stijg crypto
Persbericht

Crypto Nieuws Analist Voorspelt Bitcoin’s Toekomst – Gaat Bekende Crypto Verder Dalen of Zorgt Naderende Bitcoin Halving Voor Nieuwe Crypto Rally

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De afgelopen weken ging het geweldig met de Bitcoin koers. Praktisch al het crypto nieuws was bullish, van de succesvolle introductie van spot Bitcoin ETF’s op de Amerikaanse beurs tot het bereiken van een nieuwe ‘All Time High’. Dat de koers ook een dipje kan hebben, blijkt deze week. Zorgt de aanstaande Bitcoin halving voor een vervolg van de crypto rally, of ziet de Bitcoin toekomst er donker uit?

Bearish Cijfers Beheersen Crypto Nieuws

Op 14 maart kwam er een einde aan een ongekend lange periode van groei voor Bitcoin en de meeste andere bekende crypto. Investeerders besloten hun winsten te verzilveren, waardoor de koers van Bitcoin met horten en stoten onderuit ging.

Bitcoin bulls bleken niet in staat belangrijke supports zoals $70.000 en $68.500 vast te houden. Op 17 maart dipte de token even onder de $65.000, een support level die (gelukkig) wel teruggevonden kon worden.

Kort na deze koersval besloten veel investeerders onder het motto ‘buy the dip’ opnieuw in te stappen. De laatste ontwikkeling is een relatief stabiele koers van $68.000, zeer dicht bij de vroegere all time high.

Met het oog op de Bitcoin halving is het de vraag of investeerders die nu de token kopen een verstandige stap zetten: hoe ziet de Bitcoin toekomst eruit voor en na de halving?

Crypto Rally Observaties van Bags

Een bekend volger van het crypto nieuws op Twitter, ‘Bags’, deelde onlangs een interessante observatie die de tongen losmaakt op het internet.

In zijn tweet benoemt hij een opvallend historisch gegeven rondom de bekende crypto aan de vooravond van een Bitcoin halving: pull backs, oftewel een verlies aan waarde in de aanloop naar dit bijzondere event. Tijdens drie voorgaande edities zakte de koers in aanloop naar de Bitcoin halving met precies 38%.

De snelle rekensom (die Bags ook maakt) leert ons dat wanneer je 38% van $73,5k aftrekt, je nog $45,5k overhoudt. Mocht de geschiedenis zich herhalen, dan zou dit dus de nieuwe waarde van de token worden.

In de comments voelt Bags zich wel genoodzaakt om het een en ander te verhelderen en te verduidelijken. Zo laat hij onder meer weten dat het hier gaat om een observatie, en niet om een voorspelling. Ook heeft hij vanwege de omstandigheden van het moment de ‘Covid Halving’ niet meegenomen in zijn analyse.

De Beste Actie in Voorbereiding op de Bitcoin Halving

Ook geven enkele commentaren bij de tweet van Bags aan dat de situatie rondom bekende crypto op dit moment wezenlijk anders is dan tijdens eerdere halving events. Zo stond in het verleden de token niet op een All-Time High aan de vooravond van een crypto halving.

Ook geven veel volgers aan dat er met de komst van spot Bitcoin ETF’s wezenlijke elementen op de markt zijn veranderd, die de Bitcoin toekomst op een andere manier vorm kunnen gaan geven.

Desondanks is de algehele tendens onder investeerders en analisten nog steeds dat de Bitcoin halving voor grotere stijgingen gaat zorgen. De vraag is wanneer je de token moet kopen: ben je bereid om te wachten tot $45,50?

Nieuwe Crypto voor Grotere Rendementen

In aanloop naar de halving wordt volop gespeculeerd over de Bitcoin koers en andere bekende crypto in de komende maanden. Sommige analisten beweren dat Bitcoin de potentie heeft om binnenkort boven de $100.000 uit te komen, terwijl anderen inzetten op een verdubbeling van de huidige koers (of iets meer).

Tegelijkertijd zijn er verschillende nieuwe crypto’s op de exchanges en in de presales die de potentie hebben om flink te groeien, en investeerders grotere rendementen te bieden. Bij deze tokens kun je niet naar een historisch koersverloop kijken, maar weet je wel zeker dat dit het juiste moment is om te kopen. Wij stellen graag enkele van deze tokens aan je voor.

Green Bitcoin (GBTC) – Het Ecovriendelijke Bitcoin Alternatief

Het nieuwe crypto project Green Bitcoin biedt milieubewuste investeerders een goede optie om alsnog in te stappen bij een Bitcoin variant. Bovendien kun je met het Predict-to-Earn model de nodige extra winst boeken.

Green Bitcoin is een ERC20 token, dat gebruikmaakt van het veilige, betrouwbare en snelle netwerk van Ethereum. Dankzij deze chain is het ook mogelijk om extra inkomsten te verkrijgen door tokens te staken. Dit is een ecologisch alternatief voor het bijzonder vervuilende Bitcoin mining. Verschillende analisten voorspellen dat groene cryptomunten in de toekomst een hoge vlucht zullen nemen.

Door Bitcoin koersen juist te voorspellen kun je als Green Bitcoin investeerder bovendien extra tokens verdienen. Door het laatste crypto nieuws goed te volgen, bijvoorbeeld via onze website, moet dat toch goed te doen zijn.

Green Bitcoin is een milieuvriendelijk nieuw project met de potentie om flink te groeien. In slechts zeer korte tijd heeft deze presale token al bijna $6 miljoen opgehaald. Wil je ook in GBTC investeren, dan is dit hét moment om toe te slaan.

Nu naar Green Bitcoin

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) – Revolutionair Stake-to-Mine model

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) is een nieuwe token die de potentie heeft om sterk in waarde te stijgen met dank aan het bijzondere Stake-to-Mine model dat het platform introduceert.

Door Bitcoin Minetrix tokens te staken krijg je naast Bitcoin Minetrix tokens ook mining credits uitgekeerd. Deze mining credits kunnen ingezet worden om toegang te krijgen tot de Minetrix cloud mine. In deze cloud mine wordt Bitcoin gemined: investeren in Minetrix zorgt ervoor dat je gratis Bitcoin kunt verdienen.

Het principe van een cloud mine is niet nieuw, maar Bitcoin Minetrix is het eerste project dat dit compleet gedecentraliseerd, transparant en zonder torenhoge opstartkosten aanbiedt. Daarnaast hoef je voor Bitcoin Minetrix geen ingewikkelde of vage contracten te tekenen.

De enige toegangsweg naar de cloud mine is het kopen en staken van Minetrix tokens. Nu de token in de presale al meer dan $12,3 miljoen heeft opgebracht, begint die toegangsweg steeds voller te worden. Nu aansluiten in de file kan ervoor zorgen dat je de token niet voor een veel hogere prijs op de exchanges hoeft aan te schaffen.

Nu naar Bitcoin Minetrix 

Dogecoin20 (DOGE20) – Veelbelovende Nieuwe Crypto Meme

Uit gegevens blijkt steeds maar weer dat een aantal weken na een Bitcoin halving meme coins ontzettend in koers stijgen. Momenteel lijkt vooral de slim vormgegeven meme coin Dogecoin20 een kanshebber om de volgende top coin te worden.


Dogecoin20 is gebaseerd op Dogecoin, de bekende crypto die onder meer door Elon Musk wordt ondersteund. Het uiterlijk en design van de token doet sterk denken aan dat van Doge en Shiba Inu. Dit is geen gekke keuze, want dit zijn de grootste en meest bekende crypto memes die bij heel veel investeerders populair zijn.


Tegelijkertijd biedt Dogecoin20 de nodige voordelen ten opzichte van andere meme tokens. Zo heeft DOGE20 een gelimiteerde oplage, waardoor er geen sprake kan zijn van hyperinflatie. Ook kun je extra tokens verdienen door staking, wat ervoor zorgt dat de token ook nog eens extra deflatoir is.

In zeer korte tijd is er al $2 miljoen opgehaald voor dit slimme en vrolijke project. Dogecoin20 zou wel eens een van de beste crypto investeringen van dit jaar kunnen zijn.

Nu naar Dogecoin20

eTukTuk (TUK) – Investeren in de Toekomst van Transport

Een ander bijzonder nieuw project dat de koppen van het crypto nieuws behoorlijk weet te vinden is eTukTuk. Dit project bestaat uit veel meer dan alleen een token: het wil de toekomst van transport in opkomende (Aziatische) economieën een flinke duw in de juiste richting geven.

In landen als Bangladesh, Sri Lanka, India en Vietnam wordt veel gebruikgemaakt van de TukTuk, zowel als taxi als voor goederenvervoer. Het probleem is dat deze driewielers enorm veel broeikasgassen uitstoten, om nog maar te zwijgen over andere vormen van vervuiling dankzij dit transport.

Door lokaal geproduceerde elektrische tuktuks beschikbaar te stellen aan lokale chauffeurs wil eTukTuk een steentje bijdragen aan de reductie van schadelijke uitstoot. Wanneer een elektrische tuktuk opgeladen moet worden, kunnen deze chauffeurs gebruikmaken van het netwerk van laadstations dat door eTukTuk wordt aangeboden. Betalingen kunnen gedaan worden met de eigen token van het project, ETUK.

Als investeerder in dit project kun je de token staken, waarmee je recht hebt op een klein deel van alle ETUK transacties die plaatsvinden.

Het eTukTuk project is hyper ambitieus, en staat op het punt om echt te beginnen: de voertuigen zijn klaar om in productie te gaan, en met de Capital Maharadja Group worden de plannen uitgerold om de markt in Sri Lanka te bestormen. Nu eTukTuk kopen, terwijl de token nog in de presale zit, kan op de lange termijn een geweldige crypto investering blijken.

Nu naar eTukTuk


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.