachten tot de munt zijn volledige potentieel bereikt, zelfs als dit betekent dat hij kortetermijnwinsten moet laten schieten.

Farina gelooft zelfs dat XRP een prijs van $100 of misschien zelfs $1.000 per munt zal bereiken. Hij zegt: “Ik neem niet het risico mijn XRP te verkopen en dan te zien dat het boven de $100 of zelfs $1.000 uitstijgt.”

Andere experts delen soortgelijke overtuigingen over het potentieel van XRP, en de toenemende rol ervan in de mondiale financiën zou kunnen helpen om $1.000 sneller te bereiken dan velen verwachten.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt gedurende 7 dagen na registratie van je account ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.* Meld je nu aan!

*Let op, er zijn voorwaarden van toepassing op de actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
Crypto analist: Dit is hét moment om XRP te kopen voordat het $40 bereikt