dollar crash
Bitcoin

Crypto-influencer verliest vermogen van zijn tante

Voor Altcoin Gordon zijn de feestdagen dit jaar waarschijnlijk iets minder gezellig. De crypto-influencer overtuigde zijn tante namelijk om hem 10.000 dollar te geven om voor haar te investeren, maar dat geld is hij allemaal verloren. Nu vraagt hij zijn volgers wat hij moet doen…

Altcoin Gordon in de problemen

De analist geeft aan dat hij voordat zijn tante het geld stuurde de risico’s met haar deelde. Eén van de risico’s binnen crypto is dat je vrijwel je gehele kapitaal kunt verliezen, zoals dat met andere investeringen ook het geval is.

“Ik heb jullie meningen nodig. Mijn portfolio is 40x over de kop gegaan in 2024. Maar mijn tante gaf me aan het begin van het jaar 10.000 dollar om voor haar te investeren, wat ik jammer genoeg verloren ben. Sommige van mijn familieleden vinden nu dat ik haar een deel van het geld terug moet geven van MIJN winsten”, aldus Altcoin Gordon.

Ergens is het natuurlijk ook vreemd dat Altcoin Gordon 100 procent van het geld van zijn tante verloren is en zelf x40 is gegaan in 2023. Dat betekent dat hij voor zijn tante andere keuzes heeft gemaakt dan voor zichzelf, wat ook niet helemaal lijkt te kloppen.

Wat is er aan de hand met de markt?

De markt lijkt zich op dit moment een beetje vreemd te gedragen. Waar Ethereum jarenlang de meest veelbelovende altcoin was, lijken mensen nu over te stappen op Solana.

Ethereum noteerde zelfs zijn laagste koers in 18 maanden ten opzichte van Bitcoin.

Ondertussen blijft Solana indrukwekkende prestaties neerzetten. De afgelopen 24 uur steeg het project met 5,73 procent, terwijl Bitcoin en Ethereum zijwaarts en omlaag bewegen.

Wellicht had Altcoin Gordon een deel van het geld van zijn tante in Solana moeten investeren, dan had hij waarschijnlijk een meer vrolijke kerst gehad.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Bitcoin koers in afwachting van cruciale Amerikaanse banencijfers om half 3
Crypto analist Mikybull voorspelt Bitcoin koers van $120.000
Bitcoin crash brengt ‘Uptober’-hype op social media tot stilstand
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers zakt onder $63.000 na opmerkingen van Fed-voorzitter Powell
Deze 4 cryptomunten worden nu massaal opgekocht door whales
Bitvavo voegt razend populaire nieuwe cryptomunt toe aan zijn platform