geld rijk
Altcoin

Crypto handelaar maakt $1 miljoen met dank aan Elon Musk

Een anonieme handelaar heeft met een opmerkelijke handelsstrategie een investering van 3 Ether omgezet in 1 miljoen dollar. Deze handelaar behaalde aanzienlijke winsten door te handelen in de memecoin Troll (TROLL). De waarde van TROLL steeg explosief nadat Elon Musk, CEO van Tesla en voormalig CEO van X, zijn bio op sociale media aanpaste. In deze bio vermeldde hij een nieuwe titel, “Chief Troll Officer” (CTO), wat onbedoeld een sterke reactie op de cryptomarkt teweegbracht en de waarde van TROLL deed stijgen.

De TROLL memecoin, gelanceerd in april van het voorgaande jaar, kenmerkt zich door het gebruik van de bekende troll meme als logo. Deze meme staat vaak symbool voor internetgebruikers die opzettelijk reacties uitlokken bij anderen. De waardestijging in januari werd significant beïnvloed door de actie van Elon Musk, waardoor de handelaar een aanzienlijke winst kon realiseren.

TROLL stijgt 30x in waarde in week tijd

Op 9 januari had de TROLL-munt een geringe waarde van slechts $0,0000000035. Echter, na een bericht van Elon Musk steeg de koers aanzienlijk, wat resulteerde in een recordhoogte van $0,00000012 op 16 januari. Dit betekent een indrukwekkende waardestijging van meer dan 30 keer binnen een week.

De handelaar in kwestie benutte deze prijsstijging optimaal. Op 9 januari kocht hij 19,3 triljoen TROLL-munten, door eerst 4,31 Ethereum (ETH) van de grote cryptobeurs Binance te halen, met een destijds geschatte waarde van ongeveer $10.100. Deze aankoop werd in twee transacties voltooid op Uniswap V2. Na een aantal transacties tussen ETH en TROLL behield de handelaar uiteindelijk 10 triljoen TROLL-munten. Toen de waarde van TROLL steeg na het bericht van Musk, zag de handelaar de waarde van zijn 10 triljoen munten aanzienlijk toenemen. Op het hoogtepunt van de prijsstijging waren deze munten in totaal ruim $1,03 miljoen waard.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Bittensor (TAO) wordt gelist op Bitvavo en de koers ontploft
Onbekende crypto stijgt met 100%, dit moet je weten
Bitget en Foresight Ventures investeren $30 miljoen in TON-blockchain voor groei van Telegram-apps
Meer nieuws

Meest gelezen

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Crypto whales kopen massaal deze Altcoins
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13