prijs stijgt
Persbericht

Crypto Koersen Stijgen – 5 Beste Cryptomunten om in te Investeren Tijdens Nieuwe Crypto Bull run!

De financiële markten staan op z’n kop door het omvallen van meerdere banken en investeerders vluchten naar andere mogelijkheden. Cryptocurrency is één van de ‘veilige’ investeringen waar mensen nu hun geld graag instoppen.

Cryptomunten hebben namelijk vanwege hun decentrale karakter niets te maken met instanties als banken, en zullen dus ook niet zomaar omvallen of failliet gaan. Dit heeft gezorgd voor een nieuwe crypto bull run waarbij crypto koersen uit de hele markt flink gestegen zijn. 

In dit artikel kijken we naar de beste crypto investeringen tijdens deze nieuwe crypto bull run zodat je een divers portfolio samen kunt stellen. 

Top 5 Beste Cryptomunten om in te Investeren Tijdens Nieuwe Crypto Bull run!

  1. Love Hate Inu (LHINU)Nieuw meme crypto project voor online polls
  2. Fight Out (FGHT)Verdien crypto met fitness workouts!
  3. C+Charge (CCHG)Nieuw crypto betalingsysteem voor elektrische auto’s
  4. RobotEra (TARO)Nieuwe metaverse coin verkrijgbaar in presale
  5. Neo (NEO) – Zet de Chinese crypto boom zich de komende tijd door?

>>> Direct naar de LHINU Presale <<< 

Top 5 Beste Crypto Investeringen Tijdens Crypto Bull Run – Meer Informatie

Om meer te weten te komen over de 5 beste crypto investeringen tijdens de huidige crypto bull run kun je hieronder meer lezen over deze projecten. Hierbij kijken we naar het doel van de projecten, hoe de ontwikkeling er voor staat en wat je kunt verwachten van de cryptomunt. 

Sommige van deze projecten zijn alleen nog verkrijgbaar in een presale, maar daardoor krijg jij wel een kans om extra vroeg te investeren in deze munten. Zo profiteer je maximaal van stijgingen in deze crypto koersen zodra ze bij crypto exchanges gelist worden. 

1. Love Hate Inu (LHINU) – Nieuw meme crypto project voor online polls

De afgelopen jaren zijn er steeds meer nieuwe ontwikkelingen binnen de crypto markt, zoals Play-to-Earn en Move-to-Earn, en de ontwikkelaars van Love Hate Inu hebben weer iets nieuws bedacht: Vote-to-Earn. 

Met Love Hate Inu zijn ze een project gestart waarop allerlei polls gehouden worden waar je twee opties krijgt; Love of Hate. Denk hierbij aan polls over bekende personen als Donald Trump en Elon Musk. 

Iedereen die meedoet met het stemmen op deze polls kan vervolgens de bijbehorende LHINU token verdienen. Zo krijg je betaald om mee te doen met deze peilingen. 

Love Hate Inu is nog maar enkele weken geleden gelanceerd, maar heeft nu al bijna $1,4 miljoen opgehaald in een presale. Deze presale is zo opgebouwd dat het loont om er zo vroeg mogelijk bij te zijn, omdat eens in de zoveel dagen de prijs van de token stijgt. 

De prijs van Love Hate Inu begon op $0,000085, maar de 11,25 miljard tokens die voor deze prijs beschikbaar werden gesteld, waren dus al snel uitverkocht. Inmiddels staat de prijs voor de LHINU token op $0,00009. 

Toch hoeft dat niet te betekenen dat je al te laat bent want de token zal uiteindelijk gelanceerd worden voor $0,000145.

De presale van Love Hate Inu zal in totaal zo’n 75 dagen duren, waarna de verwachting is dat de token snel bij exchanges terecht zal komen. Voor dit jaar heeft Love Hate Inu een uitgebreide roadmap gepubliceerd.

Zo wil het vanaf het tweede kwartaal aan de slag met het stem-algoritme, de mogelijkheid aanbieden om je aan te melden bij het platform en wil het de eerste demo’s van het stemsysteem delen met het publiek. 

Later in het jaar zal ook de mogelijkheid om LHINU te staken online komen, het management dashboard gepubliceerd worden en zullen de eerste Vote-to-Earn beloningen gedistribueerd worden. 

Het doel voor 2024 en daarna is ook alvast bekend; Love Hate Inu moet in allerlei grote metaverse projecten verwerkt worden om zo nog meer publiek aan te spreken. 

>>> Direct naar de LHINU Presale <<< 

2. Fight Out (FGHT) – Verdien crypto met fitness workouts!

Een crypto presale die al wat langer bezig is, is die van Fight Out. Ook dit crypto project heeft als doel om beloningen uit te delen aan haar gebruikers, maar daarvoor past het wel een heel ander idee toe. 

Het Move-to-Earn principe werd ooit bekend gemaakt door STEPN, maar door de beperkingen van dit project kreeg het geen voeten aan de grond bij de massa. Dat wil Fight Out veranderen door Move-to-Earn te combineren met fitness en vechtsporten. 

Binnen de Fight Out app kun je verschillende workouts voltooien en als je dat doet, ontvang je hiervoor REPS, de off-chain token van Fight Out. Met deze REPS kun je Fight Out merchandise kopen, maar ook een persoonlijke trainer inhuren of een abonnement op een sportschool afsluiten. 

Al met al brengt Fight Out het nog wat onbekende Move-to-Earn naar een enorme doelgroep toe. Dat doet het mede door samenwerkingen die ze aangegaan zijn met MMA vechters Amanda Ribas en Taila Santos, maar ook met fitness influencers en professionele boksers. 

Dat de presale van Fight Out al wat langer bezig is blijkt wel uit de cijfers. Het project heeft nu al bijna $6 miljoen opgehaald en de presale loopt nog tot slechts 31 maart. 

5 dagen later zal de token van Fight Out, FGHT, op de eerste exchanges gelist worden. Dit zal meteen gaan om centrale exchanges, waarbij je kunt denken aan partijen als BKEX, Changelly Pro, LBank en nog veel meer.

Dit heeft als voordeel dat snel na de presale de munt direct beschikbaar is voor een groot publiek. We hebben vaker gezien dat dit enorme prijsstijgingen tot gevolg kan hebben, doordat er opeens een flinke run ontstaat op de cryptomunt. 

>>> Nu Fight Out Kopen <<< 

3. C+Charge (CCHG) – Nieuw crypto betalingsysteem voor elektrische auto’s

Bijna elke week lijkt er wel een nieuw rapport uit te komen hoe slecht het gaat met ons huidige klimaat. Een belangrijke oplossing is het afstappen van benzine- en dieselauto’s en massaal de overstap te maken naar elektrische voertuigen. 

Bij een massale overstap ontstaan echter altijd ook enkele problemen. Het lukt nooit zomaar om in één keer zo’n grote groep de overstap te laten maken en bij elektrische voertuigen zijn er ook een aantal transitieproblemen. 

Denk dan voornamelijk aan het opladen van de auto’s, daar moet niet alleen voldoende elektriciteit voor zijn; er moeten ook voldoende oplaadpunten komen. Juist daar lijkt er een scheefgroei plaatsgevonden te hebben. 

Er worden nog altijd veel laadstations geopend, maar deze hanteren veelal hun eigen prijzen en hun eigen betalingssysteem. Hierdoor is er een wildgroei van verschillende opties om je auto op te laden en is het voor consumenten veel uitzoekwerk wat de beste optie. 

Daar moet C+Charge een verandering in aanbrengen. Dit nieuwe crypto project ontwikkelt een betalingssysteem waar alle laadstations zich op aan kunnen sluiten zodat je met de CCHG token kan betalen. 

Door dat te doen heeft C+Charge ook een veel beter overzicht van alle beschikbare laadstations en kan het realtime in de C+Charge app aan gaan geven welke stations er beschikbaar zijn en welke prijzen hier gehanteerd worden. 

Verder heeft C+Charge een aantal andere punten waardoor het zo’n interessant project kan gaan worden. Door gebruik te maken van blockchain technologie kunnen ze namelijk een extra bieden.

Deze extra is dat jij carbon credits kunt verdienen voor het opladen van je auto. Je doet immers iets goeds om klimaatverandering tegen te gaan en C+Charge wil dat consumenten hiervoor beloond worden, iets wat nu alleen nog gebeurt bij grote bedrijven. 

Deze carbon credits kun je later weer verhandelen om winst te maken, maar ook in bezit houden om nog meer te strijden tegen de klimaatverandering. 

C+Charge tokens zijn op dit moment beschikbaar in een presale waar je nog slechts een aantal dagen hebt om de tokens te kopen. De token wordt op 31 maart geplaatst op BitMart en enkele dagen daarvoor zal de presale sluiten.

>>> Nu naar de C+Charge Presale  <<< 

4. RobotEra (TARO) – Nieuwe metaverse coin verkrijgbaar in presale

Sinds een aantal jaar kennen we de term metaverse. Dit begon vanuit de crypto wereld en groeide uit tot iets waar Mark Zuckerberg miljarden aan investeringen in stak om het voor Meta te realiseren. 

Het is nog altijd wachten tot de echte doorbraak van de metaverse bij het grote publiek en daar kan RobotEra aan mee gaan helpen. Dit metaverse project is gericht op een Play-to-Earn wereld op de planeet Taro. 

Deze planeet is verwoest door een oorlog tussen mensen en robots en jij kan deze planeet weer opbouwen door als robot te infiltreren. Vervolgens kun je met behulp van anderen, of van robots, alles bouwen wat je maar kunt bedenken. 

Uiteindelijk kun je een entreeprijs vragen voor hetgeen dat jij gebouwd hebt om zo ook nog geld te kunnen verdienen aan RobotEra. Alles op deze metaverse zal verhandeld worden met de TARO token. 

Die token is alvast verkrijgbaar in een presale die tot nu toe al meer dan $1 miljoen heeft opgehaald. De presale is opgebouwd in drie verschillende fases waarbij de prijs na elke fase zal stijgen. 

Op dit moment is de eerste fase nog bezig, dus om extra voordelig te investeren moet je er op tijd bij zijn. 

>>> Meedoen met de RobotEra Presale  <<< 

5. Neo (NEO) – Zet de Chinese crypto boom zich de komende tijd door?

Het klinkt misschien wat gek, maar de markt van Chinese cryptomunten doet het dit jaar tot nu toe uitstekend. Dat terwijl er vorig jaar vanuit de Chinese overheid een belangrijke regulering kwam voor de markt, waardoor bijvoorbeeld mining verboden werd. 

Dat dit jaar de crypto koersen van Chinese cryptomunten juist weer stijgen heeft te maken met een aantal ontwikkelingen. Ten eerste is de huidige crypto bull run hiervoor verantwoordelijk, maar er lijkt in China ook wat te gaan veranderen op het gebied van cryptocurrency. 

Zo wil Hong Kong een belangrijke hub worden voor crypto projecten. Zij willen dus juist dat crypto bedrijven zich daar gaan vestigen en zullen hiervoor gunstige wet- en regelgeving voor op touw zetten. 

Na dit nieuws schoten de crypto koersen van munten als NEO omhoog, omdat er plots weer veel toekomst was voor deze Chinese projecten. Verder lijkt ook de Chinese regering meer en meer bezig met cryptocurrency. 

De digitale yuan moet in China een belangrijk betaalmiddel worden. Hoewel deze munt niets anders is dan een gecentraliseerde, digitale versie van het huidige Chinese betaalmiddel laat dit wel de ambitie van China zien.

Neo is één van de interessantste Chinese crypto projecten en staat al jaren in de top 100 meest waardevolle cryptomunten ter wereld. Het is een gedecentraliseerd crypto project dat de belangrijkste functies van crypto technologie ondersteunt. 

Het project is sinds kort volledig vernieuwd doordat het een grote upgrade doorgevoerd heeft naar N3. Dit moet de meest krachtige versie van de Neo blockchain tot nu toe zijn, en heeft dan ook de meeste functies.  

De koers van NEO heeft nog alle mogelijkheden om te stijgen als je kijkt naar de resultaten uit het verleden. Zo kwam de munt tijdens de crypto bull run in 2018 al eens op een waarde rond de $150 uit. 

Dat terwijl de munt op dit moment schommelt rond een koers van $12,-. Een evenaring van het vorige record levert je dus al een waardestijging van meer dan 10 keer op!